Nowe Rozdanie: Rhythm + Flow Polska - Netflix szuka gwiazdy rapu!
Re: Nowe Rozdanie: Rhythm + Flow Polska - Netflix szuka gwiazdy rapu!
po zwiastunie w porównaniu z tym wynalazkiem z amazonu, to tu zapowiada się piękna patusiarnia i dramy rodem z hotelu paradise. czekamy na highlighty.
zmarnowałem 2,5 minuty na obejrzenie tego gówna. z jednej strony chuj ci w dupę za to, z drugiej dzięki za ostrzeżenie
dziwki basen i machanie kutasem
Podziemni gracze których zlokalizował internet po zwiastunie
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
- marmolad_k2
Mamy Lauryn Hill w domu:
Na Netflix właśnie wjechało Nowe Rozdanie. Kilka dni temu miałem okazję widzieć pierwsze odcinki, teraz spadło embargo, więc krótko. Pod względem realizacyjnym lepsze od Rap Generation Prime Video, ale... przygotujcie się na masę łzawych historii, jak w jakimś jebanym Top Model, gdzie przedstawiają naszych milusińskich młodych raperów jak największych przegrywów na świecie, którzy TYLKO dzięki temu programowi mogą zmienić swoje życie, matula wyjdzie z biedy, skończy się jazda na taksówce i ogólnie 500 tysięcy jebanych złotych uczyni z nich króli / królowe życia.
No cóż. Ciekawym patentem byłoby to jeżdżenie po Polsce i przesłuchiwanie chuj wie jak wybranych młodziaków przez jury i POMOCNIKÓW, ale jest to tak marginalnie przedstawione, że widzisz takiego Włodiego, co pojechał z Sokołem i stoi jak ten kołek, nie mając większego wpływu na to, co się dzieje
Zdecydowanie ciekawiej się robi, jak wchodzą w przestrzeń studyjną, a zdolni montażyści zaczynają kreować konflikty między płcią piękną podzieloną wedle kryteriów MODELING i ULICA xD
Dobra, podejrzewam, że po występach Po Prostu Kajtka, SBM będzie mocno jebane za wyjebanie tego chłopaka, bo on ma szansę wygrać show. A reszta uczestników? Niech fakt, że Kara radzi sobie tam praktycznie najlepiej ze wszystkich, niech będzie jakimś wyznacznikiem. No, ale ona rzeczywiście ma największe doświadczenie sceniczne ze wszystkich.
No cóż. Ciekawym patentem byłoby to jeżdżenie po Polsce i przesłuchiwanie chuj wie jak wybranych młodziaków przez jury i POMOCNIKÓW, ale jest to tak marginalnie przedstawione, że widzisz takiego Włodiego, co pojechał z Sokołem i stoi jak ten kołek, nie mając większego wpływu na to, co się dzieje
Dobra, podejrzewam, że po występach Po Prostu Kajtka, SBM będzie mocno jebane za wyjebanie tego chłopaka, bo on ma szansę wygrać show. A reszta uczestników? Niech fakt, że Kara radzi sobie tam praktycznie najlepiej ze wszystkich, niech będzie jakimś wyznacznikiem. No, ale ona rzeczywiście ma największe doświadczenie sceniczne ze wszystkich.

Pewnie nie obejrzę, ale czy był MFC?
Nie kojarzę, żeby się przewinął. Swoją drogą, jestem ciekawy, jak wyglądała ta selekcja. Bo nawet w programie nie jest to jasne; część ziomeczków jest przesłuchiwana przez jury w różnych częściach kraju i walczą o mityczny bilet do WWA, a inni po prostu pojawiają się na etapie warszawskim i elo.

- marmolad_k2
dużo fajniej się to ogląda w porównaniu do rap generation.
duży props dla dziarmy za "w świętokrzyskiem". bardzo nie lubię jak ktoś mówi "w świętokrzyskim" albo "w lubuskim"
duży props dla dziarmy za "w świętokrzyskiem". bardzo nie lubię jak ktoś mówi "w świętokrzyskim" albo "w lubuskim"
Największa beka z tego Mokebe, który stwierdził, że on zjebał swoją zwrotę, bo inni w cypherze zjebali i się wczuł w zjebywanie XD Chyba stwierdzenie, że sorry zjebałem, to za dużo i trzeba na innych złożyć. Szkoda, bo chłop ma potencjał, ale lepiej żeby nie robił z siebie jakiejś ofiary
15 min tyle dałem radę S01E01, raperzy z castingów...no czasy się zmieniają
, jednak żywy rap najlepszy
<skrecz>robie rap do szafy/komercja to niw wyczyn</skrecz>
<skrecz>robie rap do szafy/komercja to niw wyczyn</skrecz>
Hyphap! |
|
dlaczego dziś prawie każda raperka musi być patusiarą i/lub zadufaną cipą (bonus w postaci ust od szklanki)?
Lilu wróć
Dziarma strasznie antypatyczna, zesranie się o jakąś dziwkę w tekście czy tam kurwę zabawne
poziom uczestników to jak te ziomki, którym się bonson dogrywa ostatnio
Lilu wróć
Dziarma strasznie antypatyczna, zesranie się o jakąś dziwkę w tekście czy tam kurwę zabawne
poziom uczestników to jak te ziomki, którym się bonson dogrywa ostatnio
- gods bidness
Antypatyczna to tam jest Kara i się za bardzo poczuwa do mówienia wszystkim dookoła, kto ma dobre zwrotki, a kto chujowe, jakby to ona była tam wielką liderką, bo była u DJ Decksa na Mixtapie. Nie wiem zresztą w czym ma jej pomóc ten program, bo kto miał ją poznać, ten już poznał, a jak nie chyciło, to ten program i jej zachowanie chyba nie pomoże. No ale rozumiem, że główny cel to te pół bańki. Z drugiej strony czy Dziarma faktycznie ma tak więcej słuchaczy i followersów, żeby jedna stała tu, a druga tam? Nie wiem.
W ogóle jakieś dramy między tymi babami w konkurencji, że autentycznie im smutno i są wkurwione, jak jakaś inna przejdzie, a one trzymała kciuki, żeby odpadła. Grupki, podziały, spiny. Jak jakaś polska emigracja na dorobku w Holandii. W tym na Prime tego nie było. Ale ogląda się chyba lepiej.
W ogóle jakieś dramy między tymi babami w konkurencji, że autentycznie im smutno i są wkurwione, jak jakaś inna przejdzie, a one trzymała kciuki, żeby odpadła. Grupki, podziały, spiny. Jak jakaś polska emigracja na dorobku w Holandii. W tym na Prime tego nie było. Ale ogląda się chyba lepiej.
Potrzebujemy jeszcze 50 rapowych talent show mowie wam. Ależ mainstream upodlił tą muzykę
Chyba jest pierwszy ,,wygrany'' tego programu. Jeden chłopak osiągnął ponad 15 tysiecy obserwujących na spotify dzieki temu programowi.
nie wiem co o tym myslec, jednoczesnie kompletne stuprocentowe gowno, z drugiej strony w ogladaniu tego jest jakies guilty pleasure
najmocniejszy ten typek co wystapil tak wypierdolony wladem, ze ledwo wiedzial co sie dzieje dookola
ogolnie mocna ekipa pojebow
najmocniejszy ten typek co wystapil tak wypierdolony wladem, ze ledwo wiedzial co sie dzieje dookola
- Oportunistycznyebaka
Nie dość, że na taki kraj jak nasz w tym samym momencie uderzyły dwa talent show przez co potencjalny poziom rozjechał się na dwa programy, to jeszcze przy Amerykańskiej wersji miałeś X miejsc na całe Stany, a tu podejrzewam ilościowo w programie będzie podobnie na obszarze dwa razy mniejszym niż Texas. Dodać do tego zdarzenia z pierwszego zdania i mamy niewątpliwy sukces