poleć mi coś z gatunku...
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: poleć mi coś z gatunku...
@2do5 Lament z 2016?
tak jest Coney, dzięki!
@Rupert Dom diabła 2009, Szept i mrok, Lista płatnych zleceń 2011, Dziedzictwo Heriditary, Czarownica: Bajka ludowa z Nowej Anglii (2015), Satan's Little Helper
@TdW Człowiek znikąd 2010, Raid(Serbuan maut) 2011, Słodko-gorzkie życie (2005), W pogoni (2008), Crank;d, Zakładnik (collateral), Historia przemocy, Biegnij lola biegnij
@TdW Człowiek znikąd 2010, Raid(Serbuan maut) 2011, Słodko-gorzkie życie (2005), W pogoni (2008), Crank;d, Zakładnik (collateral), Historia przemocy, Biegnij lola biegnij
Dzięki za polecajki, większość już widziałem, ale kilka pewnie sprawdzę.
@Rupert Jeszcze mi się przypomniał „Wszystko dla Jacksona” i „The Void”
Zapomniałem odpisać wcześniej dziękuję SiNi sprawdzę czego nie widziałem
Jakiś serial dwa sezony max. Gatunek dowolny, ale nic poniżej 8/10 mnie nie interesuje.
- ConeyIsland
W obronie syna
Od nowa (undoing)
Od nowa (undoing)
To trochę gnioty i poniżej noty.
@Bakan
Jak nie ma 8 lub wyżej to się nawet nie opłaca oglądać serialu i tutaj props.
Fleabag, mindhunter, kingdom.
Baby Reindeer
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Czarny Ptak - mega ciekawa historia oparta na faktach
Właśnie obejrzałem wczoraj Black Bird i polecam również gorąco. Zajebisty mini serial.
Dorzucam Uznany za niewinnego.
Dorzucam Uznany za niewinnego.
A jeśli chodzi o jednosezonowca to:
Będzie bolało, When They See Us (2019), Strefa gangsterów , Taboo, Nawiedzony dom na wzgórzu, The night Out, Godless, Band of Brotherss, Niewiarygodne, American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona,Mare z Easttown,Watchman,Ostatni taniec, The pitt, Pingwin, Czarnobyl,Bodyguard, Gambit królowej, Szogun, 1883, Niebieskooki samuraj, Ania, nie Anna.
Będzie bolało, When They See Us (2019), Strefa gangsterów , Taboo, Nawiedzony dom na wzgórzu, The night Out, Godless, Band of Brotherss, Niewiarygodne, American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona,Mare z Easttown,Watchman,Ostatni taniec, The pitt, Pingwin, Czarnobyl,Bodyguard, Gambit królowej, Szogun, 1883, Niebieskooki samuraj, Ania, nie Anna.
Wyszły jakieś dobry filmy sci-fi w ostatnich latach?
godzilla mordo
@TdW
Possessor, Yang, Caddo Lake, Linoleum, Chora pamięć
Possessor, Yang, Caddo Lake, Linoleum, Chora pamięć
@TdW Niestety dobrych bardzo mało od 2023: Życie Chucka, Diuna 2, Deadpool & Wolverine, Furiosa , Substancja, Obcy Romulus, Dziki Robot, Predator: Pogromca zabójców, Spider-Man: Poprzez multiwersum, Strażnicy Galaktyki vol. 3, Biedne istoty, Transformers: Początek, Wojownicze Żółwie Ninja: Zmutowany chaos, Watchmen: Chapter I.
A z takich starszych - może nie widziałeś to przykładowo: Ona, V jak vendetta, Zakochany bez pamięci, Ludzkie dzieci, Nowy początek, Człowiek z ziemi, Moon, Ex Machina, Mr. nobody 2009, Otwórz oczy itp…
A z takich starszych - może nie widziałeś to przykładowo: Ona, V jak vendetta, Zakochany bez pamięci, Ludzkie dzieci, Nowy początek, Człowiek z ziemi, Moon, Ex Machina, Mr. nobody 2009, Otwórz oczy itp…
Dzięki za polecajki mimo, że większość widziałem