Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Ty mordećko jak kurwa za frajer kurwa ty jak go ofrygała raz gabi tak zwana gabrynia g fryzjerka raperów. Salutens i zastanowcie sie ty jak wy lysi jestescie z grubymi zonami co piszecie <hahaha>
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- scam_sakawa
salutens a wy ruchajcie dalej swoje wieloryby żony z kawalerka na 30 lat w kredycie 

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
elegancko ofrygany za hajs z zaiksu
Oni tam frygają za fryty, idziesz jako model do szkoły barberingu.
To Gabi z tych Gabi od Tomasza Ch. Syna Bogdana ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jakby tluszczu z mieska wieprzowego i oleju bylo za malo to jeszcze podwojny serek goclawskie keto salutens
świadomość swojej ignorancji
Juz myslalem ze zupe olejowa bedzie przygotowywal ale nie to jednak sos bolognese goclaw version
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Bolognese ale po meksykańsku, elegancko przetestowane gryzem potrójnym jak punkty za rzuty Sujbita
dodatkowe punkty za warzywa jak do wrapika tak zwanego kebabowego
cyk
cyk
- scam_sakawa
też mnie to rozjebało, on tam nalał tego oleju na 6 czy 8 smażeń xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Oportunistycznyebaka
Mordziu Mielone z sosem bolońskim w tortilli, piękne połączenie kuchni Polsko-włosko-meksykańskiej ten. No przyznam pierwszy raz mnie wzięło na wymioty jak próbował tego jadła. Czy on tam wymieszał te mielone z jajkiem? Co to takie śluzowate?
- scam_sakawa
Albo jakiś rodzaj sera albo białko jajka
No i warzywka jak do wrapa, najdziwniejsza potrawa kuchni gocławskiej jak na razie, wielki ultymatywny crossover ulubionych potraw Sujbita. Olejetti, wjebane do dwóch tortilli jak w quesadijce, do tego starty serek jak na pizze, mozzarella, no i cyk warzywka. A potem pójdzie na trening rzutowy i cały ten olej spali a wy co kurwa nadal ruchacie te, kurwa, te tłuste spasione żony salutens emanoOportunistycznyebaka pisze: ↑10 lip 2025, 18:23 Mordziu Mielone z sosem bolońskim w tortilli, piękne połączenie kuchni Polsko-włosko-meksykańskiej ten.
mainstream jest wieśniacki a underground studencki
- Rozpierdalator
Zarchiwizowane to dzieło jest? Jest.
Na patelni wiecej oleju niz jajka zrobil to jebany

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
nie dość że omlet na głębokim oleju, to jeszcze majonezu najebane po całości, props 
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ