Shogun flow jak Leszczu w dissie na Kulę props
Beka z lokalnych raperów
Re: Beka z lokalnych raperów
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
- marmolad_k2
- yungXpaproch
no ciężkie do przesłuchania
- marmolad_k2
Jakiś zapomniany klasyk z czasów Czarnego Września znalazlem.
Autor nie owija w bawełnę. Wjeżdża bez filtra z numerem, który rozlicza tych, co zgubili zasady. Dla wszystkich pseudocharakternych, co grają twardych, a za plecami sprzedają, dla tych, co kozaczą, wyłapują na łeb, a potem oczerniają z zawiści. Tych prawilniakow co afery kręcą innym a sami z psami latają jebana banda chuja pierdolone farmazony środowisko przegniłe do szpiku kości. Nie ma odwrotu albo jesteś soba albo jesteś nikim !!! #shorts #premiera #rap #antykonfident #pozerstop #realshit #polskirap #hardtruth #nowyklip #charakterni #muzykazulicy #brudnyrap #rapprosto #nieudawaj #bezzłudzeń #bezściemy #sztywniutko #brutalnahistoria #szacunek #lojalność #honorponadwszystko #rap2025 #osiedlowyklimat #polskaulica #mocne #rapowyshort #rap #niezawijam #jadędowas #zerolitości #hiphop #prawdawmuzyce #prawdziwyrap
xDDDDDDDDD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
no, dla takich zawodników chce odwiedzać ten temat, kręcenie dupą na grobach nowa jakość w pl rapie
Dodano po 5 minutach 10 sekundach:
skute bobo pdw
Dodano po 5 minutach 10 sekundach:
skute bobo pdw
#pozerstop

Ostatnio zmieniony 19 cze 2025, 10:27 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
Teledysk to jakies 5s filmiku zapetlone przez caly kawalek? Btw nie wiem w jakim swiecie jest autor uwieziony ale wydaje sie nie byc w fajnym miejscu do zycia mam nadzieje ze uda mu sie z tamtad wyjsc
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Hahahaha dopiero odpalilem ten pierwszy teledysk i te krecenie tylkiem komus na grobie
Widac ze chlopak z zasadami ten bobo
Dodano po 2 minutach 16 sekundach:
Hahahaha dopiero odpalilem ten pierwszy teledysk i te krecenie tylkiem komus na grobie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- yungXpaproch
chłopaki napięci jak struny
ciekawe kto im taką krzywdę zrobił
ciekawe kto im taką krzywdę zrobił
Konfidenci ofc, bo na pewno nie robienie szemranych ruchow cnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
nescafeklasyg
Jak słyszę takie tracki i widzę takie teledyski to mam ochotę zbić pionę z tym konfidentem co go sprzedał
Idealnie podsumowanenescafeklasyg pisze: ↑19 cze 2025, 14:42 Jak słyszę takie tracki i widzę takie teledyski to mam ochotę zbić pionę z tym konfidentem co go sprzedał
- Oportunistycznyebaka
Trochę przypomina mi Kobika po cyklu anabolicznym.eddy_wata pisze: ↑19 cze 2025, 10:04
![]()
![]()
Autor nie owija w bawełnę. Wjeżdża bez filtra z numerem, który rozlicza tych, co zgubili zasady. Dla wszystkich pseudocharakternych, co grają twardych, a za plecami sprzedają, dla tych, co kozaczą, wyłapują na łeb, a potem oczerniają z zawiści. Tych prawilniakow co afery kręcą innym a sami z psami latają jebana banda chuja pierdolone farmazony środowisko przegniłe do szpiku kości. Nie ma odwrotu albo jesteś soba albo jesteś nikim !!! #shorts #premiera #rap #antykonfident #pozerstop #realshit #polskirap #hardtruth #nowyklip #charakterni #muzykazulicy #brudnyrap #rapprosto #nieudawaj #bezzłudzeń #bezściemy #sztywniutko #brutalnahistoria #szacunek #lojalność #honorponadwszystko #rap2025 #osiedlowyklimat #polskaulica #mocne #rapowyshort #rap #niezawijam #jadędowas #zerolitości #hiphop #prawdawmuzyce #prawdziwyrap
xDDDDDDDDD
Ej, czy mi się wydaje czy na drugim klipie stoi przy jakimś obozie zagłady i krzyczy o jebaniu pedałów, zdrajców itd? XDD
-
MonsieurHibou
Imo całkiem zajawkowa rzecz, nie ma fajerwerków, ale z uśmiechem się ogląda. Do beki z lokalnej daleko.
ten PGR tacy Ziomcy z odpustu, beki nie ma, ale porywać też nie porywa
Dodano po 47 sekundach:
Dodano po 47 sekundach: