Quebonafide
- zemsta1camzata
Re: Quebonafide
Status dupy quebo: wylizana
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ile jeszcze lat można srać do mordy normikom i to monetyzować?
Bez kitu Stano najgorszy
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Obstawiam, że ten musical to było jakieś prowo, a z prawdziwą płytą i z prawdziwym widowiskiem wleci na koncertach na narodowym
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
zajebiste to było, może to nie Bo Burnham “Inside” ale bawiłem się świetnie, jak jednak to wypuści, a pewnie tak, to będzie rewatch
Stano jak typowy użytkownik ślizgu (ja też) w 2014 jak Hype wyszedł
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dzięki ślizgowi mam egzemplarz Eklektyki, właśnie przez ten hajp (jeszcze przez Hype) 
- syrop klonowy
Ma ktoś link do zripowanego streama?
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Na fb lecą same propsy, nie wiem skąd tu taki negatywny odbiór
Światem kręcą pieniądze
- Moltisanti
Pewnie temu ze tu traktuje się go jako rapera a nie jako chuj wie kogo
Ostatnio zmieniony 27 cze 2025, 0:25 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
Taki klimat forumka, od zawsze tak jest ze jak juz ktos wylapie troche propsow czy to na forum czy to poza forum to jest czepianie sie typa zeby pokazac ze no on jednak nie jest taki fajny czym sie ci ludzie zachwycaja? Trzeba przywyknac albo nie wbijac tutaj bo mysle ze po prostu forumek takich ludzi przyciaga a reszte tak jak np daveyo powoli wydala
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- zemsta1camzata
bo na fb siedzą cwele, którym quebonafide może nasrać do ryja a oni powiedzą mmm smaczne
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- rozklad_gaussa
*wpis o kanye wypuszczajacym pusta plyte*
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
z drugiej strony fajna alternatywa dla komentarzy na fb gdzie kazdy albo sie spuszcza ze to najlepszy performens w historii kraju albo placze ze slucha od eklektyki a teraz quebo to pedal i hujbronek pisze: ↑27 cze 2025, 0:16Taki klimat forumka, od zawsze tak jest ze jak juz ktos wylapie troche propsow czy to na forum czy to poza forum to jest czepianie sie typa zeby pokazac ze no on jednak nie jest taki fajny czym sie ci ludzie zachwycaja? Trzeba przywyknac albo nie wbijac tutaj bo mysle ze po prostu forumek takich ludzi przyciaga a reszte tak jak np daveyo powoli wydala
Komu fajna temu fajna, mi tam nie przeszkadzaja spusty nie widze powodu zeby czuc jakies negatywne emocje dlatego ze ktos inny sie czyms cieszy nawet jezeli sam nie podzielam zachwytu
Nie widze tez powodu zeby tym ludziom ublizac ale juz sie przyzwyczailem ze na forumku jest taka a nie inna atmosfera, to po prostu jakies odzwierciedlenie tego jakimi ludzmi jestesmy, czasami nawet smieszne sa pancze (pozdro arcior chyba najlepszy w te klocki)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Genialne i zarazem artystyczne show, które wizualnie robi niesamowite wrażenie, trzeba przyznać, iż włożono w ten performance masę pracy, gdzie mix musicalu połączony z refleksami Que nie jest tylko pustą wydmuszką - numer z Chiwasem oraz Okim petardy.