Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
jakoś ten Sesko mnie nie przekonuje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Kawał grajka, ale 100 mln trochę dużo
A Ait-Nouri w City Was przekonuje? Nie wiem czy Guardiola go bronić nauczy, mnie on tylko do przodu przekonuje i może się skończyć jak z Cancelo np.
Transfer jeszcze niedopięty, ale zbliżają się do porozumienia.
Dodano po 13 godzinach 54 minutach 48 sekundach:
Sancho jednak wraca do United, nie dogadali się co do kontaktu więc 5 baniek zapłacą i po problemie
Transfer jeszcze niedopięty, ale zbliżają się do porozumienia.
Dodano po 13 godzinach 54 minutach 48 sekundach:
Sancho jednak wraca do United, nie dogadali się co do kontaktu więc 5 baniek zapłacą i po problemie
- ConeyIsland
Fiu fiu
-
tacocabana
Maignan chyba zjazd zaliczył w tym sezonie, ale still lepszy niż cała reszta naszych kapci, chociaż z przeszłością w Lille to fajny byłby Chevalier.
A jak nie to faktycznie Petrovic niech gra, nie był taki zły
A jak nie to faktycznie Petrovic niech gra, nie był taki zły
-
Bisclavret
Inzaghi bliski wypierdalania z Interu do arabów, ofertę ma coś na 60 baniek za dwa sezony chyba.
oglądałem sporo meczów milanu w tym sezonie i bardzo często ratował zespół, zdarzyło się że puścił szmatę ale mega rzadko, nie wiem skąd opinie o zjeździe formy. jedyny minus, że gość jest całkiem podatny na kontuzje
Reijnders trafia do City za około 70 mln euro
moze w koncu bedziemy mieli silnego szybkiego murzyna na stoperze jak kazda szanujaca sie europejska reprezentacja
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
to w Zagłębiu chyba nawet nie tyle trzeba ukarać winnych, co ich jakoś rytualnie zajebac
-
Bisclavret
Podobno nie chcieli w Zagłębiu mu dać w kontrakcie minut w pierwszym składzie. No wielkie brawo dla nich.
Z moich informacji - rekord ligi to nie farmazon, jest temat w grze. Na pewno już Zbyszek odrzucil kilka ofert i negocjuje (a z nim sie negocjuje bardzo bardzo ciężko
)
Z moich informacji - rekord ligi to nie farmazon, jest temat w grze. Na pewno już Zbyszek odrzucil kilka ofert i negocjuje (a z nim sie negocjuje bardzo bardzo ciężko
Fabregas do Interu chociaż zarzekał się jeszcze niedawno, że zostaje w Como kiedy kusił go Leverkusen. Niech mu się wiedzie, do Chelsea jeszcze kiedyś trafi, wierzę.
Chociaż może się powinienem wstrzymać, bo różne źródła podają inaczej.
Natomiast Reijndersa jak widziałem głównie w LM to wydawał się kozakiem, raczej dobry ruch City. Podobnie zresztą jak Kerkez do Liverpoolu, nie da się być gorszym niż Robertson więc zmiana na plus.
Chociaż może się powinienem wstrzymać, bo różne źródła podają inaczej.
Natomiast Reijndersa jak widziałem głównie w LM to wydawał się kozakiem, raczej dobry ruch City. Podobnie zresztą jak Kerkez do Liverpoolu, nie da się być gorszym niż Robertson więc zmiana na plus.
- ebismolarek
A Joan Garcia (gk Espanyolu którego bardzo chcial Arsenal) prawdopodobnie do Barcy, no i fajnie
Po co Barcelonie kolejny bramkarz?
- zemsta1camzata
bo ter stegen i pena wypierdalają
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Mają stawiać na Szczęsnego i Garcie, a Ter Stegena wypchnąć
-
Bisclavret
Aktualnie Fabregas wierzy w projekt i jest szczęśliwy w Como. No to będą ciężary z trenerem Interu