Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Ja pierdole jak ten Hardzeika to wytrzymal, mega kozak
A Wolczecki dla mnie polski prospekt nr1. Ktos ogladal?
Knyba odpada na pierwszym mocnym gatekeeperze/ prospekcie. antyreklama boksu ten pojedynek z Siwym, Gardzielik tez słabo, tzn technicznie gość uzdolniony, ale qrwa nie można mieć takiej watoliny w rękach na tym poziomie
natomiast Piotrek Lacz cos pieknego w WBC Heavyweight Grand Prix, polecam zobaczyc KO. W nastepnej rundzie powinien miec latwiejszego przeciwnika, ale z Tsotne Rogavą w fianle prawej strony drabinki raczej będzie bez szans, i ukraińca upatruje w ostatecznym finale z Mullojonovem, który jednak wczoraj trochę zawiódł, wydaje sie bardziej skrojony do boksu amatorskiego (w koncu zloty medalista olimpijski). W finale lewostronnej drabinki pewnie zamelduje się Devon Young ale stylowo powinien uzbekowi on akurat pasować, bardziej niż następny w kolejce Krnjic.

A Wolczecki dla mnie polski prospekt nr1. Ktos ogladal?
Knyba odpada na pierwszym mocnym gatekeeperze/ prospekcie. antyreklama boksu ten pojedynek z Siwym, Gardzielik tez słabo, tzn technicznie gość uzdolniony, ale qrwa nie można mieć takiej watoliny w rękach na tym poziomie
natomiast Piotrek Lacz cos pieknego w WBC Heavyweight Grand Prix, polecam zobaczyc KO. W nastepnej rundzie powinien miec latwiejszego przeciwnika, ale z Tsotne Rogavą w fianle prawej strony drabinki raczej będzie bez szans, i ukraińca upatruje w ostatecznym finale z Mullojonovem, który jednak wczoraj trochę zawiódł, wydaje sie bardziej skrojony do boksu amatorskiego (w koncu zloty medalista olimpijski). W finale lewostronnej drabinki pewnie zamelduje się Devon Young ale stylowo powinien uzbekowi on akurat pasować, bardziej niż następny w kolejce Krnjic.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Czy gościa powaliło do reszty? Przecież to jest jego medialny koniec. Obrzydliwe z psem się całować, naprawdę w śline?
- ConeyIsland
#bel
Z takich kurwa losowych myśli to miałem dziś myśl, że taką walkę John Ryder vs Derevyachenko to ja bym w chuj przytulił i zachwycony oglądał sobie.
Deravyechenko z Suleckim powinien zawalczyc po niechybnej porazce @Mietek
No jak przegra a pewnie niestety tak, to fajnie by było. Natomiast oczywiście i tak sobie zrobię nadzieję i będę kibicował.
O kurczę a jutro jeszcze Pascal vs Cieślak tam akurat mocno liczę na wygraną, ważną wygraną.
Edit: Malutki ring, niedobrze dla Sulęckiego.
Edit2: Bawi mnie ten motyw, że zawsze jak oglądam boks w Polskiej telewizji to dają reklamy leków na erekcje. W ameryce/brytanii się z tym nie spotykam xD
Edit3: Hehe kurwa XD No cóż, mimo wszystko sądziłem, że dłużej to potrwa.
O kurczę a jutro jeszcze Pascal vs Cieślak tam akurat mocno liczę na wygraną, ważną wygraną.
Edit: Malutki ring, niedobrze dla Sulęckiego.
Edit2: Bawi mnie ten motyw, że zawsze jak oglądam boks w Polskiej telewizji to dają reklamy leków na erekcje. W ameryce/brytanii się z tym nie spotykam xD
Edit3: Hehe kurwa XD No cóż, mimo wszystko sądziłem, że dłużej to potrwa.
Ale no w sumie spoko, Canelo trochę pozamulał i powkurwiał, ale teraz ten okres gdzie najpierw ma mieć Crawforda, a potem potencjalnie Mbillego brzmi bardzo ciekawie.
Strasznie usztywniony i wolny był, do tego ani twardości ani obrony, destrukcja. Nie możesz tak się dać zaskoczyć w 1 rundzie, to definitywnie eliminuje Sulęckiego z czołowki. Derewiaczenko powinien mu po ukraińsku jeszcze wpierdol spuścić na gali w jakimś wrocławiu i kończymy karierę, nie mam pewności czy by wygrał z takim Parzęczewskim czy Czerkaszynem czy nawet mniejszym Wołczeckim. Mbilego z Pacheco bym zobaczył, chociaż dla obu biznesowo to się niezbyt składa. Całe szczęście Cieślak dziś ratuje honor kanadyjski AUUU orzełki
Ciezko mi jakos bardziej docenic ten missmatch
W ogole Cieslak ma najlepszy matchmaking w polsce, teraz z Gevorem albo Badou Jackiem tez bedzie faworytem
Ogladalem tez upasionego pol ciezkiego Ramireza z emerytem Dorticosem (obu Cieslak robi), walka typowo remisowa i szkoda, ze Gilberto teraz zmierzy sie z Opetaia, a nie Michał
W ogole Cieslak ma najlepszy matchmaking w polsce, teraz z Gevorem albo Badou Jackiem tez bedzie faworytem
Ogladalem tez upasionego pol ciezkiego Ramireza z emerytem Dorticosem (obu Cieslak robi), walka typowo remisowa i szkoda, ze Gilberto teraz zmierzy sie z Opetaia, a nie Michał
No właśnie chyba dobrze, niech zleje Jacka i będziemy mieli mistrza, a z Opetaią by dostał i po co.
Spoiler
Oby Usyk już z nim więcej nie wyszedł.
jak to, fury przecież zakończył karierę buehehe
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
niech wypierdala razem z quebonafide cpunisko cyganskie
@Mietek i inni
zabawa stworz perfekcyjnego boksera:
1. jab
2. defense
3. footwork
4. iq (taktyka, rozczytanie, adaptacja stylu)
5. szczeka
6. serce do walki
7. power punch
8. finishing
9. uderzenia na korpus
10.stamina
11. kombinacje
12. psycha
@Mietek i inni
zabawa stworz perfekcyjnego boksera:
1. jab
2. defense
3. footwork
4. iq (taktyka, rozczytanie, adaptacja stylu)
5. szczeka
6. serce do walki
7. power punch
8. finishing
9. uderzenia na korpus
10.stamina
11. kombinacje
12. psycha
- ConeyIsland
Dzisiaj dubois wskakuje na tron czy, trzymając się tematyki tronu, się zesra? Pan Pindera typuje usyka przez ko koło 7-8 rundy. Czarny jest z dekadę młodszy, po pierwszej porażce z Ukraińcem miał dobry run (hrgovic, aj). Usyk chyba najcięższy w karierze jest. Przy mojej sympatii dla boksu usyka, chętnie dziś zobaczyłbym nowego mistrza.
Usyk w opałach ale kontrolowanych i sedzia przerywa przez TKO niesłusznie po kontrowersjach, tak to widze