OG Kamka
- marmolad_k2
OG Kamka
Trzeba zrobić temat, żeby nie spamować w temacie o programie.
Nowy teledysk wleciał:
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
Nawet Bambi w najbardziej zautounowanych kawałkach tak mnie nie nie irytuje jak Kamka tym swoim dziwnym jęczeniem.
Nowy teledysk wleciał:
Dodano po 2 minutach 28 sekundach:
Nawet Bambi w najbardziej zautounowanych kawałkach tak mnie nie nie irytuje jak Kamka tym swoim dziwnym jęczeniem.
Re: OG Kamka
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
wkurwia mnie ta baba juz bambiszonek lepszy a i chrupeczki mozna opierdolic siup
stary wyluzuj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ta kamka to totalna odwrotnosc bambiszonka zwlaszcza wg sujbickiej definicji
Jeszcze nie słuchałem a już wiem że chujowe
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Bez kitu, też na to zwróciłem uwagę przy Rap Generation, że zapytana o swoją inspirację muzyczną tak jakoś niemrawo mówi "jakaś tam paktofonika, kaliber"
Według mnie fejur osobowość, a na kawałkach brzmi jak Magdalena Biejat, czyli głos jej się łamie jakby miała się zaraz popłakać.
Fagata>>>mój dzisiejszy stolec>>>skok Magika>>>OG Cumka
Twoje wybory <biały szum
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Zdanie Kobiety (poza Mama i TŻ) i tak nie ma znaczenia więc powiedzieć można wszystko 
Czemu Kamka i inne gimbusiary ubierają się w croppie jak lokalny raper 2011 którego nie stać na SSG? Czy one nie chcą być ruchane? Wyobrażacie sobie? Macie 17-18 lat zaciągacie szmule do łóżka ściągacie jej baggy jeans, pod spodem bokserki UOMO, łapiecie za kołnierz zdzieracie koszulkę StepRecords "hiphop zmienił moje życie" szmula smutna ale napalona zerka kocim wzrokiem spod fullcapa, otwiera usta a wy zamieracie bo nie wiecie czy złapie za łodyge czy zajebie fristajl pod Terror Squad - Lean Back instrumental
Ostatnio zmieniony 24 maja 2025, 15:18 przez Popi, łącznie zmieniany 1 raz.
Popi.jaku
Jak byłem w liceum (rocznik 95) to dupeczki ubierały się jak dupeczki, jakieś obcisłe jeansy, legginsy, czasami spódnice czy sukienki. Teraz to pokolenie TikToka to jak wieśniaki, obowiązkowe szerokie spodnie i za duże, rozciągnięte bluzy jak po starszym bracie
tak było byczku
jebać mode lumpeksową i żarcia z kosza na śmieci zza lidla
jebać mode lumpeksową i żarcia z kosza na śmieci zza lidla
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Przecież dupeczki nadal się rozbierają szczególnie biorąc pod uwagę jak tanio się kupuje sexy gówna na shein, a te lumpeksiary to i tak brzydkie bazyle najczęściej
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Właśnie nie, dobre dupeczki też ubierają się jak wieśniaki
Oczywiście zostały młode kurwiska, one zawsze beda istnieć, natomiast proporcja brudnych nastolatek w dzwonach, przymałych topach i tłustych włosach aż chce się frytki smażyć zmieniła się niepokojąco na niekorzyść tych brudasów(wyniki obserwacji gdyż mieszkam obok liceum i chcąc bądź nie widzę kwiat polskiej młodzieży)
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
wniosek: og cumka nie chce byc ruchana