Malik Montana
- marco_pantani
Re: Malik Montana
kto jest grupa docelowo takich kawalkow, kawalkow mieszanych pod katem jezykowym zupelnie nie czuje
zwracam honor
Spoko numer, tylko kurwa ten Kazior...
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- zemsta1camzata
Kaczy to teraz kumpel Malika czy to kto inny w teledysku @wujot
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
nie wiem, a jak był to pewnie w kolejce po odbiór kebaba stał obok
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- Cz4rny1337
- Moderator
A ja nie mogę już na poważnie słuchać Malika robiącego pistolet palcami i pokazującego jaki jest groźny, bo po każdej takiej przewózce przypomina mi się od razu
https://youtu.be/ANsKOPn4_wU?si=jH5zg54HOPC92Fyq&t=76
https://youtu.be/ANsKOPn4_wU?si=jH5zg54HOPC92Fyq&t=76
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jasne, lepiej zawsze dodawać wiatru w żagle niż przypominac wpadki, jeśli ma niewątpliwy talent, co uważasz? Zresztą co to komu szkodzi taki Malik 
Patologiczny rap. Oczywiście jak dla mnie dobrze wyprodukowane, kawałek bangla, refren siedzi, ale jeśli przysłowiowo wyjdziesz z siebie, zastanowisz się jaki jest tego przekaz, jakie on wartości tutaj przekazuje, to pojawia się pewien dysonans. Niby fajnie się słucha, fajnie płynie, ale leci jakieś Zdradzałem dupki, nigdy nie zdradzam kumpli, czym tu się chwalić?
Co to za jakaś chujowa parafraza bros over hoes, strasznie nieudolna. Jacyć fani Sentino mogliby rzec, że na Sebka, to się wypiąłeś, jeszcze ten filmik gdzie sam dojeżdża ziomeczka, dzięki któremu tak naprawdę zaistniał jakkolwiek w rapie.
"Sukę rucham w mordę jak ma cieczkę
Ona zakochana. Zrobiłem jej z mózgu sieczkę"
xD i jeszcze raz xD, pod kątem beki, patologicznych punchy, to można się uśmiechnąć albo pokiwać głową z niedowierzaniem.
Rap gloryfikujący przemoc, narkotyki, niemoralne zachowania jest szkodliwy po prostu. Zakazany owoc zawsze przyciąga, szczególnie młodych ludzi, w których kipi kipi testosteron.
Co to za jakaś chujowa parafraza bros over hoes, strasznie nieudolna. Jacyć fani Sentino mogliby rzec, że na Sebka, to się wypiąłeś, jeszcze ten filmik gdzie sam dojeżdża ziomeczka, dzięki któremu tak naprawdę zaistniał jakkolwiek w rapie.
"Sukę rucham w mordę jak ma cieczkę
Ona zakochana. Zrobiłem jej z mózgu sieczkę"
xD i jeszcze raz xD, pod kątem beki, patologicznych punchy, to można się uśmiechnąć albo pokiwać głową z niedowierzaniem.
Rap gloryfikujący przemoc, narkotyki, niemoralne zachowania jest szkodliwy po prostu. Zakazany owoc zawsze przyciąga, szczególnie młodych ludzi, w których kipi kipi testosteron.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
-
nescafeklasyg
Nie trawie malika ale w powyżsyzch panczach bardziej mnie razi zwykły brak dobrego smaku niż to że nie przekazują wartości.Chłopie zawsze tak było w rapie.
Nie mówiąc już o tym że dupy co na tik tokach wywijają dupskiem do jego nut chcą być właśnie tak traktowane
Nie mówiąc już o tym że dupy co na tik tokach wywijają dupskiem do jego nut chcą być właśnie tak traktowane
- yungXpaproch
jakby w tle polecialo to by dobrze banglalo bo fajny bicik ale jak sie czlowiek przyslucha to zakrawa momentami o asluchalnosc
- gonny_trebor
- Moderator
malik montana u doin big thangz
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
OG MALIK dostaje propsy od takiego nie człowieka i robią z tego news xD
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Nieczłowiek reklamuje swój produkt kasując ciapaka (pewnie na gruby hajs) za to że reklamując swój produkt wspomina o ciapaku że jest OG, a go nie zna nawet.
<Edi Marfi stukający się palcem wskazującym prawej dłoni w prawą skroń>
<Edi Marfi stukający się palcem wskazującym prawej dłoni w prawą skroń>
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.