Wini - rozmowy
- checollada
Re: Wini - rozmowy
jak na taki samograj do rozmów jak dwa sławy, to ten wywiad mego słabo wyszedł, musiałem przewijać momentami
Nie było rozmowy z Malikiem, grubasek często opowiada, że ma żal że go Malik wystawił.d3luge1 pisze: ↑26 maja 2025, 14:59 Wygląda na to, że jedyne rozmowy u niego, które były premiowane to te z politykami. Może to nie jest dobry okres dla treści nie-politycznych albo wrzucił go algorytm w polityke i nie premiuje jego rozmów z nie-politykami albo boty zrobiły swoje.
Jak zobaczycie wyświetlenia to rozmowa z Trzaskiem ma 155k wyświetleń i jest potem mocny spadek wszystkiego poza rozmowami z politykami (rozmowa z Senyszyn w sumie też ma mało ale to było chyba po 1 turze).
Mi się jeszcze przypomniało, że Wini jakiś czas temu był gościem w Wywiadowcy podcast i tam wspomniał, że były rozmowy, które się nie ukazały i były to m.in. rozmowy z Malikiem, Słoniem i Solarem. Trochę dziwi mnie, że Słoń się nie zgodził (bo była już z nim rozmowa a z tego co rozumiem chodziło o kolejną). Co do Solara to Wini spekulował, że mogło chodzić o pytanie czemu SB się rozpadło.
wiem że na dryń dryń nawijał że takiej rozmowy nie ma ale w tej rozmowie mówi wprost, że taka rozmowa jest
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Najnudniejszy wywiad ze Sławami ever, a historia Winiego z Hong Kongu najgorszachecollada pisze: ↑28 maja 2025, 20:39 jak na taki samograj do rozmów jak dwa sławy, to ten wywiad mego słabo wyszedł, musiałem przewijać momentami
Jedynie prychnąłem jak Wini na serio opowiada o kosmosie zasysanym do czarnej dziury i wypadającym w innym wymiarze z białej dziury, a Jarek na luzaku rzucił hasztaga #anal_bleach
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
jutro quebo u grubasa, czekam
wjechalo, pierwsze 15 minut do skipniecia
edit: 18
jestem zmęczony nim po dwóch minutach, o co tu chodzi
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

To ma być jakis statement czy o chuj tu chodzi przez pierwsze minuty? W tytule balans a quebo siedzi caly czas z kompem i fonem i w ogóle nie gadaja, nie wiem czy chce mi sie czekac az sie to rozkręci
kurwa, co to za trolling
od której minuty to odpalić, żeby była jakaś gadka?
w 40 minucie wpierdalają burgery i dalej właściwie nic konkretnego, hahaha zajebisty pomysł wini zrobiłeś to
- oKulTywowany
Ohoho ale kubuś alternatywny, ale znowu zaskoczyl, strollowal WSZYSTKICH
Najważniejszy jest balas
- oKulTywowany
na szczęście fani ZNANEGO Z PERFORMENSU QUEBONAFAJDE zachwyceni
Rozjebane jak zawsze królu z Ciechanowa, wspaniały trolling, prowo, performens WSZYSTKO haha
:v
-
peterkurten
- yungXpaproch
najlepsza rozmowa winiego luźno
na szczęście gość nie pierdoli za dużo glupot
na szczęście gość nie pierdoli za dużo glupot