Adi Nowak
- przedszkolanek
Re: Adi Nowak
o, byłem przekonany, że jest starszy
Adi Nowak w SBM
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Kurwa bardzo mocny transfer, props dla SB, a Asfalt gdyby nie Bonsoul to juz byłby osrany gownem
swój do swego ciągnie, wack w sb wackija
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Dobra, jestem truskulem, nie kumam do końca tych nowych trendów, ale no naprawdę to jest okropne
- przedszkolanek
mario995 tak to prawda, Adi jest absolutnie okropny, choć i tak to co wrzuciłeś to jeden z jego najlepszych numerów w karierze
+1 jeden z najlepszych utworów adiego
piękne, jestem jeszcze większym fanem
wg mnie adi jest jednym z lepszych teksciarzy ale czasem za daleko odleci
Mega mnie zaskoczyła informacja o Adim w SBM. Asfalt zawsze wydawał mi się odpowiednim miejscem dla niego i bezpiecznym "gniazdkiem". Ciekawe czy w SBM uda się mu bardziej wypromować.
- The Bitch Fucker
Byłby jednym z najlepszych raperów w tym kraju gdyby nie odleciał w kierunku hipsterskiego pseudoartyzmu i tekstów o tym że jego życie jest fajne bo nie musi chodzić do pracy. Nienajprawdziwsze to dla mnie top 10 polskiego rapu, obecnie nie jestem w stanie przesłuchać jego płyty w całości.
Fajne to, takie inne, a w SB kompletnie się go nie spodziewałem ciekawy transfer zwiastuje to pewnie, że pójdzie w inną stronę. Czekam.
Kurde jakie muppety dwa
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- bilderberg
Co się stało Adiemu po koncercie z SB że leży w szpitalu i nie wygląda najlepiej?
Jego dupa IG @pelka_nowak wrzuciła na relacje wyglądającego jak trup adiego pod aparaturą
Jego dupa IG @pelka_nowak wrzuciła na relacje wyglądającego jak trup adiego pod aparaturą
Pewnie rutynowy zabieg, a dupa nie wygląda na zbyt bystrą, że afiszuje się problemami zdrowotnymi chłopaka. Jeśli z nim źle, to już w ogóle nie mam słów.
Literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia. [...] Literatura poważna nie jest po to, żeby ułatwiać życie, tylko żeby je utrudniać.
- formaszczytu
Czemu nie masz słów? Korpo-śmieszek-studenciak tak mocno odpierdala?
Wygląda jakby miał rozjebany nos.
Wygląda jakby miał rozjebany nos.