Suja THS Klika
- rozklad_gaussa
Re: Suja THS Klika
wariacje z wrapami daja rade
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- scam_sakawa
Niedobrze się na żołądku robi jak najebie tyle oleju na patelnię. 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
W ogole sam kolor tego wszystkiego przyprawia o odruchy wymiotne, te danie mogloby sie nazywac barbie tyle rozowego tam dowalil
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- scam_sakawa
dzisiaj eleganckie placuszki ziemniaczane - była kiedyś taka pozycja w menu kuchni gocławskiej?
i ludzie co se chodzą po Nowym Świecie
i ludzie co se chodzą po Nowym Świecie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
jakby ktoś nie widział wczorajszego wrapa z omletem to Suja wrzucił na swój kanał
salutens
salutens
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Liryka tłuszczyka
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Poniedziałkowe barykenty wjechały Salutens cyk ale najbardziej lubię archaizm od sujbita jakim jest klasyczne
Czy to na klipach czy na storkach
Spoiler
ZACIERAM RĘCE DZIECIAK
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
daruś dorasta i odkrywa przejścia między storkami. kto wie, może sam andrzej montażysta pokazuje mu te sztuczki
dziwki basen i machanie kutasem
- wilkstaryruchacz
ten ziom parodiujący szybki-test-czy-to-prawde-dobre-jest na ostatniej storce darka (ten repost) to ktoś ze ślizgawki? xd
- Oportunistycznyebaka
O jebaniutki skwarki to fasoli szparagowej.
Gocławskie keto, cyk.
Gocławskie keto, cyk.
znam parę osób co lubią sobie placka tak zwanego ziemniaczanego z cukrem oszamać, natomiast osobiście nie jestem zwolennikiem tego dania niezależnie od dodatków więc nie dla mnie szybki test czy to naprawdę dobre jest
7:56 szparagowa jest gotowa zrob sobie taka zasmażke mordziu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Placki ziemniaczane z cukrem klasyk, ale top po węgiersku/zbojnicku
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
dzisiaj życzonka wjechały, dawno nie było, salutens
Włączyłem to na chwilę...
W sumie ma to pewną wartość socjologiczną, banda dzieci cieszy się z 50+ typa, bo mówi "eloszka", "mordzia" czy jakieś inne pierdy. Jak dla mnie taki sam fenomen jak zjeb co cieszą ryj do Włatców Much, a pewnie zero rozkminy że była książka Władca Móch, ale to nieważne bo Cześio powie "kurwa" czy coś....
Żenada
W sumie ma to pewną wartość socjologiczną, banda dzieci cieszy się z 50+ typa, bo mówi "eloszka", "mordzia" czy jakieś inne pierdy. Jak dla mnie taki sam fenomen jak zjeb co cieszą ryj do Włatców Much, a pewnie zero rozkminy że była książka Władca Móch, ale to nieważne bo Cześio powie "kurwa" czy coś....
Żenada
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
-
bombastyczny
Wszystko jest względne, opinie są subiektywne, a pisanie że ktoś jest "zjebem" bo śmieje się z czegoś, co sam inaczej interpretujesz i ci się nie podoba,( mimo to "zjeby" naklepały 90 stron w temacie) jest godne prawdziwemu zjebowi, salutens