Sentino
- marco_pantani
-
ksiazenieporzadek
Re: Sentino
Co tu jest ciekawego? Kolejne gówno wydane przez niego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaram się, czekam na cały materiał
ale wyświetleń mało
ale wyświetleń mało
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
przysiegam, ze kiedys to pierwszy bym sie spuszczal, ale te jego zagraniczne tracki to najgorsze gowno. jedyny jaki mi sie podobal z tych ostatnich to ten z wideo one shotem na ulicy.
Przecież pięknie leci, wiadomo, że to nie jest jego sufit, ale mi się podoba jak nawija po hiszpańsku. Sebastian jeszcze nie raz nas wszystkich pozytywnie zaskoczy. Na razie pozostaje być cierpliwym w oczekiwaniu na nowe rzeczy. Jak wróci do Polski to zrobi to z odpowiednim do tego pierdolnięciem i bez Step Records. Oby już w 2020.
niesamowite
jaram się zajebiście jak po hiszpańsku przewija, bo rozumiem i kozacko ten język brzmi i zajebiście poskładane, mógłby zrobić z hiszpańskim w Polsce to co robi Kabe z francuskim i rozjebałby tę śmieszną scenę, w każdym razie kibicuję Seba
jaram się zajebiście jak po hiszpańsku przewija, bo rozumiem i kozacko ten język brzmi i zajebiście poskładane, mógłby zrobić z hiszpańskim w Polsce to co robi Kabe z francuskim i rozjebałby tę śmieszną scenę, w każdym razie kibicuję Seba
MOB
również nie rozumiem hejtu, jeszcze ten angel rubio może nie jest jakiś super, ale kobe naprawdę fajny kawalek. wiadomo nam się marzy zl3 i inne rzeczy po polsku, ale nie ma co narzekac na razie, tylko chyba tyle, ze tak jak Mutley pisze - stać go na wiecej
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- przedszkolanek
obecna twórczość sebastiana ma chyba fory na forumku m.in. dlatego, że jest postrzegana w polskim kontekście (sądzę po sobie)ksiazenieporzadek pisze: ↑19 paź 2019, 14:20 Co tu jest ciekawego? Kolejne gówno wydane przez niego.
porównując do ref camory i reszty czołówki niemieckiego rapu to w sumie faktycznie gówniana sprawa
na szczęście ja niemiec mało co słucham
To jest niesamowite, gość wyznaczył kierunek hip hopu w Polsce, teraz robi to samo na zachód od Odry. Kobe piękny numer, nie wiem kiedy doczekamy się podobnego poziomu i jakości na rodzimym rynku muzycznym. Doda, kurwa, czemu nie zadzwoniłaś?
jak zapowiadam wpierdol ściągam okulary
-
ksiazenieporzadek
dziękuje za wyjaśnienie tego co chciałem przekazaćprzedszkolanek pisze: ↑20 paź 2019, 13:20 obecna twórczość sebastiana ma chyba fory na forumku m.in. dlatego, że jest postrzegana w polskim kontekście (sądzę po sobie)
porównując do ref camory i reszty czołówki niemieckiego rapu to w sumie faktycznie gówniana sprawa
^fajne
ogolnie typo g fajne przerobki robi
ogolnie typo g fajne przerobki robi
Ten bit jest nieśmiertelny i zawsze będzie zajebiście pasował
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Sebek po polsku na insta stories 
Seba zaczyna nas coraz bardziej zauważać, ta płytka u nas odniesie największy sukces a potem zabójstwo liryczne 4 i pucujacy się Malik o feata 
ciężko, żeby nas nie zauważał jak wiekszość komentarzy pod jego postami na ig, czy pod traczkami są po polsku
kwestia czasu i sebek będzie nawijał po polsku
sentino usunal wszystkie polskie kawalki oprocz 'zapytaj o mnie' xD