Garnitury - klasyczna moda męska, porady
Moderator: wrubel
Re: Garnitury - klasyczna moda męska, porady
nie trzeba, dzieki kamizelce będzie elegancko leżał krawat i powinno sie przypinac nizej niz zaczyna sie kamizelka, więc będzie cię wkurwiać tylko
Edit; temat ogarnięty
Polećcie jakieś fajne brązowe brogsy
edit2: buty ogarnięte, polecam Kazar
Polećcie jakieś fajne brązowe brogsy
edit2: buty ogarnięte, polecam Kazar
nic na potem
- GeorgePortfel
ktoś poleci mokasynki jakieś fajne? lato sie skonczylo to myslalem zeby jakies promo wyrwac
mam nadzieję, że temat (i forum jeszcze) żyje
mam nadzieję, że temat (i forum jeszcze) żyje
Polecam kolejny raz Kazar, mam ich mokasyny i są bardzo dobrej jakości (rozmiar w dół)
nic na potem

w jakich sklepach w PL taki garnitur szukać stacjonarnie żeby mi poprzerabiali na cacy?
-
theLeprechaun
SuitSupply i ich alternations on-line dalej by far będzie najlepsze jeśli nie masz jakiegoś konkretnego krawca lokalnie, któremu ufasz. Szczególnie jak powiniesz wcześniej jakąś marynarkę, koszulę, spodnie w konkretnych rozmiarach (bez zestawu, po prostu jako oddzielne elementy do szafy, jak biała koszula, klubowa marynarka itp.) to potem możesz im śmaiło podać rozmiar i link do każdego z tych elementów z danym garniturem, który chciałbyś od nich wziąć i przerobić - typ zapropnuje rozmiar i niezbędne poprawki w kazdym z elementów, a przynajmniej takie jest moje doświadczenie. Jestem super zadowolony z wszystkiego, co od nich wziąłem i każdej przeróbki, którą robili
cze gdzie najlepiej kupić takie buty lotniki do smokingu???

z ciekawości- po chvj ci takie buty
w sensie trochę mało uniwersalne, nie lepiej kupić czarne oksfordy, ewentualnie derby?
w sensie trochę mało uniwersalne, nie lepiej kupić czarne oksfordy, ewentualnie derby?
takie mi się podobają i tak założę raz niezależnie czy oksfordy czy derby czy lotniki więc biorę te które są najbardziej eleganckie żeby wyglądać ten jeden raz oszołamiająco
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klasycznebuty.pl
Raczej jestem nieogarem w kontekście garniturów, a wyszło że potrzebuje na 7-8 czerwca
Problem jest taki, że jestem dosyć niski, a przez ostatnie kilka lat siłki rozbudowałem klate, plecy barki i jak na brzuchu jest git to mam własnie w tej części problem, więc z klasyków to musiałbym wziąć jakieś wieszaki. Jest jakiś sklep/sieć etc. która ma jakieś spoko garniaki stworzone dla entuzjastów siłki i ewentualnie jakieś małe poprawki byłyby potrzebne? Polecacie coś?
Problem jest taki, że jestem dosyć niski, a przez ostatnie kilka lat siłki rozbudowałem klate, plecy barki i jak na brzuchu jest git to mam własnie w tej części problem, więc z klasyków to musiałbym wziąć jakieś wieszaki. Jest jakiś sklep/sieć etc. która ma jakieś spoko garniaki stworzone dla entuzjastów siłki i ewentualnie jakieś małe poprawki byłyby potrzebne? Polecacie coś?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ja mam takie z Yanko i są sztos. Ale cena to 1.5k nie wiem jaki masz budżet.badi pisze:cze gdzie najlepiej kupić takie buty lotniki do smokingu???
Gdzie garnitur w Warszawie 100% wełna (najlepiej z bardziej lekka gramaturą), podszewki z wiskozy do ok 1.5k? Może być też online.
e-garnitur kolekcja Jan Adamski, fajne kroje, dużo rozmiarów i half canvas, czyli chyba ci podpasuje jeśli chcesz czegoś lżejszego
Dzięki, zamawiam - w teorii wygląda to nieźle 
gdzie teraz najlepsze półbuty klasyczne w okolicach 500 zł.
chodzi raczej o ładne, ale harpagany do korzystania codziennie, a nie jakieś tak ultra piekne butki do ladnego wygladania, bo takie mam.
chodzi raczej o ładne, ale harpagany do korzystania codziennie, a nie jakieś tak ultra piekne butki do ladnego wygladania, bo takie mam.
Raz wódzina, raz na witaminach
Bexley teraz na promce za 109 euro masz