Najlepiej starzejący się polski raper
Re: Najlepiej starzejący się polski raper
decó. nie znam gościa osobiście, ale sledzę jego ruchy od pierwszej płyty. no kurde gośc to chodzący hiphop. zajawa w nim ciągle kipi, nie wygląda na zadufańca, bardziej na normalnego typa z ogromna zajawką
sram na to, nowe albumy mi siadają
cztery żubry i dwie kurwy
Zdecydowanie Włodek i Łona
Borixon i dmg96 (duch martwego gracza)
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Siwers wyglada teraz jak klon dominika r. pseudonim rakieta_rakieta wiec nwm czy to jakis przyklad tego jak powinno sie wygladac majac 45lat
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
W temacie chodzi o twórczość a nie wygląd
A w temacie Admy nam wypomina że nie rozmawiamy o muzyce tylko jak ona wygląda, śmiechu warteFruitOffTheWall pisze: ↑08 cze 2025, 13:31 Jaki jest według was najlepiej starzejący sie polski raper? Chodzi mi o dyskografie, pozycje na scenie, przypały lub ich brak, szanowanie przez środowisko itp itd.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
W temacie chodzi o to co chcemy przeciez my piszacy go tworzymy cnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
masz racje, do tego to jest wolne forum i można se pisać co się chce (w ramach regulaminu)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- gods bidness
Jakieś pół roku temu zastanawiałem się nad tym i be, kitu wydaje mi się że... Słoń
chłop ma prawie 45 lat i z jednej strony całkiem duży fanbejs, label, wychowanków i swoją własną niszę, z drugiej strony odnoszę wrażenie że nie pajacuje, nie kreuje na siłę swojego wizerunku, kiedy si wypowiada to sprawia wrażenie rozsądnego kolesia. Kiedy patrzysz na jego pokolenie to albo są jacyś podstarzale rondle, albo ludzie udający że mają całe życie jeszcze przed sobą, albo ogólnie ludzie w jakiś sposób maskujący swoje "statusienie" i udający że u nich dalej sztos i dobra zabawa. U niego widać jakiś taki rozsądek, ale bez robienia z siebie chuj wie czego. Wygląda na normalnego człowieka.
Po muzie widać że iskra już nie ta, ale nie płacze że nie wiem, kaja paschalska go rzuciła i nie ma prądu, po prostu rzuca sobie tymi swoimi niby żarcikami i braindeadowcom to wystarczy.
Gdybym był raperem, to mniej więcej na tym poziomie chciałbym to utrzymać w jego wieku.
Po muzie widać że iskra już nie ta, ale nie płacze że nie wiem, kaja paschalska go rzuciła i nie ma prądu, po prostu rzuca sobie tymi swoimi niby żarcikami i braindeadowcom to wystarczy.
Gdybym był raperem, to mniej więcej na tym poziomie chciałbym to utrzymać w jego wieku.
Najlepiej się starzeją raperzy którzy nie żyją z rapu, którzy nie muszą wydawać nowej płyty co rok żeby mieć pieniądze
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
No nie wiem, Tede brzmi jakby miał zaraz umrzeć na raka krtaini, a Włodi wygląda jakby miał umrzeć po przedawkowaniu heroiny.
Było ustalone że chodzi o dyskografię, a Tede po 2006 już miał tylko przebłyski muzyczne i to bardzo słabo świecące
Włodi każda płyta:
Ziulko
Ziulko
Ziulko
I tak ziomie w kulko
Ziulko
Ziulko
Włodi każda płyta:
Ziulko
Ziulko
Ziulko
I tak ziomie w kulko
Ziulko
Ziulko
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Generalnie wszyscy starzeją się chujowo, więc poprzeczka nie jest wysoko zawieszona. Ja bym tutaj celował w takich starych nudziarzy typu Peja czy Ostry. Nie chce się tego słuchać, ale też nie ma przypału jak poleci. Ziewniesz kilka razy i kawałek przesłuchany.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- marmolad_k2
Peja to chyba najbardziej starzejący się raper w Polsce.
Peja jest całkowicie asłuchalny
Jeśli chodzi o wygląd to lepiej wygląda niż taki tede czy suja
Jeśli chodzi o wygląd to lepiej wygląda niż taki tede czy suja