OG Kamka
Re: OG Kamka
Mnie również rozpierdala że widząc jej full capa mam flashbacki z 2010 roku, kiedy to ludzie mający na telefonie 2 piosenki mp3 firmy i w aucie sokoła chcieli taką czapkę jak z teledysku 50centa i znajdowali ją na targu, kupowali i kurwa nosili to
Chyba że jest to jakaś zamierzona koncepcja. Czy czeka nas niedługo nostalgiczny powrót modowy do lat 2009-2011 w wydaniu Polski powiatowej? Proszę oby nie
Chyba że jest to jakaś zamierzona koncepcja. Czy czeka nas niedługo nostalgiczny powrót modowy do lat 2009-2011 w wydaniu Polski powiatowej? Proszę oby nie
jej fullcap to jak ten znad morza NY
też proszę, niech to nigdy nie wraca
- marmolad_k2
- gods bidness
Czyli wyczuwam związek z Kinnim Cwelmanem
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
bobermann3000
a o westside gunnie słyszałeś w ogóle?fisstech pisze: ↑25 maja 2025, 17:51 Mnie również rozpierdala że widząc jej full capa mam flashbacki z 2010 roku, kiedy to ludzie mający na telefonie 2 piosenki mp3 firmy i w aucie sokoła chcieli taką czapkę jak z teledysku 50centa i znajdowali ją na targu, kupowali i kurwa nosili to
A co ich łączy poza brzydka mordą?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
I tu nie byłbym pewny - bardziej że tak menago jej powiedział
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Trochę się martwię, że świat show biznesu zje, przemieli i wypluje to nieświadome dziecko.
I gdzie tu wady ?
Nie widzę związku, to nie jest to o co chodzi w tej kminiebobermann3000 pisze: ↑27 maja 2025, 16:17a o westside gunnie słyszałeś w ogóle?fisstech pisze: ↑25 maja 2025, 17:51 Mnie również rozpierdala że widząc jej full capa mam flashbacki z 2010 roku, kiedy to ludzie mający na telefonie 2 piosenki mp3 firmy i w aucie sokoła chcieli taką czapkę jak z teledysku 50centa i znajdowali ją na targu, kupowali i kurwa nosili to
- marmolad_k2
Ale followup do Nie ma mnie dla nikogo, więc fani PFK na pewno w siódmym niebie.
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
Flow jak u Rahima, więc chyba jednak dwa followupy.
Dodano po 1 minucie 19 sekundach:
Flow jak u Rahima, więc chyba jednak dwa followupy.
chciala miec tylko spokuj w stresowych sytuacji natloku ;/ cholerny hip hop zalamka
- gods bidness
Bawi mnie i rozczula ta egzaltacja w jej głosie. Przypomina Quebonafide z czasów kiedy nagrywał tą płytę o podróżach duchowych, odkrywaniu w sobie nowych ścieżek i wyzwoleniu z heteroseksualnych okowów.
Pierwsze skojarzenie:
Pierwsze skojarzenie: