W.E.N.A/Amatowsky - Wytrych (2025)
Re: W.E.N.A/Amatowsky - Wytrych (2025) [zapowiedź]
E tam mi sie podobal ten luzny wywiad z mentem
Dzieki za link 2rzyn bo ten wywiad mi umknal, zaraz sobie puszcze do klikania w kakuter
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
tomeczek2301
bardzo fajne
- bialyjelen
spoko ten wywiad i fajne bity
Ale różnica jakości pomiędzy tymi wywiadami, Mentos to jest straszny placek... Arek z Fomo dużo lepiej to udźwignął i dużo jest fajnych pytań, głębokich i daje to nową perspektywę na muzykę Weny, sztosik
Popi.jaku
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Re: W.E.N.A/Amatowsky - Wytrych (2025)
Moje truskulowe serduszko pika ciut szybciej
jak dotąd najlepsze co wyszło w tym roku.
Amatowsky, goście na instrumentach
Rapujący goście niezbyt mi pasują.
jak dotąd najlepsze co wyszło w tym roku.
Amatowsky, goście na instrumentach
Rapujący goście niezbyt mi pasują.
Po pierwszym odsłuchu lekki zawód. Wyszło na to, że single to najmocniejsze numery z albumu. Wena rapuje mocno fristajlowo, na przewidywalnych rymach, bez żadnych patentów i technicznych zagrywek. Tematyka we wszystkich numerach dosyć podobna, właściwie to momentami czuje się jakby kalkował sam siebie, wszystko co Michał nawinął na tej płycie już od niego słyszałeś na poprzednich. Dziecko najlepszy numer z płyty i jeden z fajniejszych od tego gracza ogólnie. Rozumiem, że płyta zrobiona na wyjebce dla zajawki i piona dla nich, jakieś numery zostaną na pętli i to się liczy
Popi.jaku
fajnie Dzionsua tu zobaczyć, złe dni mi najbardziej siadły chyba z numerów, instrumentalnie świetnie zrealizowane to jest i dla samej muzyki coś czuję, że będę wracał
- Ezio_Wroclaw
Nie no, album bitów
Wena, co można powiedzieć, brzmi jak Wena 
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Rap tak goracy ze az wybudzil ezio z zimowego snu
(jestem na 4 kawalku wiec wiecej na razie nie napisze)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
dziejaszek
Nie miałem absolutnie żadnych oczekiwań, ale z numeru na numer album coraz bardziej przykuwał uwagę i pod koniec naprawdę byłem pod wrażeniem. Na pewno wrócę
Po pierwszym odsłuchu najlepsze dla mnie numery singlowe, z niesinglowych na plus Inferno.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Amat >>> Wudoe na tym albumie zdecydowanie, wspaniałe bity tu są, a Wena jak to Wena, nigdy nie pisał zajebiście, nadrabiał flow, charyzmą i uchem do bitów. Tu mi trochę tej charyzmy brakuje
Chciałem napisać coś ale kolega @Prez zamknął temat. Podkreślę wspaniałość truskulowych bitów. Jakby zwrotki pozamieniać miejscami to by nie było różnicy. Na razie 2 razy przesłuchałem.
Rap 5.5/10
Muzyka 9/10
Jest to bardzo solidny album.
Rap 5.5/10
Muzyka 9/10
Jest to bardzo solidny album.
Po pierwszym odsłuchu Montana Max i Niepamięć dużo bardziej mi się podobają niż Wytrysk. Ale wrócę do tej płyty jeszcze
czyli klasyczna płyta weny, bity kozackie a on coś tam smęci ale w sumie nikogo to nie interesuje bo co on może ciekawego nawinąć
Na pewno jedna z lepszych płyt w tym roku dla takich produkcji warto mieć dobre kolumienki lub słuchawki.