ciężko się nie zgodzić
Płyty bez tematu
Re: Płyty bez tematu
wleciała płytka Akysza znanego m.in. z projektu Akademia
dobre gówno
DwaTrzy & Maik - Teatr Marzeń (2024)
- yungXpaproch
zajebiste, z humorem, z pewnością siebie. aż chyba jadę do wrocławia zajarać zaza
- marmolad_k2
Najbardziej mnie rozwala kawałek ORZEŁ.
- ConeyIsland
Tuwim wydaje płytę z Qzynem. Wjechał pierwszy singiel, na feacie Biak.
Jako że Tuwim nie jest moim faworytem z obozu Istoty, odpuszczę sobie zakładanie osobnego tematu.
Jako że Tuwim nie jest moim faworytem z obozu Istoty, odpuszczę sobie zakładanie osobnego tematu.
- marmolad_k2
Zajebiste, chyba aż sprawdzę inne jego albumy, do tej pory słuchałem od niego tylko Złota Jesień EP i bardzo mi się podobała.
zagłębiowski swag w postacie mixtapu TUNDRA JEST MASYWNA od Tundry i $andro się melduje na rejonie
zajebisty feat z zagranicy od papo2004
polecam sprawdzić
- CeHaTeHaCe
dojebany jest to allbum sprawdzilem i nie zaluje
- marmolad_k2
W kwietniu wyszła trzecia płyta Asthmy. Na pierwszą czekałem i mnie trochę rozczarowała, do drugiej nie miałem oczekiwań i nawet mi siadła, a do trzeciej raczej już nigdy nie wrócę
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Strasznie nierówna płyta, ale jak dla mnie więcej ma wad, niż zalet.
"TYLKO LEPIEJ MIXTAPE" to zbiór numerów, które powstawały na przestrzeni kilku miesięcy, dwa lata temu, w trochę innym momencie życia.
Tytuł nie wziął się znikąd. Często pisałem te słowa na zaparowanym lustrze pod prysznicem, to była taka moja prosta myśl, że mimo wszystkiego jakoś trzeba iść do przodu.
Okładka to odbicie tego klimatu, rozmazany obraz, para, lustro. Trochę chaosu, trochę ciszy, trochę chęci, żeby w końcu wypłyną
jeny jaki ten opis jest pretensjonalny
Dodano po 29 minutach 48 sekundach:
btw istnienie tego tematu to nieporozumienie, nawet jak trafi się tu coś ciekawego to każdy będzie miał to w chuju bo nikt do tego tematu nie zagląda, szkodzi to zarówno forum jak i artyście, lepiej poświęcić chwilę założyć temat napisać jakieś dwa słowa od siebie żeby zachęcić kogoś do sprawdzenia lub nie
Dodano po 29 minutach 48 sekundach:
btw istnienie tego tematu to nieporozumienie, nawet jak trafi się tu coś ciekawego to każdy będzie miał to w chuju bo nikt do tego tematu nie zagląda, szkodzi to zarówno forum jak i artyście, lepiej poświęcić chwilę założyć temat napisać jakieś dwa słowa od siebie żeby zachęcić kogoś do sprawdzenia lub nie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
- marmolad_k2
A ja wchodzę za każdym razem i nawet mam ustawione powiadomienia, a większość tych albumów słucham 
Klimatyczne bity Molehead-a oraz przekombinowana nawijka Młodego Leszcza idealnie się uzupełniają na tej płycie.
11.09 wychodzi ich kolejny album
11.09 wychodzi ich kolejny album
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance