Nowe Rozdanie: Rhythm + Flow Polska - Netflix szuka gwiazdy rapu!
Re: Nowe Rozdanie: Rhythm + Flow Polska - Netflix szuka gwiazdy rapu!
czarnulka najgorsza w kazdym odcinku, a i tak przechodzi
-
teeteeries
Akurat w bitwie, o dziwo, pokazała się z dobrej strony. Nie rozumiem do końca tej spiny na wersy o ojcu. Według mnie wszystkie chwyty dozwolone i to ma być napierdalanka z jazdą bez trzymanki, ale oczywiście musi to też być podane w odpowiedni sposób.
Kara, niestety dla niej, jest trochę zbyt surowa aby przebić się w mainstreamie, a najprawdopodobniej też pod tym kątem patrzy jury. Pewnie to przechyliło szalę na stronę Jazzy, bo cała walka była wyrównana i śmiało werdykt mógł pójść też w drugą stronę.
Co do samego odcinka, to Zippy Ogar pokazał jak to się robi. Dobrze technicznie, punche oparte na dwuznacznościach/homonimach (chociaż z tym zdjęciem ze anteny już gdzieś słyszałem) i dodatkowo fajnie bawił się flow.
Kara, niestety dla niej, jest trochę zbyt surowa aby przebić się w mainstreamie, a najprawdopodobniej też pod tym kątem patrzy jury. Pewnie to przechyliło szalę na stronę Jazzy, bo cała walka była wyrównana i śmiało werdykt mógł pójść też w drugą stronę.
Co do samego odcinka, to Zippy Ogar pokazał jak to się robi. Dobrze technicznie, punche oparte na dwuznacznościach/homonimach (chociaż z tym zdjęciem ze anteny już gdzieś słyszałem) i dodatkowo fajnie bawił się flow.
kurde no linijki niezłe, wers z ojcem fatality, ale to jest kurwa zarapowane jakby ktoś czytał z kartki
Nie rozumiem dlaczego w tym programie są już popularne gwiazdy jak Kara? Takie programy powinny promować całkowicie nieznane perełki, od promowania gwiazd jest SBM Starter i Młode Wilki PK.
- Oportunistycznyebaka
Zaraz kurwa, to ona tam nie jest jako mentor jakiś tylko uczestnik?
Tam się wygrywa kontrakt czy kwit ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Wygrywa się 500 tysięcy jebanych złotych, cytując Bedoes2115.

I Wy się dziwicie że Kara startuje ? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
co za łakowe numery wybrane do dogrania 
a chivas to książkowy cwel
atutowy i kubi jako najlepsi producenci
a chivas to książkowy cwel
atutowy i kubi jako najlepsi producenci
Ja22y pięknie pocisnęła Karę.
Jebać tą czarną, najgorsza jest. Chujowy glos, rapować nie umie, teksty jakby pisała od wczoraj a do tego wkurwiający typ człowieka. Przepychają ją bo ma jakąś wartość komercyjną przez kolor skóry.
Nie wierzę że to oglądam w ogóle ale wciągające gówno.
Nie wierzę że to oglądam w ogóle ale wciągające gówno.
no po zobaczeniu pierwszego odcinka z przesłuchania myślałem, że pokaże coś zajebistego, bo wydała mi się ciekawa. ale z odcinka na odcinek coraz gorzej wypadała. no słaba jest bardzo. ten pocisk po ojcu kary był przekalkulowany, nie miała sie czego czepić to wjechała w taki temat. nie powinna moim zdaniem. rodziny się nie rusza według mnie.
trzeba pamiętać, że to netflix, więc przeszła kolorem skóry
trzeba pamiętać, że to netflix, więc przeszła kolorem skóry
przemo wyjaśnił można zamykać
- gods bidness
Kara to byłby zły wybór, bo jej rap jest mocno ograniczony, a nikt dzisiaj nie będzie szukał rapu w stylu step records ad 2010. Jak błysnęła i debiutowała, to sam ją propsowałem, ale prawda taka, że lata minęły, a ona dalej rapuje tak samo. Poza tym miała już czas i szansę i z jakiegoś powodu, tam samo jak jej styl rapowania, jest tam gdzie była parę lat temu.
Poza tym to też już nie czasy biedy w Polsce, więc żaden młody Oskarek słuchacz się z jej rapem nie utożsamia.
Przy czym ta czarna też mnie nie zachwyca jako raperka, powinni ją po featach odjebać. A ona się skupić na rnb z elementami rapu.
Poza tym to też już nie czasy biedy w Polsce, więc żaden młody Oskarek słuchacz się z jej rapem nie utożsamia.
Przy czym ta czarna też mnie nie zachwyca jako raperka, powinni ją po featach odjebać. A ona się skupić na rnb z elementami rapu.
Kara może i rapować umie i jest autentyczna, ale ona nie potrafi robić dobrych kawałków przede wszystkim.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- bilderberg
To było nagrywane 1.5 roku temu i ci uczestnicy siedzieli na paździe bo mieli nda?
Na YT wjechały teledyski uczestników.
Zippy Ogar - HAŁAS prod. ERR BITS
Boron - GDZIE TO DZIECKO? prod. CatchUp
po prostu Kajtek - WSZYSTKO CO BYŁO PRZEDTEM, prod. Auer
Kajtek - GOIN' UP prod. Odys
JA22Y- KRZYK prod. 2K
Odcinek finałowy jutro o 20.
Zippy Ogar - HAŁAS prod. ERR BITS
Boron - GDZIE TO DZIECKO? prod. CatchUp
po prostu Kajtek - WSZYSTKO CO BYŁO PRZEDTEM, prod. Auer
Kajtek - GOIN' UP prod. Odys
JA22Y- KRZYK prod. 2K
Odcinek finałowy jutro o 20.

Co jest z tymi ksywami, dlaczego jest dwóch różnych Kajtków?
A może mi się po prostu wydaje, bo do starych jestem przyzwyczajony?
A może mi się po prostu wydaje, bo do starych jestem przyzwyczajony?