Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Na lato polecam Versace Pour Homme a na intensywne upały Dior Homme Intense Cologne Sport.
Oczywiście chodziło mi o Dior Homme Cologne
. Bardzo udany zapach na upały, czytałem że niezbyt trwały, ale na mnie trzyma się w porządku, w każdym razie zawsze można się dopsikać. Ale te cytrusowe landrynki są super!
A co byś polecił na lato 2025 użytkowniku @ART ?
Cytrusowe, świeże i lekkie, aby nie przytłaczało. Póki co używam Paradise Garden od JPG.
w cenie niewielkiej
w cenie sredniej etat libre d'orange cologne, mugler cologne, dior homme sport albo nowy zajebisty margiela never-ending summer
jak budzet nieograniczony to wjezdzaj w lv imagination albo xerjoff renainssance, ewentualnie przekozacki cytrusowo-kokosowy virgin island water creeda
pierwsza i ostatnia pozycje w kazdej kategorii najbardziej polecam
issey miyake ph tez spoko jak masz wiecej niz 25 lat
w cenie sredniej etat libre d'orange cologne, mugler cologne, dior homme sport albo nowy zajebisty margiela never-ending summer
jak budzet nieograniczony to wjezdzaj w lv imagination albo xerjoff renainssance, ewentualnie przekozacki cytrusowo-kokosowy virgin island water creeda
pierwsza i ostatnia pozycje w kazdej kategorii najbardziej polecam
No i to chodzi. Dzięki za polecajki, będę sprawdzał.
Jakiś zamiennik Armani Eau de Cedre?
Ostatnio ceny wystrzelone w kosmos
Ostatnio ceny wystrzelone w kosmos
ciezko, na fragrze tez nic ciekawego
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Gior ... 31401.html
ale oby spadly ceny bo fajny zapaszek do kolekcji
https://www.fragrantica.pl/perfumy/Gior ... 31401.html
ale oby spadly ceny bo fajny zapaszek do kolekcji
Zamiast perfum polecam tez olejek perfumujacy do ciała Afra, znakomicie pachnie , zapach się na długo na skórze trzyma. Super nawilza skóre, uwielbiam go szczególnie latem
ja bardzo lubie na lato swiss arabian shaghaf, czasem cytruny, czasem wata cukrowa, zawsze super swiezosc
@ART widzę że jesteś godnym następcą kamilacyferki i się znasz, ja jestem czeresniak i znam tylko popularne zapachy, jak mi się najbardziej podoba na lato sauvage edp to na zmianę lepiej wziąć dior homme sport czy dior homme intense? Subiektywna opinia mi wystarczy jc fragre czytałem i nie wiem nadal
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
nie wiem jak pachnie sport, ale intense sztos
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
intense pachnie jak szminka i sie nadaje na zime/jesien, dhs na lato spoko jesli lubisz dna serii dior homme ale parametry siury
Biorę dhs w takim razie w blindbuy bo promo na Notino, dzięki, zobaczymy jak długo będzie jebać wokół mnie jak mówisz że parametry gowno
stoperem na zegarku ogarniesz
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
kurwa myslalem ze to jakies spoko promo a to 470 za 125 xD absurdalna cena za ten zapaszek imo, za tyle masz solidna kolekcje letniaczkow (odsylam strone wczesniej czy tam dwie)
jak cos to na notino mozna zwrot zajebac jak psikniesz pare razy nawet
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
kurwa myslalem ze to jakies spoko promo a to 470 za 125 xD absurdalna cena za ten zapaszek imo, za tyle masz solidna kolekcje letniaczkow (odsylam strone wczesniej czy tam dwie)
jak cos to na notino mozna zwrot zajebac jak psikniesz pare razy nawet
Z kodem all jest 423 plus wysyłka za jakieś 13 zeta kurierem, ja się cykam brać z innych stron niż notino jeśli chodzi o te tańsze, bo sephora/douglas zawsze ceny z kosmosu ale się fejka nie boję