Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
Co nie zmienia faktu, że odejdzie lewoskrzydłowy, który gra na prawej i przyjdzie za niego uwaga... lewoskrzydłowy. XD
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
chyba że Perez, chytrus, nie przepuści takiej okazji jaką jest niziutka klauzula i Nico, który byłby gwiazdą w Barcelonie lub wszędzie w Premier League, przyjdzie na ławkę.
Brawo Real, znowu wygrales
Brawo Real, znowu wygrales
yer a wizard, Harry
Ogólnie to jestem ciekaw, bo jeśli Xabi postawi na grę trójką obrońców i wahadła Trent-ten nowy to środek pola jest mocno zawężony, bo Vini-Mbappe to oczywko. To Jest Cama, Czuła, Cebula, Guler, Belli, Brahim i tak dalej, a on niby chce jeszcze kogoś do środka. Ciasno w chuj.
imo nie przejdzie na trójkę ŚO, Xabi Alonso jest dość elastyczny taktycznie. w stosunku do aktualnego ustawienia, to ewentualnie zdecyduje się żeby Trent grał reverse-wingera, wtedy jeden z pomocników będzie ustawiany turbo głęboko, w sensie że będzie się cofał prawie do linii obrony, tak żeby mieć kogoś dodatkowego do asekuracji. bardziej ciekawi mnie czy postawi na szybkie kontry, czy zdecyduję się intensywnie pressować przeciwników, a jeśli tak to jak z tym poradzą sobie piłkarze typu Vini/Mbappe.
A ta plotka z nico williamsem jest durna ale w sumie to real lubi sobie kupić 5 typa na tą samą pozycję, zostawiając pusty krater w innej strefie hehe
A ta plotka z nico williamsem jest durna ale w sumie to real lubi sobie kupić 5 typa na tą samą pozycję, zostawiając pusty krater w innej strefie hehe
Ogólnie w obecnych czasach i "gwiazdach" to jakby nie patrzeć, jest szansa na młodą krew trenerską typu Xabi, Arteta, itp. Liczę mocno na Alonso, ale jakby nie on to tylko last dance Mourinho - mimo wszystko. Kontrowersyjnie, ale on za łeb złapie i weźmie co najlepsze. O Carlo też mówili, że Everton, czemu do Realu wraca, a nagle? Coś wypaliło. Na chwilę, ale wypaliło.
Ale to by to banglało teraz.
Ale to by to banglało teraz.
Spoiler
może w skarbcu znaleźli te 110 mln które swojego czasu uzgodnili z Brighton za Caicedo i nadarza się okazja żeby je rozjebać, Bayer oczekuje 150 mln
Kilka godzin temu widziałem kurs @4.0 na transfer do Liverpoolu, aktualnie nie widzę w ofercie Wirtza
Oby tak było, Henry niech wyciąga te pieniądze z sejfu
miałem właśnie wklejać informacje o tym że jest bardzo blisko
Transfery Frimponga i Wirtza achh kapitalnie to mało powiedziane
miałem właśnie wklejać informacje o tym że jest bardzo blisko
Transfery Frimponga i Wirtza achh kapitalnie to mało powiedziane
nie no, to jest oczywista oczywistość, że kiedy trent będzie schodził z piłką do środka, albo atakował prawym skrzydłem, to fede będzie pokrywał jego sektory w obronie i pewnie ze średnich pozycji na boisku wyjdzie że TAA gra wyżej od uruguayo, niezaleznie od pozycji wyjsciowej.zuperhero pisze: ↑22 maja 2025, 18:52 imo nie przejdzie na trójkę ŚO, Xabi Alonso jest dość elastyczny taktycznie. w stosunku do aktualnego ustawienia, to ewentualnie zdecyduje się żeby Trent grał reverse-wingera, wtedy jeden z pomocników będzie ustawiany turbo głęboko, w sensie że będzie się cofał prawie do linii obrony, tak żeby mieć kogoś dodatkowego do asekuracji.
co do samej formacji, też trochę nie wierzę w te doniesienia o 352 i prędzej spodziewam się 442 albo klasycznego 433, ale jak sam wspomniałeś xabi jest bardzo elastyczny, więc Real powinien (wreszcie) mieć kilka płynnych wariantów.
jedyne co mógłby zakombinować, że jednym z 3 ŚO jest Tchouameni, który domyślnie wychodzi wyżej jak są przy piłce, tak żeby upchać wszystkich w pomocy. Na to jak Xabi rozwinie Tchou i jaki będzie miał na niego pomysł to czekam najbardziej. I może uda mu się przekonać camavinge do pozycji lewego obrońcy-wahadłowego, bo Bellingham-Tchou-Valverde muszą grać, a trzeba tez znaleźć miejsce dla Gulera żeby nie marnować talentu.
yer a wizard, Harry
Cunha w ManU, 70mlne w trzech ratach, kontrakt do 2030 z opcją przedłużenia o rok
- scam_sakawa
Fajny zawodnik, szkoda że po przejściu do United stanie się chujową karykaturą dobrego piłkarza
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
i szkoda (tzn dla mnie dobrze), że ma nasrane we łbie i na bank będą jakieś afery w tym pierdolniku zwanym United
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Garnacho out z United na 100%, ciekawe ile za niego przytulą
3 letnie wypożyczenie do napoli z kwotą wykupu 50
- bloodyhell
bez obowiązku wykupu*, + united pokrywa 80% pensji
ogólnie to out
Garnacho
Onana - moze pójdzie do Arabów
Rashford - nikt go nie weźmie i tak z taką tygodniówką
Sancho - Chelsea pewnie nie wykupi, woli zapłacić karę niż go wykupić
Antony - Betis i tak go na niego nie stać
Casemiro - moze pójdzie do Arabów
Hojlund - nikt go i tak nie kupi
Lindelof & Eriksen ale to za darmo
Shaw - nikt nie kupi bo się za tydzień połamie
- Cz4rny1337
- Moderator
ten hag oficjalnie w leverkusen, więc szansa na kupca antonego, onany i hojlunda w europie rośnie
Hojlund to luźno wyląduje w jakimś Juventusie na wypo z wykupem za jakieś 25-30 mln. Reszta tych placków takich jak Rashford, Sancho czy Shaw to wypożyczenia do jakiegoś West Hamu bez wykupu i 40% pensji. Może ktoś za Antonego da jakieś hajsy, ale to w granicach 30 mln. Ewentualnie arabusom coś odpierdoli.