moim zdaniem to wciaz najlepsza piosenka quebo.
Quebonafide
Re: Quebonafide
moim zdaniem to wciaz najlepsza piosenka quebo.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
-
borek falecki
- Zbanowany
QUEBO TO PRZE
To najlepsza dyskusja od Ten typ mes vs belmondo 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Nie wygracie tego, nawet nie włączam tego
Ostatnio zmieniony 28 cze 2025, 13:36 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Na szczęście ludzie z wiekiem zbierają doświadczenie, co nieraz mienia im poglądy.
To, że kiedyś nie widziałem nic złego w np. MY NIE PIJEMY NA BUTELKI PIJEMY NA PÓŁKI i ideologii ALKOPOLIGAMIA (no kurwa mać jak to brzmi w ogóle xD) to nie znaczy, że w 2025 mam to samo zdanie.
Btw na szczęście na koncercie nie zabrakło elementów cyrkowych, tym razem Oki wykonał swój popisowy numer, tzn. spuścił się na publiczność.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
borek falecki
- Zbanowany
Sentino to Ronaldinho rapu
-
tybdo_yntogliw
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
pytasz o cos, na co masz odpowiedz w poscie, ktory cytujesz. wyglada na to, ze nie jestes najostrzejsza kredka w piorniku. pogrubilem ci, mam nadzieje, ze tym razem dotrze, ze gadki o wizerunku odnosza sie do cytatowanych uzytkownikow, ktorzy pierwsi poruszyli ten tematzemsta1camzata pisze: ↑28 cze 2025, 13:28to na chuj pierdolisz o jakichś horyzontach, rozumie czy godności skoro to jest wizerunek a nie twórczość
pod względem twórczości SENTINO jest lata świetlne przed quebonafide
jak sobie sprawdzisz o czym wczeaniej piisalem w kontekscie tych dwoch raperow, to zobaczysz, ze skupialem sie na aspektach muzycznych. zeby i to cie nie przeroslo, to sam wrzuce cytat:
moody pisze: ↑28 cze 2025, 8:39 poczytal slizgawke, zdal sobie sprawe ze co by nie wymyslil, to goatem i tak jest sentino rymujacy dwusetny raz jakas nazwe hiszpanskiej miejscowosci z marka ciuchow i tym ze goni go policja na bicie godnym zespolu akcent. do tego nagrywa klip za 500zl i tak wlasnie wygladajacy, a na koniec dostaje zadyszki po 10 minutach koncertu przed ktorym wyjatkowo nie uciekl. to jest prawdziwe przejscie gry, quebo zrozumial ze nigdy nie osiagnie takiego levelu, wiec stwierdzil ze jego trud skonczony
Ten numer z Szafrańską to rakieta, a na koncercie
Dodatkowo można nadmienić, iż oprócz muzy stylówy Que te na codzień i zarazam artystyczne oraz wykorzystane w klipach to poziom nieosiągalny dla Sento, który wygląda jak totalne bezguście.
Oversizeowy garniak połączony z new balancami z klipu Benz-Dealer podczas wychodzenia z przyczepy
Dodatkowo można nadmienić, iż oprócz muzy stylówy Que te na codzień i zarazam artystyczne oraz wykorzystane w klipach to poziom nieosiągalny dla Sento, który wygląda jak totalne bezguście.
Oversizeowy garniak połączony z new balancami z klipu Benz-Dealer podczas wychodzenia z przyczepy
-
tybdo_yntogliw
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
- marmolad_k2
A ja lubię obu 
Sentino oczywiście lepsze ma utwory, bardziej dla ludzi.
Ale nikt nie był bliżej Drake, niż Quebonafide tutaj. Niesamowity utwór.
Ale nikt nie był bliżej Drake, niż Quebonafide tutaj. Niesamowity utwór.
jak ja nie cierpie tego sampla.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Mój ulubiony typ tematów w PLHH - przerzucanie się linkami do youtube do swoich ulubionych tracków, z czego połowa nie otworzy nawet cudzych, a druga połowa napisze "taa, odpal sobie lepiej to"
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Jak można próbować udowodnić wyższość Quebo nad Sento i jednocześnie wysyłać Candy jak dowód