stadion narodowy
Quebonafide
Re: Quebonafide
nic na potem
- oKulTywowany
Mam wrażenie że narodowy to jest niby prestiż ale nie nadaje się na koncerty
This page is no longer available.
bo narodowy jest totalnie nieprzystosowany do koncertow. byl budowany na szybko bez wiekszego przemyslenia i architekt ewidentnie nie wzial pod uwage czegos takiego jak koncerty xD
FUCK OFF MR LAHEY
nie znam człowieka który by był zadowolony z akustyki narodowego. artyści wybierają go chyba tylko dla skali
nic na potem
https://on.soundcloud.com/SmoxDlBtAbEFHmfgs8
Intro do Noradrenaliny + Quebonafide x Sobel - Noradrenalina - absolutny top
Intro do Noradrenaliny + Quebonafide x Sobel - Noradrenalina - absolutny top
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Moltisanti
Sobel co tam dał to jest koniec 
spodziewałem się jakiejś namiasteczki kanye west type of shit a tam podsiadłocore
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- oKulTywowany
Tak wgl Quebo zajebał zwrotkę do Jeremy Sochan i to samo co u Guziora
zjadł a nie wyszło
This page is no longer available.
nie no bez kitu uważać, że Quebo jest lepszy od Sentino to nie wiem jak można i nawet nie chce tu cisnąć Quebie
po prostu Que to wyrobnik, który opanował bez większego talentu wszystkie możliwe do wyuczenia techniczne aspekty tzw. rapowania do perfekcji (i props mu za to, nie odbieram, stawia go to faktycznie mimo wszystko w topce raperów), ale odpalasz takiego Sentino między jakieś 2014-2021 i od razu uderza Cie ten talent do nawijania i tworzenia melodii, którego nie idzie sie nauczyć
Que to tier 1, Sentino to tier 0, tam nie wjedziesz bez talentu do dania czegoś ekstra, ale i tak ze swoich możliwości wyciągnął z 1000%
po prostu Que to wyrobnik, który opanował bez większego talentu wszystkie możliwe do wyuczenia techniczne aspekty tzw. rapowania do perfekcji (i props mu za to, nie odbieram, stawia go to faktycznie mimo wszystko w topce raperów), ale odpalasz takiego Sentino między jakieś 2014-2021 i od razu uderza Cie ten talent do nawijania i tworzenia melodii, którego nie idzie sie nauczyć
Que to tier 1, Sentino to tier 0, tam nie wjedziesz bez talentu do dania czegoś ekstra, ale i tak ze swoich możliwości wyciągnął z 1000%
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
niech mi ktoś wytłumaczy racjonalnie że to nie jest trollingPiters pisze: ↑28 cze 2025, 3:09 nie no bez kitu uważać, że Quebo jest lepszy od Sentino to nie wiem jak można i nawet nie chce tu cisnąć Quebie
Que to tier 1, Sentino to tier 0, tam nie wjedziesz bez talentu do dania czegoś ekstra, ale i tak ze swoich możliwości wyciągnął z 1000
quebo bez podjazdu do polsko-czilijskiego prometeusza ktory dal nam rap i za nas cierpi katuszePiters pisze: ↑28 cze 2025, 3:09 nie no bez kitu uważać, że Quebo jest lepszy od Sentino to nie wiem jak można i nawet nie chce tu cisnąć Quebie
Tak jak już wyżej podkreślili obiekt nie jest totalnie przygotowany pod brzmienie, a tym bardziej koncerty już sama warstwa szkła jest wrogiem dźwięku i do tego dochodzą zaokrąglenie i brak totalnej absorbcji oraz masa betonu pozbawiona miękkich materiałów, rezonatorów to tak jakbyś wstawił głośniki za bańkę do nieakustycznego, pustego pokoju i będzie dramat, a jak rzucisz więcej materiałów miękkich oraz pochłaniających fale i uspokajających niskie tony, bardziej go umeblujesz to z automatu zrobi się przyjemniej w sygnaturze.Realizator może się napocić, ale bez przeróbki stadionu nie ma szans tam uzyskasz dobrego dźwięku, a szkoda bo wtedy robiłoby to ogromne wrażenie.
...a teraz daje nam.skolimowe disco polo
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Wiadomo juz czemu konczy kariere? W kanale zero nie chcial zdradzic glownego powodu, ale zapowiadal, ze na koncercie powie.
Tede co rozjebał pod koniec koncertu 
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
- marmolad_k2
poczytal slizgawke, zdal sobie sprawe ze co by nie wymyslil, to goatem i tak jest sentino rymujacy dwusetny raz jakas nazwe hiszpanskiej miejscowosci z marka ciuchow i tym ze goni go policja na bicie godnym zespolu akcent. do tego nagrywa klip za 500zl i tak wlasnie wygladajacy, a na koniec dostaje zadyszki po 10 minutach koncertu przed ktorym wyjatkowo nie uciekl. to jest prawdziwe przejscie gry, quebo zrozumial ze nigdy nie osiagnie takiego levelu, wiec stwierdzil ze jego trud skonczony
Trzeba dodać że quebo nie współpracuje z takimi personami, których na pierwszy rzut oka nie widać, stojącymi gdzieś z tyłu, szara eminencja rapu. Mówię oczywiście o Piotrku z 2b z technikum informatycznego odpowiedzialnym za mix, master i projekty okładek albumów sentino
No i Quebo nie oddał Sebkowi 50 EUR za refren, więc jest niesłowny i nierzetelny
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
+5000 euro za usluge fryzjerska