Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Wlasnie jesli chodzi o tedego to Mes elegancko wyjasnia i jednoczesnie oddaje hold za tworczosc ktora byla cos warta.
Leci props za wczesnego tedego, wfd i zasluzony hejt za cale to kurestwo ktore nagrywa tedunio od lat. Pelna zgoda z Typem.
Tede nie odpowie bo z tak pobudzonym Piotrusiem przepierdolilby beef zanim ten wszedlby w pierwszy refren.
Leci props za wczesnego tedego, wfd i zasluzony hejt za cale to kurestwo ktore nagrywa tedunio od lat. Pelna zgoda z Typem.
Tede nie odpowie bo z tak pobudzonym Piotrusiem przepierdolilby beef zanim ten wszedlby w pierwszy refren.
- checollada
smieszny jest ten wywiad, myslalem ze nie wytrzymam za dlugo, a nawet polowe obejrzalem do obiadu wczoraj, a przy opowiadadniu histroii jak bboje w klubach wyrywali panny spietemu mesowi nawet zasmialem xd
Spoko że mes nabrał na tyle dystansu do siebie, żeby przyznać że hustlerska poza z młodości to była blazenada, szkoda że nie na tyle, żeby zdystansować się od swojego obecnego pozowania na Bukowskiego i warszawskiego bon vivanta, pewnie za 20 lat będzie o tym opowiadać jak teraz o bboyach w klubach bo będzie już miał poczucie, że mówi o innej osobie, bo bieżący mes zawsze musi mieć kija w dupie żeby pokazać się z dobrej (w jego głęboko wrytym przeswiadczeniu) strony i żeby wszyscy o nim myśleli jako o królu życia
Mes obecnie to przepierdoliłby beef z użytkownik slizgawka.eu2rzyn pisze: ↑13 lip 2025, 10:22 Wlasnie jesli chodzi o tedego to Mes elegancko wyjasnia i jednoczesnie oddaje hold za tworczosc ktora byla cos warta.
F1 to królowa. Zawsze była.
Tede nagra diss na tym bicie od swiat zwariowal w 23 lata
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
I nazwie go Mes zwariował w 23 lata
- gods bidness
Tede nic nie nagra, tylko za 5 lat powie, że w jakimś kawałku z płyty sprzed 5 lat były ukryte linijki i to było właśnie na Mesa.
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
W ogóle w tej ostatniej tedenoveli pytali się go o to, to oczywiście powiedział że nie oglądał, obejrzał tylko 15 minut i jedyne co zauważył, to że z Mesem jest źle i że naćpany. I nie wie czy odpowie, bo nie wie co o nim powiedział.
Dodał, że z tego kawałka gdzie wszystkich Mes zaczepił, każdy go olał, to on też oleje. Chyba nie pamięta jak jego każdy olał jak nagrał karmagedon i chciał się beefować ze wszystkimi (a najlepiej z Numerem i Boskim Romanem).
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
W ogóle w tej ostatniej tedenoveli pytali się go o to, to oczywiście powiedział że nie oglądał, obejrzał tylko 15 minut i jedyne co zauważył, to że z Mesem jest źle i że naćpany. I nie wie czy odpowie, bo nie wie co o nim powiedział.
^ Najbardziej wkurwiająca cecha, jaka ma wieprz, oprócz tego że czasami głuchnie, i nie słyszy co nagrywa, to te jego Ziom, powiem ci serio, ja do dzisiaj tego nie oglądałem / nie słuchałem
No kurwa, co to wgl jest za farmazon xd ile razy można coś takiego pierdolić. Czarnego Września do dzisiaj nie przesłuchał (typ który reaguje na każdą wzmiankę o swojej ksywie, nie wysłuchał do dziś całej płyty z wyzwiskami na swój temat ),
Największe kuriozum było jak nazwał piosenke Cafe OBelga, i mówił że nie słuchał tej piosenki Taco, tylko tlsamvto wymyślił, siedząc gdzieś w kawiarni xd
Jestem pewien że ten wywiad z Mesem, to obejrzał, a fragment z jego osobą, to przewijał po 3 razy
No kurwa, co to wgl jest za farmazon xd ile razy można coś takiego pierdolić. Czarnego Września do dzisiaj nie przesłuchał (typ który reaguje na każdą wzmiankę o swojej ksywie, nie wysłuchał do dziś całej płyty z wyzwiskami na swój temat ),
Największe kuriozum było jak nazwał piosenke Cafe OBelga, i mówił że nie słuchał tej piosenki Taco, tylko tlsamvto wymyślił, siedząc gdzieś w kawiarni xd
Jestem pewien że ten wywiad z Mesem, to obejrzał, a fragment z jego osobą, to przewijał po 3 razy
Oczywiście, że tak było. Tede to taki sam cwel jak Stanowski. Konfliktu na poziomie unikna, a łatwą ofiarę będzie podgryzał aż się to zrobi niesmaczne.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
stanoski bossowi mafii pruszkowskiej kazal wypierdalac. sam bys sie bal tak zrobic. zakolak to sigma
- Cz4rny1337
- Moderator
przeiceż takie Disco Noir lekko wpierdala te pseudo-art wysrywy Mesa z ostatnich lat, więc co on stęka2rzyn pisze: ↑13 lip 2025, 10:22 Wlasnie jesli chodzi o tedego to Mes elegancko wyjasnia i jednoczesnie oddaje hold za tworczosc ktora byla cos warta.
swoja droga widzialem przypierdolke o zaczynanie kariery/reklamowanie alkoholu przez młodą Leokadie - kurwa serio??? niech sie przyjebie jeszcze do kogoś, że ma pudełko świecące kurwa w ciemności

"założyciel" wytwórni Alkopoligamia biorący udział kampanii promującej piwo EB ma problem do kogoś o reklame alkoholu, no trzymajcie mnie
no tak bo dokładnie o to mesowi chodziło
-
dziejaszek
O to, że nie można od tego zacząć kariery, ale jeśli już się zaczęła, to można.
- gods bidness
Ja myślałem, że ona tak sama z siebie o tym bacardi. Więc się zdziwiłem, że producent bacardi chce się kojarzyć z gimbusami.
- Oportunistycznyebaka
A co to za różnica z kim? Ważne że te gimbusy zostawiają najwięcej pieniędzy, bo nie oszukujmy się owa marka nie jest jakimś premium w klasie alkoholu czy samego rumu. Chociaż jakoś ciężko mi uwierzyć, że to było sponsorowane, bardziej bym był skłonny do sytuacji w której PRowcy podłapali peak piosenki, dodali dwa do dwóch i włączyli ją w akcję promocyjną.
Najbardziej zabawny jest ten typ od marketingu co się spruł do Mesa i wypomniał EB, kurwa jak tacy ludzie którzy nie potrafią odebrać prostego przekazu trzymają pieczę nad jakimiś zespołami marketingowców.
Najbardziej zabawny jest ten typ od marketingu co się spruł do Mesa i wypomniał EB, kurwa jak tacy ludzie którzy nie potrafią odebrać prostego przekazu trzymają pieczę nad jakimiś zespołami marketingowców.
Było, też potrzebowałem zweryfikować, czy nasz warszawski Bukowski tak tylko coś pierdoli, bo mu się wydaje, zwłaszcza że z tego co kojarzę w teledysku wyblurowali ostatecznie nazwę marki, no ale jednak jest wywiad z Leosią, w którym opowiada jak powstał ten kawałekOportunistycznyebaka pisze: ↑15 lip 2025, 12:55 Chociaż jakoś ciężko mi uwierzyć, że to było sponsorowane, bardziej bym był skłonny do sytuacji w której PRowcy podłapali peak piosenki, dodali dwa do dwóch i włączyli ją w akcję promocyjną
Napisałam tę piosenkę tak naprawdę pod kołdrą. Moja managerka zadzwoniła do mnie, że trzeba napisać piosenkę pod deal, który mamy z Bacardi. Odezwałam się do producenta SecretiveSuicide i zapytałam go czy mógłby mi podesłać kilka klubowych bitów. Dogadaliśmy dokładny styl i sample, których chciałam użyć. Po jakimś czasie dostałam od niego 10 różnych bitów w bardzo podobnym stylu. Wybrałam jeden, który od razu mi się spodobał i zaczęłam pisać do niego tekst. Później w studiu zmieniliśmy jeszcze kilka wersów, dorzuciliśmy "kasztańskie rymy", trochę to poprzerabialiśmy i kawałek był gotowy.
- marmolad_k2
To Leosia przed szklankami miała już managera? Ja z tych starych rzeczy znam tylko tę piosenkę, w której trzyma parasol.
- Oportunistycznyebaka
Panie @edenmar uchylam rondel przed kronikarskim zacięciem i odnalezieniem tych informacji.
tamara cibor pracuje dla internaziomali od stycznia 2020, young leosia powstała zdaje się przy covidowym h16c, podejrzewam, że w tym czasie w głowie żabsona zakiełkował pomysł zrobienia jej kariery, więc pewnie miała już zaklepaną managerkę zanim rozpoczęła jakąkolwiek karierę
https://newonce.net/epizod/dziewczyny-h ... mara-cibor
tu ich wspólna rozmowa może jest tam więcej szczegółów