po prostu Kajtek
-
RIVALDO111
- Zbanowany
po prostu Kajtek
Bryan i Kajtek zostali nowymi zawodnikami SBM po starterze SBM nr 5, więc wątek się przyda.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: po prostu Kajtek
SBM wrzucił plakat gdzie pierwszy raz oficjalnie potwierdzają że Po prostu Kajtek i Bryan są nowymi zawodnikami SBMu
@oldschool
Wybuchną twoim zdaniem na miliony?
@oldschool
Wybuchną twoim zdaniem na miliony?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Kto jak nie Forumofreakfight mogl jako pierwszy napisac o tym zawodniku jak jeszcze nikt o nim nie wiedzial. Jak siadl wam finalowy kawalek z programu netflixa?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
mi nie siada. nie czuję tego typa w ogóle.
Mega zdolny chłopak. Bardzo muzykalny, tak jak ten kawałek. Szkoda, że nie wygrał
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Dla porządku - klip do numeru z finału programu.
po prostu Kajtek - Potwory i spółka (prod. Kubi Producent)
I jeszcze tutaj strzały w SBM
Nie szukam aferki, nigdy nie nawinąłem czegoś, co nie jest prawdą / Jakbyście mi dali wydać te piosenki, to teraz mielibyście sianko / 'Jedna wiara, jeden skład’ miałem na słuchawkach / Została zaledwie plamka po tych wszystkich bajkach.
po prostu Kajtek - Potwory i spółka (prod. Kubi Producent)
I jeszcze tutaj strzały w SBM
Nie szukam aferki, nigdy nie nawinąłem czegoś, co nie jest prawdą / Jakbyście mi dali wydać te piosenki, to teraz mielibyście sianko / 'Jedna wiara, jeden skład’ miałem na słuchawkach / Została zaledwie plamka po tych wszystkich bajkach.

-
Markowski222
- Zbanowany
Znam tylko jednego użytkownika, którego nowy numer po prostu Kajtek'a mógłby obchodzić na tyle, żeby go wrzucać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
Markowski222
- Zbanowany
Kajtek to już nie podziemie. Takich userow dziś jest kilkaset tysięcy.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Tej siły już nie powtrzymacie 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
jeszcze chlop sie pograza
Jestem ciekawy czy to jakis swiadomy role-playing i nasz ex brazylijski napastnik jednak ma cos w glowie czy on tak na serio pisze takie rzeczy myslac ze kogokolwiek to zmyli zamiast utwierdzic w przekonaniu ze to on 
- wilkstaryruchacz
certified ciumciok rap
- yungXpaproch
no nie ma lepszego opisu na to niż user u góry