Natomiast to, co odwaliło się z cenami, już w porządku nie jest.
Dość powiedzieć, że wyżej wrzucane koszulki Pogoni z pełną personalizacją wciąż kosztują mniej, niż zwykła koszulka meczowa Lecha bez niczego, która kosztuje... 379 złotych. A z pełną personalizacją? Ponad 500
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
gogi pisze: ↑07 lip 2025, 13:11
Koszulki Lecha są po prostu w porządku:
Spoiler
Natomiast to, co odwaliło się z cenami, już w porządku nie jest.
Dość powiedzieć, że wyżej wrzucane koszulki Pogoni z pełną personalizacją wciąż kosztują mniej, niż zwykła koszulka meczowa Lecha bez niczego, która kosztuje... 379 złotych. A z pełną personalizacją? Ponad 500
Typowy Lechowy macron czyli nic ciekawego, projekt od tego samego gościa co ostatnie więc standardowo zmieniły się wzorki w tle.
IRL jest lekko lepiej moim zdaniem
Spoiler
jak dlugo idzie ship z messi110? w 2 tygodnie sie wyrobi?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
firma hummel wywołuje u mnie tak jednoznaczne skojarzenia z piłką ręczna że trudno mi zaakceptować futbolowe trykoty z ich logówką, nawet jeśli są ładne xd
niby ciężko się dziwić ze względu na poziom sportowy, bo to pewnie siłą rzeczy się przekłada na obszerność katalogu, ale mimo wszystko zawód. Śląsk ostatnio raczej dowoził w tej kwestii
Ja dalej gUpio liczę że to troll i dziś na prezentacji pokażą prawdziwą
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
joey pisze: ↑12 lip 2025, 9:53
niby ciężko się dziwić ze względu na poziom sportowy, bo to pewnie siłą rzeczy się przekłada na obszerność katalogu, ale mimo wszystko zawód. Śląsk ostatnio raczej dowoził w tej kwestii
Nie rozumiem co jest atrakcyjnego dla klubów ekstraklasy (kasa wątpliwa)wybieranie katalogowego szajsu z Nike, Adidas, a nie np. z Macrona, Hummela.