Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
wielki LECH POZNAŃ
ten wczorajszy mecz był niesamowicie niekolezenski względem kibiców tj. mnie, skrócił mi życie o dobrych parę lat, które mógłbym przeznaczyć na pasje przeróżne eh
ten wczorajszy mecz był niesamowicie niekolezenski względem kibiców tj. mnie, skrócił mi życie o dobrych parę lat, które mógłbym przeznaczyć na pasje przeróżne eh
Zgadzam się. Mamy najlepszych możliwych pucharowiczów, do tego fajny sezon GieKSy. Oby coś w tym Górniku się ruszyło z prywatyzacją i spłatą długów.checollada pisze: ↑24 maja 2025, 21:49 Dobry to był sezon dla polskiej piłki, eleganckie występy w europejskich pucharach, fajnego mamy mistrza kraju, życzę wszystkim kibicom polskiej piłki równie udanego przyszłego sezonu
nic na potem
jako abdykujący mistrz czekam również na rozliczenie typerka przez @potter
Będzie ale trudno powiedzieć kiedy
Feio oficjalnie odchodzi
Feio oficjalnie odchodzi
Spoiler
gdzie pójdzie teraz feio?
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Ten Pozo ze Śląska co do nas wbija to solidny grajek na uzupełnienie składu? @Megidox i inni co oglądali mecze z jego udziałem
MalinowyJogurt 2
Statystyki słabe ale był w każdym meczu w 1 składzie, dużo akcji tworzy. Ale dla mnie cały skład Śląska jest chujowy po tym co zrobili w tym sezonie
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
mocny korespondencyjny pojedynek na androny dzisiaj rozpoczęli Łukasz "Łukaszcionacionąpooczach" Ciona i Michał Płucennik polecam
Mrozek bramkarzem sezonu
no bez jaj kurwa, Trelowski puścił przecież jedynie 23 bramki co jest zajebistym wynikiem
Dodano po 26 minutach 55 sekundach:
Trener roku też dobry
grał na jednym froncie cały rok i ledwo co się mu udało mistrza zrobić
Oczywiście Goncalo Feio powinien wygrać
Dodano po 26 minutach 55 sekundach:
Trener roku też dobry
Oczywiście Goncalo Feio powinien wygrać
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Kulesza co nie umie czytać, niesamowite
nie ma co poruszac już tematu portugalskiego rumcajsa
nie ma co poruszac już tematu portugalskiego rumcajsa
Feio zawsze Props za robienie fabuly
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Naszej piłki i tak się nie ogląda dla poziomu więc takie persony są bezcenne
Możecie po mnie jeździć ,możecie pluć, a ja i tak będę z uporem maniaka powtarzał-powiększenie ligi do 18-stu zespołów to był dobry ruch.
Największe sukcesy klubów polskich ,były wtedy kiedy liga liczyła 18-scie zespołów.
Legia i Jagiellonia przepchały się do 1/4 LKE.
Po zakończeniu przyszłego sezonu wystawiamy pięć klubów w Pucharach.
Czy wreszcie możemy powiedzieć, że Ekstraklasa robi sportowo progres ??
Największe sukcesy klubów polskich ,były wtedy kiedy liga liczyła 18-scie zespołów.
Legia i Jagiellonia przepchały się do 1/4 LKE.
Po zakończeniu przyszłego sezonu wystawiamy pięć klubów w Pucharach.
Czy wreszcie możemy powiedzieć, że Ekstraklasa robi sportowo progres ??
Szpilewski będzie trenerem Legii
To ten Białorusin co się nim podniecają z niewiadomych przyczyn bo trenował na Białorusi, Kazachstanie i Cyprze
To ten Białorusin co się nim podniecają z niewiadomych przyczyn bo trenował na Białorusi, Kazachstanie i Cyprze