Stawiacie coś takiego i jesteście 120 na plusie, albo wychodzicie na zero
e: dodatkowo jak mecz będzie do obstawienia live, a łomża będzie wygrywać, to stawiacie 1x na stomil, a dla ryzykantów czysta 1 stomilu
Który buk daje coś fajnego za założenie konta? Chcę postawić 100 zł na Finlandię w meczu z Polską. Jednorazowy strzał. Zabieram hajs i tyle mnie widzieli.
@Bakan ciężko coś takiego znaleźć na single beta na polskich bukach, są promki pod Polske (zwycięstwo lub gol) po podwyższonych kursach lub freebety ale pod Finalndie nie ma promek
w totalbecie mają jako jedyni w PL zakład bez ryzyka dla nowych gdzie nie trzeba robić obrotu (3x do 111 zł) ale dwa zdarzenia na kuponie wymagane
odniosłem się do "Jednorazowy strzał. Zabieram hajs i tyle mnie widzieli", że ciężko znaleźć coś sensownego pod kombinacje stawiam na Finlandie i wypłacam.
jeśli chodzi o promki to dla nowych/starych graczy tutaj jest to najlepiej opisane i codziennie aktualizowane
e: dodatkowo jak mecz będzie do obstawienia live, a łomża będzie wygrywać, to stawiacie 1x na stomil, a dla ryzykantów czysta 1 stomilu
co ty gadasz stary jestem 3 stówy na minusie teraz, dobrze że nie stawiałem live bo akurat byłem na meczu stomilu
Dodano po 12 minutach 11 sekundach:
trzeba się odkuć
Spoiler