Quebonafide
- checollada
Re: Quebonafide
cholera obejrzałbym to dzisiaj, bo nie mam co robić wieczorem, ale 100 złotych to za dużo trochę, myślę że 39 ziko mógłbym zapłacić za to
sam quebo mówił u stana, że racjonalniej podchodzi do wydawania pieniędzy i nie lubi płacić za rzeczy więcej, niż wydaje mu się, że powinny kosztować, sory kuba wyceniłem twój performance na 4 dyszki, mam nadzieje ze bedzie jakis streamik
sam quebo mówił u stana, że racjonalniej podchodzi do wydawania pieniędzy i nie lubi płacić za rzeczy więcej, niż wydaje mu się, że powinny kosztować, sory kuba wyceniłem twój performance na 4 dyszki, mam nadzieje ze bedzie jakis streamik
- scam_sakawa
Ta przyjebka jest na siłę, bo Taco od początku kariery konsekwentnie pierdoli świecenie mordą w internecieMoltisanti pisze: ↑26 cze 2025, 18:57 Zaraz się okaże ze Taco nie postuje nic w necie w imię jakiejś wolności a nie w celach wizerunkowo-marketingowych
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Też bym obejrzał, ale 100zl to bym mógł co najwyżej za koncert na żywo dać #cebula
A ci do Taco to raczej, przecież on nigdy prawie nie istniał na social mediach, wywiadów nie dawał itd
A ci do Taco to raczej, przecież on nigdy prawie nie istniał na social mediach, wywiadów nie dawał itd
Ostatnio zmieniony 26 cze 2025, 19:17 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 1 raz.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
No bo niekomercyjność też ma wartość komercyjną.scam_sakawa pisze: ↑26 cze 2025, 19:16 Ta przyjebka jest na siłę, bo Taco od początku kariery konsekwentnie pierdoli świecenie mordą w internecie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
może w przypadku Adama Ostrowskiego marnego skrzypka co się sprzedał za 2 złote
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ja juz czekam na koncert pana rapera Quebonafide, ale bilet kupowalem w listopadzie. Licze na rozpierdol
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
za 100 PLN to by musiał wyskoczyć Smarki z kolejnymi zwrotkami z szuflady.
a tak czekam na zapis
a tak czekam na zapis
na grupkach chyba ludzie sprzedają po 35, ja tam kupiłem za 75zł ale ide na siłke zobaczymy czy obs to nagra czy pieniądze w błoto
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
- MalkoNTENT
Było mówione ile będzie trwało? Nie wiem czy na szybkości kolację robić, żeby nie jeść po 23
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
1h10
Spoiler
Dołącz do nas punktualnie o 20:00!
Zgodnie z życzeniem artysty, koncert będzie transmitowany tylko na żywo – nie będzie możliwości przewijania ani ponownego odtworzenia. Transmisja rozpocznie się 26 czerwca o godzinie 20:00 i potrwa do około 21:10. Po zakończeniu wydarzenia nie będzie już możliwości obejrzenia koncertu, dlatego koniecznie bądź z nami na czas. Czekamy na Ciebie!
Zgodnie z życzeniem artysty, koncert będzie transmitowany tylko na żywo – nie będzie możliwości przewijania ani ponownego odtworzenia. Transmisja rozpocznie się 26 czerwca o godzinie 20:00 i potrwa do około 21:10. Po zakończeniu wydarzenia nie będzie już możliwości obejrzenia koncertu, dlatego koniecznie bądź z nami na czas. Czekamy na Ciebie!
Kocham, pozdrawiam
czemu tego nie ma na strimsy.top
strimsy.top:
strimsy.top:
Spoiler

Ostatnio zmieniony 26 cze 2025, 20:00 przez kr0pka, łącznie zmieniany 1 raz.
nic na potem
- FruitOffTheWall
strimsy truskule
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Akurat na moim IPTV leci za darmo i póki co jakieś śpiewanie i artystyczne pierdolamento.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
ahahaha a na fb narzekanie że się kółko kręci w kółko i ludziom nie działa
- MalkoNTENT
Sorry ale w cenię 100 za PPV ledwo wystarczyło na wypłatę dla Dragana, na porządny CDN już nie było
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111