Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Krewetki w panko, ciekawe czy poczęstowany został prezes zarządu Slang Records z siedzibą w Gocławiu, nie żadnym Wrocławiu salutens
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
podoba mi się użycie sosu typu do dań a nie takiego z butelki, ciekawe czy w bolońskim od pudliszki też coś macza i mówi, że pomidorowy
to akurat nie jest najgorszy tip, sosy do dań czesto lepsze sklady i zamiast wypelniaczy to normalnie maja warzywa. Ja np zamiast keczupu tez najczesciej uzywam dobrej passaty albo sosu do pizzy w sensie bazy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Również stanę w obronie Pana Dariusza Sujewskiego THS i powiem ze używam sosu ze słoika Winiary podobnie jak i on podobnie tyle że Teriyaki i polecam allegrowicza
a to w takim razie ja wyszedłem na igoranta kulinarnego, nawet i od gocławskiego Makłowicza idzie się nauczyć czegoś, salutens!
- Rozpierdalator
O akurat nagrałem żeby zarchiwizować ten gocławski przepis
- rozklad_gaussa
Ehh 3h po premierze, a i tak spóźniony
Za każdym razem jak klikam w nową twórczość Sujbitrona i wchodzę w komentarze albertotombacyferki, fatamorganacyferki i grubelolocyferki już tam są
Kiedyś mi się uda
Za każdym razem jak klikam w nową twórczość Sujbitrona i wchodzę w komentarze albertotombacyferki, fatamorganacyferki i grubelolocyferki już tam są
Kiedyś mi się uda
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
czy 1:47 nadaje się do dziwnych ruchów raperów na teledyskach™?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Muszę obejrzeć ten wywiad, bo jak widziałem jakiś fragment to mówił że po sylwestrze pykło już poł roku od używek i że nie pije, a pamiętam jak w majówkę wjechał gdzieś z ziomalem do lasu i raczył się desperadosikiem, a chyba z tydzień temu były storki z jakiegoś lokalu na mieście gdzie popija browarki.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
ma ktoś więcej info o andrzejku od klipów? chłop też musi być filantropem pokroju darka skoro ciągle montuje mu te wysrywy i na nich występuje
dziwki basen i machanie kutasem
- rozklad_gaussa
piwo to nie alkoholKysys pisze: ↑08 cze 2025, 12:46 Muszę obejrzeć ten wywiad, bo jak widziałem jakiś fragment to mówił że po sylwestrze pykło już poł roku od używek i że nie pije, a pamiętam jak w majówkę wjechał gdzieś z ziomalem do lasu i raczył się desperadosikiem, a chyba z tydzień temu były storki z jakiegoś lokalu na mieście gdzie popija browarki.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- scam_sakawa
nie da się niestety słuchać Dariusza dłużej niż 2 minuty, skacze strasznie po tematach, 1000 wątków na minutę, masa bajkopisarstwaKysys pisze: ↑08 cze 2025, 12:46 Muszę obejrzeć ten wywiad, bo jak widziałem jakiś fragment to mówił że po sylwestrze pykło już poł roku od używek i że nie pije, a pamiętam jak w majówkę wjechał gdzieś z ziomalem do lasu i raczył się desperadosikiem, a chyba z tydzień temu były storki z jakiegoś lokalu na mieście gdzie popija browarki.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jeśli chłop serio mieszka z matką to szacunek, że wytrzymuje z dorosłym synem, który cały dzień siedzi i pali jointy w pokoju xd
- scam_sakawa
mordziu, to jeden z istotniejszych faktów w układance
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mieszka z matką bo nie lubi sam, mówił nie raz
W takim razie jego mama musi go bardzo kochać