Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Co to za porównanie z pizdy

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie no decyzja bardzo ciężko do zrozumienia i taka no echh poważna bardzo
oczywiście probierza powinni od razu zwolnić aka wypierdolić a tak w normalnym świecie gdzie prezesem nie jest kolega od wódki disco-polo stary leśny dziad Kulesza, Nidy nie zatrudnic
tak jak pisałem chyba wczoraj probierz do reszty obrzydził te kadrę, nawet dziad Santos chyba tyle kompromitacji i zła atmosfery pijarowej i sportowej tej kadrze nie wyrządził co ten lysy chuj
także po Finlandii dymisja, Kuleszy nie da się niestety też wyjebac, dlatego martwi mnie trochę to ze swojego kumpla od gorzały ciężko będzie go wyjebac i może zatrudnienie jakiegoś zagranicznego trenera i przygotowanie na ostatni turniej Lewego
mimo zachowania kuriozalnego i jakby nie powiedzieć dziecinnego, wymuszającego, to jeśli chodzi o ocenę sytuacji to chyba pragmatyzm, pragmatyzm że pojscie all in albo coś jeszcze lepimy albo postawienie na to nie wiem nijakość jaka kadra teraz gra, i oczywiście ego totalnie naruszone odebrana opaska mimo że Lewy kapitan średni, Zieliński za to to wgl jakieś nieporozumienie z opaska, największy bezjajeczny gracz
nie no media zjedzą teraz łysego mam nadzieje, i dobrze, bo nawet w przeciwieństwie do grubasa i cwaniaka Michniewicza to on tym swoim stylem i brakiem pokory, zachowaniem i chujowa praca powinien za to beknac, nawet w promilu nie jest mi szkoda typa
oczywiście probierza powinni od razu zwolnić aka wypierdolić a tak w normalnym świecie gdzie prezesem nie jest kolega od wódki disco-polo stary leśny dziad Kulesza, Nidy nie zatrudnic
tak jak pisałem chyba wczoraj probierz do reszty obrzydził te kadrę, nawet dziad Santos chyba tyle kompromitacji i zła atmosfery pijarowej i sportowej tej kadrze nie wyrządził co ten lysy chuj
także po Finlandii dymisja, Kuleszy nie da się niestety też wyjebac, dlatego martwi mnie trochę to ze swojego kumpla od gorzały ciężko będzie go wyjebac i może zatrudnienie jakiegoś zagranicznego trenera i przygotowanie na ostatni turniej Lewego
mimo zachowania kuriozalnego i jakby nie powiedzieć dziecinnego, wymuszającego, to jeśli chodzi o ocenę sytuacji to chyba pragmatyzm, pragmatyzm że pojscie all in albo coś jeszcze lepimy albo postawienie na to nie wiem nijakość jaka kadra teraz gra, i oczywiście ego totalnie naruszone odebrana opaska mimo że Lewy kapitan średni, Zieliński za to to wgl jakieś nieporozumienie z opaska, największy bezjajeczny gracz
nie no media zjedzą teraz łysego mam nadzieje, i dobrze, bo nawet w przeciwieństwie do grubasa i cwaniaka Michniewicza to on tym swoim stylem i brakiem pokory, zachowaniem i chujowa praca powinien za to beknac, nawet w promilu nie jest mi szkoda typa
Ostatnio zmieniony 08 cze 2025, 22:59 przez travis1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpierdalasz 4 bramki realowi grając w borussi, strzelasz 5 bramek w 9 minut, jesteś trzecim strzelcem w lidze mistrzów po Ronaldo i Messim, znany i szanowany na całym świecie, mając już tyle lat, że większość piłkarzy jest na emeryturze bijesz się o króla strzelców la ligi z być może obecnie najlepszym piłkarzem na świecie a przyjeżdżasz na kadrę z bandą dyletantów potykających się o własne nogi i z dumą i śmiechem przyznających się do walenia wódy w nocy na zgrupowaniu, no szanujmy się kurwa, proszę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Hmm każdy obóz będzie miał swoje argumenty. Jak dla mnie dobrze, że Lewandowski chcę się pozbyć Probierza. Gość wybrany po znajomości z Kuleszą. Trenował jedynie w marnej lidze, której nawet nie udało mu się wygrać. Z kapelusza wyciągnięty, pewnie przy wódeczce z Kuleszą dogadany. Kulesza zresztą wygląda jakby miał mieć zaraz wylew i z tego co kojarzę, to nawet nie zna żadnych języków obcych. Sam byłem zniesmaczony tym, że Papszun nie wygrał wtedy, tylko jakiś przydupas, co umie dobry garnitur wybrać i ma bajerę. Picie wódki z każdym wygrało mu wybory. #kolesiostwo
Robercik chwilę potrenował pod okiem "wielkiego trenera" Probierza, gdzie on miał przyjemność pracować z najlepszymi trenerami na świecie. To tak jakby obracać dupeczki 9/10, 10/10 i przyjeżdżasz na kadrę i musisz użerać z takim 4/10 wielorybem, co myśli, że zjadł wszystkie rozumy, a nawet pachołków nie umie równo ustawić xD
W każdym razie obaj mogą sobie odpuścić kadrę i Kulesza niech też pali wrotki.
Robercik chwilę potrenował pod okiem "wielkiego trenera" Probierza, gdzie on miał przyjemność pracować z najlepszymi trenerami na świecie. To tak jakby obracać dupeczki 9/10, 10/10 i przyjeżdżasz na kadrę i musisz użerać z takim 4/10 wielorybem, co myśli, że zjadł wszystkie rozumy, a nawet pachołków nie umie równo ustawić xD
W każdym razie obaj mogą sobie odpuścić kadrę i Kulesza niech też pali wrotki.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
puste trybuny może by coś dały do myślenia tej bandzie chuja, ale niestety do tego nie dojdzie
Dobra bo zapomnieliśmy o Bońku
Tomasz Włodarczyk podczas Live w Meczykach poinformował, że Selekcjoner Probierz zadzwonił do Roberta w niedzielę wieczorem, oznajmił mu decyzję o degradacji i się rozłączył. Decyzja Roberta Lewandowskiego jest podyktowana stylem zakomunikowana decyzji przed Trenera.
Może nie ma darmowych rozmów a o jedynym roamingu słyszał jak Kuleszy dupe lizał
MalinowyJogurt 2
No masz rację, w ogóle nie kojarzyłem tej przygody. Zapytałem chatagpt i już może wiem dlaczego...
"Michał Probierz prowadził grecki klub Aris Saloniki przez około dwa miesiące – od początku listopada 2011 do początku stycznia 2012. W tym czasie rozegrał z drużyną 9 spotkań ligowych, osiągając bilans 4 zwycięstwa, 1 remis i 4 porażki"
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Moze i hiperbola, ale i tu, i tu - chodzi o reprezentowanie polski i gry dla polskiego kibica. Ja widze pewna zbieznosc
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
tak pyton podsłuchiwał bo akurat siedzial u lewego pod biurkiem wiec wszystko wie
- rozklad_gaussa
nie no akurat wychylil glowe z dupy robercika
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Kowal jak tam z cipami wyleciał 
Czy tylko mnie zaczyna denerwować ta wiecznie naburmuszona gwiazda, która myśli, że jest świętą krową, bo gra w Barcelonie? Mam nadzieję, że dotrzyma słowa i nigdy więcej nie zagra z orzełkiem na piersi.
podobno Lewus widząc płaczącego CR7 po zwycięstwie w lidze narodów zapytał się Anki czy to nie AI
w tym momencie dobrze by siadły liście dla naszych reprezentantów
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
przecież to również leży w gestii kapitana aby takich partaczy prostować kurwa na bieżąco przynajmniej na płaszczyźnie zachowań i odpowiednio reagować, ale tu nigdy nie było żadnych reakcji, całe życie usprawiedliwianie się, w 2018 trafiliśmy na ciężką grupę (bez kitu nasz kapitan tak powiedział) nooo więc ciężko było z niej wyjść, w 2020 słowacja zawsze groźna ale hiszpanom to już pokazaliśmy, 2022 ogromny sukces wiadomo, ja nigdy nie usłyszałem że jest tragicznie xD od trenerów, nawet z nawałką włącznie w tym 2018, po zawodników, na czele z robercikiem - każdy dba o własne ego na pierwszym miejscu, jaka w ogóle drużyna
banda chuja