Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
LWD

Re: Quebonafide

Post autor: LWD »

jeżeli ktoś odważy się to obejrzeć, może później zrelacjonować w tym temacie - viewtopic.php?t=12077 - z umiejętnościami tanecznymi raperów, jego ludzie byliby debilami jeżeli na taki event nie wymyślą tańca na jakimś sensownym poziomie.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

tomeczek2301 pisze: 26 cze 2025, 15:31 Tzn leci rowno o 20, nie mozna przewijac do tylu i koniec
myślę że nikt nie wpadł na włączenie obsa
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💫MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN 🌉 -> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Coś tam pierdolił u obleśnego zakolaka na wywiadzie, że może będzie jakiś system, że nie można nagrywać ekranu jak w NBA (czy coś takiego istnieje nie wiem, jeśli tak to pewnie zamiast obrazu jest czarny ekran w nagraniu). Ale nie ma chyba realnej opcji, żeby zabronić komuś nagrywać ekranu telewizora za pomocą aparatu w telefonie xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
teeteeries

Post autor: teeteeries »

Żeby obejrzeć całe show należy kupic wejściówkę na koncert online (pewnie jakiś filmik zbudowany z Draganem przy pomocy AI) + koncert na PGE. Dodatkowo pod stadionem w sprzedaży bedzie merch i stare płyty. Dochodzi do tego chujowa zagrywka z dwoma terminami (nie wierzę w to, że nie było ustawionego limitu biletów i sprzedali więcej niz pomieści stadion).

Szanuję bardzo jako rapera, ale mam wrażenie, że nawet ten wywiad to jest dla niego biznes.

Reasumując:
maksymalne spieniężenie postaci pod płaszczykiem "pożegnania z fanami". Trochę to śmieszne, bo stado baranów się na to nabierze, a jednak trochę przykre, bo jako człowiek nawiniacko wierzyłem w jego poczciwość.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Skoro WBW przyniosło nam Edzia, Quebonafide i Filipka to powinno zostać zdelegalizowane.

Tylko tego Przemka Fergusona trochę szkoda.

Jeszcze Solara i Białasa przyniosło.

A oni całe SB. Bedoesa, Whita2115 i tak dalej.

WBW rozjebało Polski rap.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

z drugiej strony przyniosło też Bajorsona
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Przecież całe dobre dokonania Bajorsona można by zamknąć w 5 minutach.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

ale jakich barwnych 5 minutach, nie chciałbym go stracić z polskiej sceny
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Prawda, ale ja mam straszny ból dupy, że tak szybko stał się raperem dla 35 letnich Polek na emigracji zamiast dać jakąś dobrą płytę.
moody

Post autor: moody »

teeteeries pisze: 26 cze 2025, 16:59 Żeby obejrzeć całe show należy kupic wejściówkę na koncert online (pewnie jakiś filmik zbudowany z Draganem przy pomocy AI) + koncert na PGE. Dodatkowo pod stadionem w sprzedaży bedzie merch i stare płyty. Dochodzi do tego chujowa zagrywka z dwoma terminami (nie wierzę w to, że nie było ustawionego limitu biletów i sprzedali więcej niz pomieści stadion).

Szanuję bardzo jako rapera, ale mam wrażenie, że nawet ten wywiad to jest dla niego biznes.

Reasumując:
maksymalne spieniężenie postaci pod płaszczykiem "pożegnania z fanami". Trochę to śmieszne, bo stado baranów się na to nabierze, a jednak trochę przykre, bo jako człowiek nawiniacko wierzyłem w jego poczciwość.
serio myslisz, ze gosc ktoremu ludzie z kazdej strony wpychaja doslownie miliony zlotych a on je odtraca, ma potrzebe naciagac na hajs wlasnych fanow przy okazji pozegnalnego koncertu?
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

oldschool pisze: 26 cze 2025, 16:58 Coś tam pierdolił u obleśnego zakolaka na wywiadzie, że może będzie jakiś system, że nie można nagrywać ekranu jak w NBA (czy coś takiego istnieje nie wiem, jeśli tak to pewnie zamiast obrazu jest czarny ekran w nagraniu). Ale nie ma chyba realnej opcji, żeby zabronić komuś nagrywać ekranu telewizora za pomocą aparatu w telefonie xd
nie ma nawet opcji zabronić nagrywania ekranu OBSem, wystarczy sandbox/wirtualna maszyna i można nagrać wszystko z poziomu głównego systemu xd
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

moody pisze: 26 cze 2025, 17:27 serio myslisz, ze gosc ktoremu ludzie z kazdej strony wpychaja doslownie miliony zlotych a on je odtraca, ma potrzebe naciagac na hajs wlasnych fanow przy okazji pozegnalnego koncertu?
100zł za PPV sobie życzy, myślę że tak
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

to już dzisiaj, rap musical, a może…

moody

Post autor: moody »

Burak pisze: 26 cze 2025, 17:30
moody pisze: 26 cze 2025, 17:27 serio myslisz, ze gosc ktoremu ludzie z kazdej strony wpychaja doslownie miliony zlotych a on je odtraca, ma potrzebe naciagac na hajs wlasnych fanow przy okazji pozegnalnego koncertu?
100zł za PPV sobie życzy, myślę że tak
jaka jest dopuszczalna cena za takie wydarzenie? bo piec dych to o ile wiem kosztuje ppv odbywajacej sie co pare miechow gali ksw czy jakichs meneli pod szyldem federacji frikfajtowej

mozna go nie lubic, nie sluchac, ale nie mozna zaprzeczyc jednej rzeczy - gosc olal mnostwo okazji na zarobienie latwego kwitu na fanach/dealach marketingowych, robi to nawet tym zakonczeniem kariery, wiec moim zdaniem slabe jest zarzucanie mu ze sie lasi na hajs
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Przyznam, że jestem trochę zainteresowany co tam Quebonafide pokaże. Nie na tyle żeby zapłacić i obejrzeć, ale sprawdzę co będzie pisane w temacie przynajmniej. Będą bowdowny?
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

niee beda tylko przesmiewcze komentarze niezaleznie od tego czy bedzie chujnia czy bedzie spoko
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

redman23 pisze: 26 cze 2025, 17:29
oldschool pisze: 26 cze 2025, 16:58 Coś tam pierdolił u obleśnego zakolaka na wywiadzie, że może będzie jakiś system, że nie można nagrywać ekranu jak w NBA (czy coś takiego istnieje nie wiem, jeśli tak to pewnie zamiast obrazu jest czarny ekran w nagraniu). Ale nie ma chyba realnej opcji, żeby zabronić komuś nagrywać ekranu telewizora za pomocą aparatu w telefonie xd
nie ma nawet opcji zabronić nagrywania ekranu OBSem, wystarczy sandbox/wirtualna maszyna i można nagrać wszystko z poziomu głównego systemu xd
@Burak liczę na ciebie Człowieku™ o ile masz dostęp do tego
nic na potem
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

I jeszcze beda pisac ze za drogo rozboj w bialy dzien normalnie ludzie nie chcieli placic ale im z karty automatycznie quebo z draganem pobrali i nie mieli wyjscia a ta 100 to akurat byl ostatni kwit na ich koncie i juz nie starczy im na mundur taktyczny switcha2 na zycie
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

kr0pka pisze: 26 cze 2025, 18:16@Burak liczę na ciebie Człowieku™ o ile masz dostęp do tego
nie mam i nie planuje
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Urocze to mówienie jak to quebo Samarytanin udrzuca każda ofertę pieniędzy, ten sam quebo który przyznał u Stana ze faktycznie mial skończyć karierę ale uznal ze delikatnie zlamie obietnice i jeszcze zrobi trasę z Kizownikiem i skeszuje się jak może :lol:

Zaraz się okaże ze Taco nie postuje nic w necie w imię jakiejś wolności a nie w celach wizerunkowo-marketingowych
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
ODPOWIEDZ