Quebonafide
-
dobryjoint
Re: Quebonafide
LWD wcześniej i Molitsanti wyżej, idealnie podsumowane faktami.
Mam dość rapera Quebonafide. Taką maniane odwala, że musiałem wyjebać jego stare rzeczy ze spotify. Jebać go i jego psueo artyzm
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- marmolad_k2
Jeżeli to nie przekona was do nazwania go goatem, to już nie wiem co.
Po co to zrobił w trakcie koncertu?
golenie glowy jako jakies wyrazenie uczuc to jakis 2015 max, ale boomer
- marmolad_k2
A co by mu to dało, gdyby zrobił to w domu i żaden fan by tego nie widział?
Czekam aż jakiś Polski raper nasra na scenę jak gg allin a widzowie i tak to zjedzą jako arutyzm
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Przeczytałem do początku bo nudny jesteś. Zabójstwa Sentina opus magnum???bombastyczny pisze: ↑29 cze 2025, 0:31 Po prostu, W Polsce, żeby ktoś robił liczby i był propsowany i uważany za "dobrego", to musi być odpowiednio chujowy, żeby to się podobało szarej masie z chujem w uszach. Jak Enrique Alvarez wypuszczał zabójstwa, czyli swoje opus magnum, to go ludzie jechali, że to asłuchalne gówno itp ( dla porównania ludzie wtedy jarali się gangiem albani), i musiał robić zbiórke na płyte, a obecnie ma największe liczby w życiu, wypuszcając syf, gdzie sam mówi że robi album w 24h, i nawet jak znajdą się 2 dobre tracki na plycie, to są one po prostu mniej chujowe od reszty i nie mają podjazu do ZL, czy chociażby Kazek, którego uważam za największy regres w PL rapie, i który ostatni dobry album to wydał pa re lat temu, ma prawie 2 banki na spoti, a potem kazdym trackiem nasrane komentarzy nowy kaz to swieto, garstka ludzi, którzy go słuchają od tych złotych czasów Pl rapu, powie że to totalnw gówno, zero charyzmy, albo zajebistych storytelingow, które kiedyś zapodawał na locie albo gruzie i że dzisiejszy Kazek to karykatura samego siebie i że sam Jacula sprzed lata, by wyśmial dzisiejszego nijakiego siebie. Nawet uogólniając, to większośc mejna to asłuchakne gówno, ale chociaż można powiedzieć, że dzisiaj to jakoś wpada w ucho i że niektórym to się może podobać. Ale, że te 10 lat temu, Seba był przez wiele osób uważany za kasztana(wiadomo, że też ludzie go propsowali, ale wiekszosc mówiła żę to syf, a Braddu (którego do dzisiaj lubie słuchać i uważam, za największy zmarnowany talent, bo gość nawet dzisiaj brzmi świeżo, a na tamte lata, gdzie nasze asy nie potrafiły ułożyć rymu i nawijały o j3baniu policji, szanowaniu matki, to u niego dosłownie w każdym tracku można znależć zajebiste i inteligetne wersy, które dzisiaj nadal zajebiście brzmią, a 15 lat temu to był kosmos, a mimo to nie przebił się do mejna w tamtych czasach, pokazuje, że u nas nie możesz być zajebisty żeby cię każy słuchał i miał opinie zajebistego, bo im jesteś chujowszy i nijaki, tym bardziej trafiasz do tych 2 bianek ludzi na spoti. Zrobienie z rapu i pochodnych muzyki powszechnej( wiadomo, że kiedyś też nie było to jakieś hermetyczne, ale dzisiaj małolaty w wieku podsttawóki słuchaja dzisiejszego "rapu", a Seba nawet wpierdala na story na ig te posty z oznaczeniem, gdzie nielegalne gówniary tanczą. czy inny gimbus napisze na tablicy pozdro sentino, z wygladu lat 15( bo pamietam ze było coś takiego kiedyś i on to u siebie udostepnił jeszcze xd) Zmienił się target, więc zmieniły się standardy, muzyka dla ogólu musi być nijaka i średnia. A tendencja jest cały czas w dół i jak dzisiaj wiele osób wspomina złote czasy u nas, te pare lat wstecz, to za kilka lat będziemy dobrze wspominać to dzisiejsze gówno, które jest dzisiaj.
-
bombastyczny
stary, niby o gustach się nie dyskutuje, ale jak mówisz , że to obecne gównom jest lepsze to (moim zdaniem), masz totalnie chujowy gust, w ogole chyba pierwszy raz spotkalem się z opinią, że to nowe gówne jest lepsze od ZL, nie wiem może uszy umyj bo masz ujebane syfem czy coś, , albo jesteś idiotą,(którym własnie ten syf ma się podobać). Umyj uszy i zastanów się nad sobą
Ostatnio zmieniony 29 cze 2025, 11:24 przez bombastyczny, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mieszajmy do tego Afrojaxa
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Co drugi nołnejm tutaj wyskakuje, że ma najlepszy gust, jedziesz gościowi bo odbiera muzykę w innym sposób, niż Ty, a to wszystko tak naprawdę ocena subiektywna, ale jak widać betony nigdy tego nie zatrybią dla mnie te zl to też chujostwo którego nie da się słuchać, ale nie definiuje to czyjegoś gustu no chyba, że jest się debilem, który tego nie zrozumie i będzie płakał pod konentarzem.
-
bombastyczny
Ale przecież napisałem specjalnie, że MOIM ZDANIEM, ma chujowy gust, bo to logiczne i normalne, że każdemu może się p.dobać co innego, oskarżasz kogoś debilem, jedocześnie nie potrafiąc nawet czytać ze zrozumieniem, specjalnie to dodałem. że MOIM ZDANIEM. W ogóle nazywanie kogoś "nołnejmem" na forumku muzycznym\( konto mamy założone w pdobnym czasie, ale nie mma napierdolone 2k postow , to jest4em "nołnejmem" i nie mma prawa głosu, hah. Nie pozdrawiam pajacu.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2025, 12:07 przez bombastyczny, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje mi się, że każdy domyślnie wypowiada się w swoim zdaniu, no chyba, że ktoś ma tak wyjebane ego, że ma się za wyrocznie lub głos jakiejś danej grupy 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
bombastyczny
No tak, bo to logiczne, nie istnieje prawda absolutna, bo wszystko jest relatywne i zależy tylko od naszej oceny. Ale kolega ma problemy z czytaniem, albo nawet nie czyta postó jakiś "nołnejmów", bo nie wysrałęm 2k postów, co za idiota,
@bombastyczny Liczba postów nie ma tutaj nic do rzeczy dla mnie jesteś nołnejm tak samo jak ja dla Ciebie.Nie wiem czy zrozumiałeś ostatnie zdanie, przeczytaj sobie je jeszcze raz i żeby było łatwiej wstaw tam „pod moim komentarzem”
- checollada
z tego musicalu ta piosenka z Okim fajna
- oKulTywowany