Sentino - King Sento 2 (2025)
Re: Sentino - King Sento 2 (2025)
Czekam na blend na innych podkładach
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Sebastiano alvaro classicos remixed by sie przydalo na jakichs bengerach od zajebistych producentow a nie kRaKhAuZ kArTeL co pewnie robia bity na telefonie marki oppo
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- qualite_de_schizoide
ale to jest zajebiste, najlepszy track z płyty
podoba mi się u seby to, że on potrafi podśpiewywać i ma wyczucie rytmu
w ogóle te jego rymy wychodzą bardzo naturalnie, chłop se rymuje jak chce, nie są one dokładne i nie kuje to w ucho, jak u polskich raperów co napierdalają te dokładne bez przerwy
a seba rymuje haaland z karat, końcówkę zanuci i dobrze to wchodzi
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- rozklad_gaussa
ferrari hola senorita
marbella to jest dolce vita
siedzimy w willi robimy se hita
marbella to jest dolce vita
siedzimy w willi robimy se hita
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
To brzmi jak cokolwiek popowego w radiu Zet czy RMF. Ilość nie jakość.
Ja pierdole... ohydne to jest. Prawie zygłem.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
rysy na rolexie luks
- FruitOffTheWall
nie no ale w tym trakulcu, twr dissuje alberta hahahahah zwrotka roku twórczego.
Spoiler

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
TWR aka król podziemia aka wiesz kto tu ma ten drip bratku aka z ghetta poeta pijący moeta wreszcie doceniony z featuringami w meju

Szkoda że ta druga zwrotka zarapowana jakimś dziwnym głosem garbatego pedofila, także po wejściu TWRa trzeba będzie przy ludziach skipować
Szkoda że ta druga zwrotka zarapowana jakimś dziwnym głosem garbatego pedofila, także po wejściu TWRa trzeba będzie przy ludziach skipować
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
z bolem serca musze przyznac, ze ja to se lubie posluchac tego odklejenca i jak zgrywa gangstera, i w konwencji disco tez. wiadomo ze przasne to troche i kazdy bit krakhalsu jest na jedno kopyto, ale no w chuj to jest fajnych melodyjek. tyle ze duzo lepsze pierdolniecie by ta plyta miala, gdyby nie to ze 50% numerow, z reguly tych najlepszych, latalo juz po necie od wielu miesiecy
kluczowy moment kariery alvareza to byl konflikt z nitrozyniakem. przeciez to bylo perpetum mobile, gostek tak promowal jego tworczosc wsrod gimbow i influencerow, robil takie zasiegi, ze gdyby to dluzej pociagneli, sebek rzeczywiscie mogl byc tym multimilionerem, a tak zostaje mu tylko nawijanie o tym
kluczowy moment kariery alvareza to byl konflikt z nitrozyniakem. przeciez to bylo perpetum mobile, gostek tak promowal jego tworczosc wsrod gimbow i influencerow, robil takie zasiegi, ze gdyby to dluzej pociagneli, sebek rzeczywiscie mogl byc tym multimilionerem, a tak zostaje mu tylko nawijanie o tym
Ostatnio zmieniony 12 cze 2025, 17:10 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bryx Fenrir
Na razie przyszedłem zostawić props dla 200 km/h
RYSY NA ROLEXIE najlepszy numer
dlaczego najlepiej nawija w pl? bo ma talent i nie pisze tekstow do kawalka w 2 tygodnie tylko w dwie minuty i o to w tym chodzi
dlaczego najlepiej nawija w pl? bo ma talent i nie pisze tekstow do kawalka w 2 tygodnie tylko w dwie minuty i o to w tym chodzi
Ich bin unterwegs nachts in Berlin
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
Ich hab' kein'n Bock meine Waffe zu zieh'n
I jest muzyczka na lato. Sentino kończy karierę, puszcza kilka ulicznych płyt i potem coś luźnego. Mi się podoba.
- MalkoNTENT
Osłuchałem się i zajebisty album. Z początku sceptycznie podchodziłem, nawet narzekałem. Ale gość jest muzycznym kozakiem. Dalej wkurwia wymienianie marek i miejscówek, ale chyba tylko sentino może zrymować wykradłem-podałem i jest to zjadliwe.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
M jak Miłość - ale to jest poskładane, co by o nim mówić to słuchając jego numerów człowiek odrazu wie że lirycznie to zupełnie inaczej brzmi niż reszta Polskich raperów... niesamowity przeskok od zawsze.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- marco_pantani
Bardzo nierówna płytka. Z jednej strony jest kilka świetnych kawałków a z drugiej jakieś zapchajdziury. Gdyby wyjebać połowę to byłoby 8/10
Szkoda tylko że nawija o tym samym już któryś album z rzędu
Szkoda tylko że nawija o tym samym już któryś album z rzędu
zwracam honor
Normalnie klip w AI
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Hahahahahah piekny klip zrobil to
A numer nuda wchuj, juz to 5 lat temu slyszelismy i to w lepszym wykonaniu (i z klipem by marianproduction a nie jakies AI!!!!)
A numer nuda wchuj, juz to 5 lat temu slyszelismy i to w lepszym wykonaniu (i z klipem by marianproduction a nie jakies AI!!!!)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy