Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Transfery
De Bruyne podobno w Neapolu
chyba bez większego żalu oddało go ZL, a tu PODOBNO takie zainteresowanie, w sumie lewa nóżka, z twarzy też trochę jak Gabriel, warunki fizyczne jak młody Saliba, będzie co z tego? @Bisclavret
-
Bisclavret
temat realny, ze strony Motoru warunki są postawione bardzo wysokie, a Jakubasa stać żeby byle czego nie przyjmować. I podobno nie tylko Arsenal (ja słyszałem o innym klubie, a media podały Arsenal)
jak się go uda sprzedać to lepsza historia niż Krystian Bielik. Motor wziął go za 300 tys złotych
jak się go uda sprzedać to lepsza historia niż Krystian Bielik. Motor wziął go za 300 tys złotych
- rozklad_gaussa
arteta nie kupuj lewonoznego obroncy czelendz - impossible
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Dobra akurat po taniości wyrobi swoją normę kupowania, żeby mieć spokój ducha i reszta w atak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Heh, no jestem dumny z posiadania Man Utd w serduszku...
Rok temu za 6 mln Ojro oddali Alvaro do Benfici. Fakt, zapewnili sobie spory procent z kolejnego transferu. Po upływie roku sympatyczny Alvaro - podobno - śmiga do Realu za 50 mln. Jak dobrze, że jest on (a przynajmniej był) ofensywnie grającym lewym obrońcą / wahadłowym, a jak wiadomo w Utd są, byli Shaw / Malacia / Dorgu [od zimy]... więc nie był potrzebny
Rok temu za 6 mln Ojro oddali Alvaro do Benfici. Fakt, zapewnili sobie spory procent z kolejnego transferu. Po upływie roku sympatyczny Alvaro - podobno - śmiga do Realu za 50 mln. Jak dobrze, że jest on (a przynajmniej był) ofensywnie grającym lewym obrońcą / wahadłowym, a jak wiadomo w Utd są, byli Shaw / Malacia / Dorgu [od zimy]... więc nie był potrzebny
Ale typ ponoć nie chce grać w Anglii
- bloodyhell
nom kolejny przykład grajka który za granicą błyszczy. szkoda, że:
- gdy dostawał szanse w United to grał średnio lekko mówiąc, i nie przekonał do siebie włodarzy
- w Granadzie na poziomie La Liga również nie błyszczał
- początki w Benfice też nie były kolorowe i dopiero po pewnym czasie odpalił i zaczął się pokazywać z lepszej strony
no i beka z Realu, że chcą dać 50 baniek za gościa którego puścili ze szkółki za free
- gdy dostawał szanse w United to grał średnio lekko mówiąc, i nie przekonał do siebie włodarzy
- w Granadzie na poziomie La Liga również nie błyszczał
- początki w Benfice też nie były kolorowe i dopiero po pewnym czasie odpalił i zaczął się pokazywać z lepszej strony
no i beka z Realu, że chcą dać 50 baniek za gościa którego puścili ze szkółki za free
- ConeyIsland
- typ dostał nagrodę młodego grajka rokubloodyhell pisze: ↑27 maja 2025, 9:55 - gdy dostawał szanse w United to grał średnio lekko mówiąc, i nie przekonał do siebie włodarzy
- nie zadebiutował w pierwszej drużynie
- bloodyhell
a no fakt, był dwa razy na ławce i go nie wpuścili :/ a nagrodę dostał jako najlepszy zawodnik rezerw (denzil haroun award), nie najlepszy młody grajek (jimmy murphy award), drobna różnica.
Jeden ch jak i tak nie chce grać w United, to lepiej przytulić za niego te 25 milionów
Zapewnili sobie 55% z następnego transferu, że mają tyle przytulić?
To pewnie od zysku procent nawet jeśli, nie byłbym zdziwiony gdyby w 50 realu były jakieś zmienne, kierzek widzę tu 15
- ebismolarek
To co, Rashford do Barcy i też będziemy mieli swojego Mbappe
są podobni ale rashford przystojniejszy
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein: Liam Delap wybrał Chelsea, uzgadniają warunki kontraktu, klauzula 30 milionów funtów
rano portugalski Record pisał o Gyokeresie, ale to chyba wyklucza...
rano portugalski Record pisał o Gyokeresie, ale to chyba wyklucza...

ten Delap to mi brzmi jakby mial spedzic w Chelsea 7 lat z tego 3 na wypozyczeniu i 2 w rezerwie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
szoumidelej
12g/2a ja bym goscia nie skreslal bo ipswich gralo w zasadzie bez dychy (zanim powineli enciso ktory jest sepem i sie lamie) i na skrzydlach dwoch malolatow omari i philogene