Ostatnio zjadlem kfc i mialem po tym ostra srake, nagle zabulgotalo w brzuchu i musiałem szybko biec na kibel, skonczylo sie takim wodospadem ze az woda mi obryzgala jaja
Podobne odczucia mam sluchajac tego gowna jebanego od ulanego kasztana
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
szkoda komentowac tych jego dwoch ostatnich trackow, ale jedna rzecz mnie zaczela zastanawiac - skad wlasciwie wzial sie konflikt diogza z ALC? ten legendarny telefon Koldiego to chyba nie byl poczatek, prawda?
ricky pisze: ↑21 cze 2025, 22:52
szkoda komentowac tych jego dwoch ostatnich trackow, ale jedna rzecz mnie zaczela zastanawiac - skad wlasciwie wzial sie konflikt diogza z ALC? ten legendarny telefon Koldiego to chyba nie byl poczatek, prawda?
generalnie panowala atmosfera SWAG JAK SKURWYSYN, cykacze, nowe brzmienie, beka z truskuli, beka z samplowanych bitow i takim jednym z najbardziej wysmiewanych reprezentantow "przestarzalego rapu" byl Diox, no bo umowmy sie, gosc mial na koncie jakies przypalowe akcje, jak np. chwalil sie jakiejs fejkowej lasce z fotka.pl, ze jest raperem i wysylal zdjecia weryfikacyjne, do tego byla beka z tekstow "wygladasz jak filemon a twoja gadka to kondom". no i jak trzeba bylo pocisnac beke z takiego truskula, to wstawialo sie dioxa, byl juz troche memem ("BEKA Z DIOGZA"). ALC z kolei byli pionerami nowej szkoly i ze starej beke cisneli. potem wyciekl # Dioxa i poszlo
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
piernikowyskoczek pisze: ↑22 cze 2025, 1:17
wygladasz jak filemon a twoja gadka to kondom
Jakby to nawinął George Orwell z Bongiem znany również jako Tony Hawk Tylko Że Rapowy, znany również Nowy Napoleon tylko większe berło, znany również Kolegą od jebanka, znany również jako Belmondziak Sztosinger to byłaby klasyka