marmolad_k2 pisze: ↑24 wrz 2023, 21:47
Ktoś coś wie o historii tego kawałka?]
nie znałem i teraz nie mogę się od tego numeru odkleić, w sumie nie wiem czemu bo słyszałem lepsze bity noona i lepsze nawijki eldo. może jak pedał ubolewam nad bólem istnienia i mi wchodzi truskul ale tu jest magia jakaś
TdW pisze: ↑11 gru 2019, 23:28
Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
marmolad_k2 pisze: ↑24 wrz 2023, 21:47
Ktoś coś wie o historii tego kawałka?]
nie znałem i teraz nie mogę się od tego numeru odkleić, w sumie nie wiem czemu bo słyszałem lepsze bity noona i lepsze nawijki eldo. może jak pedał ubolewam nad bólem istnienia i mi wchodzi truskul ale tu jest magia jakaś
Eldo ma jeszcze kilka takich numerów, które nie pojawiły się na żadnym albumie, albo jakieś zapomniane gościnki jeszcze z lat 90, chyba nawet kiedyś tu jakaś listę widziałem.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Największe osiągnięcie grupy Parias, to sprowokowanie Rycha do nagrania najlepszego dissu w swojej karierze. Powinni dodawać to jako bonus track, to może ktoś by kupił
ja w miarę lubię te płytkę, jest fajnie wyprodukowana, Wzorowy i Drzazgi czasami sobie puszczam, nawet kasztana Pelsona nie trzeba skipować zbyt często