TIBIA
Moderator: con shonery
Re: TIBIA
wyszła ta nowa klasa dziś
i Tibia jest od dziś również dostępna na Epicu
https://store.epicgames.com/pl/p/tibia-53bbb1
i Tibia jest od dziś również dostępna na Epicu
nie no thais w S tierze musi być, tam są tibijskie klasyki i odsiew ziarna od plew, co zna tylko najpopularniejsze miejscówki i nie potrafi sobie poradzić na starcie serwera, kolejka na cyclopsy na mount sternum na 20 godzin a te pod ancient templem wolne zawsze ;]
Tylko Kazz
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
jeszcze na południe od thais było coś mało popularnego i nawet mogłeś sobie tam iść będąc noobkiem bo na powierzchni mały resp cyklopów przy dużym placu do spierdalania, ale szczerze mówiąc nie pamiętam już czy nie była to miejscówka której odwiedzanie miało sens tylko w takim przypadku
kazordoon trochę enigmatyczne, no niby podziemie czyli fajnie dla fanów smarki smark, poza tym blisko kopalni za co props i możliwość ubicia pierwszego smoka, z drugiej strony nie chciało mi się zapierdalać labiryntem żeby po prostu znaleźć się w depo
lubilem ab na początek, szczególnie fajne dla palka przez duże skupiska trolli pod miastem, później zamek gdzie robienie szmalu i dowożenie loot baga było w pyte, rzut beretem też na wspomniane już dwarfy, w końcu orc fortress, na faccu GIT
Ostatnio zmieniony 14 lip 2025, 19:41 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
- piernikowyskoczek
dwarfy w Kaz to byla wylęgarnia PK i na pizdę szczególnie łatwo szło dostać, team Carlin i Ab'dendriel here
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
no ale zamek w ab to pułapka śmierci, szczególnie zanim można było się ropować stojąc na ropespocie, wchodziłeś a tam dookoła podpalone parcele i elo
można też było na pizdę wyłapać od zlurowanego zerka, hehe
za to carlin wydaje mi się akurat najmniej ciekawe
Dodano po 3 minutach 31 sekundach:
bezpośrednio kojarzy się ghostland, jakieś amazonki no i podobna droga co z ab na dwarfy
za to carlin wydaje mi się akurat najmniej ciekawe
Dodano po 3 minutach 31 sekundach:
bezpośrednio kojarzy się ghostland, jakieś amazonki no i podobna droga co z ab na dwarfy
jeszcze prawilna folda czyli strefa zgniotu dla zbłąkanych noobów, i maze of the lost souls
ja generalnie kazz jako miasta do mieszkania też za bardzo nie lubię bo nie potrafię się tam połapać ale z punktu widzenia twórców gry, ich fantazji i tym jak wcielili ją w życie no to trzeba przyznać że jest to jebany majstersztyk
tak jak cała stara mapa, myślisz carlin nudne miasto, a tam pod spodem dopierdolony banshee quest i nieopodal demona z warlockami, myślisz ab, drzewołazy i pedaliada elficka, a tam pod spodem hellgate, mapka tibii ogólnie nie ma słabych punktów, dopiero od yalahar zaczęło się sypać, jak normictwo zaczęło domagać się expowisk rodem z OTSów, czyli 3 kroki od depo, by łatwiej było napisać skrypt do refillu w elfbocie
Dodano po 26 minutach 22 sekundach:
a no i pierwszym poważnym błędem były tomby w ankrahmun możliwe do orania z GFB dla każdej profesji
Dodano po 26 minutach 22 sekundach:
a no i pierwszym poważnym błędem były tomby w ankrahmun możliwe do orania z GFB dla każdej profesji
Carlin, Venore na zawsze w sercu tak o
Chociaż w stolicy tibijskiej Thais w depo spędza się najwięcej czasu i tak pewno wynika to z jebanej kostki
Chociaż w stolicy tibijskiej Thais w depo spędza się najwięcej czasu i tak pewno wynika to z jebanej kostki