Swoją drogą wypierdolić te drużyny rezerw
I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
W sumie to IV liga (5 poziom). Szkoda, że Olsztyn, Koszalin, Gorzów, Zielona Góra czy Bydgoszcz/Toruń nie grają na szczeblu centralnym.
MalinowyJogurt 2
I Wieczysta z awansem, a taka beka była
no jest to kurwa niesamowite, przecież co dopiero chłopy byli w 4 lidze
Śnieg Garbatym Nosom
Derby Krakowa czekają
Rzeczywiście niesamowite, że klub, w którym jeden zawodnik ma pensję na poziomie budżetu płacowego całej Pogoni Grodzisk Mazowiecki zrobił awans z II do I ligi.
ciekawie zapowiada się puchar autostrady a4 i bitwa o najlepszy fc Legii w konfrontacjach z Polonią, teraz czekanko na grupę północną hehe
Z naszej perspektywy to liga a4 i e30 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Krychowiak łączony z Wieczystą 
Transfery.info podają, że ma zarabiać 50 000 euro
Transfery.info podają, że ma zarabiać 50 000 euro
już myślałem że użytkownicy się łapią na takie paskudne bejty ale w ostatniej chwili zauważyłem że to vipdavid także masz wybaczone
- erotsreppir
Meczyki już zdementowały.
Krychowiak niedawno był pytany o opcję gry w Legii i już wtedy mu polska liga śmierdziała:
Krychowiak niedawno był pytany o opcję gry w Legii i już wtedy mu polska liga śmierdziała:
Pewnie, lepiej siedzieć na zapyziałym Cyprze, w lidze gorszej od polskiej, na śmiesznym stadioniku, do tego w ligowym średniaku bez europejskich pucharów, którego cała wartość na transfermarkcie wynosi mniej więcej tyle, ile łączna wartość Mrozka i Gurgula. No geniusz.W tym wieku w Ekstraklasie nie mam nic do zyskania, mogę tylko stracić, więc jeżeli przyszedłbym teraz grać do polskiego klubu, to świadczyłoby to tylko o mojej ambicji
Ostatnio zmieniony 17 cze 2025, 17:39 przez erotsreppir, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale przynajmniej ciepło cały rok, a nie 3 miesiące.
nie dość że ciepło, koń zwalony, zarobki pewnie wystarczające to jest jeszcze nie jest się na radarze polskich mejwenów więc wywalone, po hejcie jaki spadał na niego w ostatnich latach nic dziwnego
- erotsreppir
To prawda, i właśnie to powinien powiedzieć - że ciepło w dupę i portfel, małe wymagania i nikt mu nie patrzy na ręce. A nie o jego wielkich ambicjach i jeszcze szpile w E-klasse
Właśnie przeczytałem na FB , że Wieczysta ma budżet rzędu
50 mln zł
Ja pierdole,nie dziwne, że co rok to awans.
Niejeden klub z Ekstraklasy może o takim budżecie pomarzyć.
Wieczysta w pucharach wierzę motzno.
50 mln zł
Ja pierdole,nie dziwne, że co rok to awans.
Niejeden klub z Ekstraklasy może o takim budżecie pomarzyć.
Wieczysta w pucharach wierzę motzno.
Najpierw proponuję zainwestować w stadion, bo Raków to przy nich Santiago Bernabeu.
ogólnie zgoda, ale i tak straszne frajerstwo, że nie mogą zagrać na miejskich obiektach w Krakowie, tylko muszą wypierdalać do Sosnowca
trójkąt bermudzki wola mokotów
Wolny rynek, skoro pracownicy Wojtka Kwietnia moga zarabiac minimalna, to on moze sobie stadionik wybudować.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
wiadomo, jak na każdym wolnym rynku do mienia miejskiego dopuszczane są uprzywilejowane jednostki, a to że nie wypełniają do tego nawet ustaleń z umowy np dt płatności za dzierżawę daję im prawo bycie jakąkolwiek stroną w dyskusji