Little Simz - Lotus (2025)
Little Simz - Lotus (2025)
Chyba z nowego albumu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Re: Little Simz - Lotus (06/06/2025)
Little Simz - Young (Official Music Video)
nie podoba mi się w ogóle to jej flow tutaj, ale klipon kozak
Dla mnie ona zawsze była nijaka. Taki industry plant bez charakteru zupełnie. Może industry plant to za dużo ale taki wytwór bezjajecznych czasów i wyprutych z emocji miejsc. Nie kumam jej całkowicie. Jest imo tak nijaka ze nawet ciężko o jakąś inną kontrowersję w jej przypadku niż to ze jest nijaka, a nawet to wg mnie nie jest kontrowersją.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
nawet nie wiedziałem że taka spina była z gościem co produkował poprzednie albumy https://www.billboard.com/music/rb-hip- ... 235948307/
pierwszy track mocny w chuj, reszta tak se o w kratke
jest dużo fajnych zwrotek, ale to nie znaczy że album jako całość siądzie każdemu i mi raczej siadł średnio
kilka razy wjeżdża jakieś dziwne flow którego słabo mi się słuchało czy jakieś słabsze refreny, bitowo też raczej mocno bezpiecznie
Re: Little Simz - Lotus (2025)
Lubię ją, ale bez większych spustów, talent niewątpliwie jest i wolę tak rapujące dupeczki, niż większość reprezentantek głównego nurtu. Polska się chyba prędko nie doczeka kogoś ocierającego o pododny poziom.
Mi siadły Only, Lotus, Lion i Thief. Co do reszty tak jak kolega powyżej. Zwłaszcza 2 refreny to brzmią jakoś tak dziecinnie, czy też mix w kawałku Blue gdzie wszystko jest jakoś głośniej niż reszta płyty.
Wracam do płyty Yugen Blakrok, w kategorii babski rap zdecydowanie półkę wyżej jak dla mnie.
Mi siadły Only, Lotus, Lion i Thief. Co do reszty tak jak kolega powyżej. Zwłaszcza 2 refreny to brzmią jakoś tak dziecinnie, czy też mix w kawałku Blue gdzie wszystko jest jakoś głośniej niż reszta płyty.
Wracam do płyty Yugen Blakrok, w kategorii babski rap zdecydowanie półkę wyżej jak dla mnie.
Re: Little Simz - Lotus (2025)
przesłuchałem 2 razy i jakoś tak nudno jest. przeleciało i mało zapamiętałem. thief, young i lion jedynie. poprzednie rzeczy dużo ciekawsze