Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Wg Ciro DiMarzio Juve prowadzi wstępne rozmowy z Chelsea w sprawie pozyskania Nico Jacksona

Może w końcu się pozbędziemy tego półmózga. Ale wypadałoby kogoś na atak i tak pozyskać.
Nawet w Juventusie nie pracują tacy debile
Spoiler
mam nadzieję
Jak nie Juventus to pewnie Milan chętnie weźmie. 
Napoli rzekomo chce Nuneza (po sprzedaży Osimhena) i Chiese
Quansah idzie do Bayeru za 35 mln funtów plus Liverpool będzie miał klauzule odkupu
Quansah idzie do Bayeru za 35 mln funtów plus Liverpool będzie miał klauzule odkupu
- ConeyIsland
podobno Fati i Pogba w drodze do Monaco. I to mi się podoba, ciekawie chociaż xD
Oby pogboom rozjebal jednak troche sympatii nabralem do typa po tych filmikach jak gra z innymi poza stadionami (np jego kolaboracje z S3 family)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Rozjebać to się może on po kilku meczach
-
Bisclavret
Czubak oficjalnie w Motorze
- ConeyIsland
Oby mu się wiodło. Wyjazd mu nie posłużył...
wiadomo ile zapłacili?
Chłop zagrał 78 minut w rundzie wiosennej, będąc zawodnikiem tego chujowego Kortrijku, a i tak po powrocie z podkulonym ogonem, zrobił awans piłkarski i będzie sobie pykał w ekstraklasie 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
jakby został w arce też pykałby w ekstraklasie 
chuj wie w sumie, lubił sobie zniknąć w kluczowych momentach najważniejszych spotkań, może by akurat tego Arce zabrakło
Oby nie mam nadzieje ze jednak sie przylozyl do przygotowania fizycznego, a mial na to sporo czasu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Gittens chyba wbija do CFC za 55 mln funtów
Eze w Arsenalu miałby miejsce? jeśli tak to gdzie, na boku? Bo coraz więcej głosów o tym, że chcą go ściągnąć
- rozklad_gaussa
no chyba na bok, chociaz on to taka 10 bardziej, chcialbym go mocno bo kawal zawodnika ale watpie ze dojdzie do skutku bo poki co mierne zrodla to podaly
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.