Kuba Knap

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Piters

Re: Kuba Knap

Post autor: Piters »

nie no niesamowite jest dla mnie, że ktoś se usiadł i uznał że warto wydać 3 stówy żeby pojechać zapierdalać na działke do Knapa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

kurwa i jeszcze musisz ze sobą przywieźć żarcie na śniadania i kolację xDDDD
uczciwy układ - przyjeżdżasz, dostajesz nocleg, szamkę i za to pomagasz w robocie swojemu idolowi
dymanie bez mydła - płacisz hajs, przywozisz swoje żarcie, pracujesz za darmo dla rapera na działce
kisnę strasznie
nic na potem
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Xdd imo dużo mocniejsza akcja niż zebranie raperów na zdjęcie w garażu
Knap dobrze sprzedaje kraftowy styl życia
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ciekawe czy i w ktorym momencie ktorys znudzony codziennym zyciem warszawiak ktory sie tam wybral sie zorientowal co wlasnie zrobil
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
zuperhero

Post autor: zuperhero »

łudibajbaj jebać babilon
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

To, że znalazły się osoby skłonne wydać 300zł, żeby dostać namiastkę prywatnej znajomości ze swoim idolem i posłuchać jego wywodów jakoś bardzo mnie nie zaskakuje

Nie jest to bardziej pojebane niż kupowanie kursu O.S.T.Ra o tym jak zostać raperem, zapraszanie ulubionego rapera na własne wesele albo tatuowanie sobie jego mordy

ALE FAKT, ŻE ZA TE 300ZŁ MASZ JESZCZE ZAPIERDALAĆ PRZY REMONCIE DLA JAKIEJŚ RANDOMOWEJ BABY NA WSI TO ABSOLUTNA NOWA JAKOŚĆ W POLSKIM RAPIE XD

Czekam aż Belmondziak ogłosi, że grupa osób może zapłacić, przyjechać i posprzątać mu chatę, albo nie wiem, Ten Typ Mes i umycie mu samochodu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

wycieczka robotniczo-filozoficzna w końcu, przez pracę znajdziecie spokój ducha i Boga, a pomogą Wam w tym mądrości Kuby Knapa, a że zostanie po tym coś trwałego (akurat na posesji Kuby), co tylko skutek uboczny
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
CCORD

Post autor: CCORD »

Przyznam, że trochę podzielam opinie Knapa dotyczące pracy fizycznej, natury itd. także jak to czytałem, to wydawało mi się to ciekawym pomysłem - nie czymś, na co bym poszedł (wolę u siebie na podwórzu robić), ale ciekawym. Potem doszedłem do ceny.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

transformacja z żula w wioskowego cwaniaczka, zazwyczaj jest odwrotnie, z klas postaci przy których nie trzeba brać prysznica został jeszcze mnich-pustelnik
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
2do5

Post autor: 2do5 »

kolonie z raperem - poradnik jak zostać frajerem

gdyby to był chociaż biwak z Rogalem DDL, można by trochę na jedzeniu przyoszczędzić i posłuchać ciekawych rzeczy

Dodano po 1 minucie 31 sekundach:
SWN pisze: 16 maja 2025, 10:40 Ten Typ Mes i umycie mu samochodu
albo grupa terapeutyczna pod chmurką
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Findom tylko że rapowy
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Ładna „męska”majówka - ja tam pomysl jakiejś integracji z fanami propsuje, dość oryginalne (pomijam kwestie które już inni użytkownicy poruszyli w temacie płacenia itp., ktoś chciał, zapłacił, jego sprawa). Natomiast gdyby mnie tak pojebalo i bym się wybrał na ową majówkę byłbym nieźle wkurwiony. Męska majowka, to mi się od razu przed oczami pojawiło ranczo Duttona, nie wiem idziesz z chłopami budować płot, potem siedzicie przy ognisku w lesie, kazdy na zrąbanym wcześniej pniaku, dookoła ciemno jak w d*pie, a Knap opowiada jak to zrobił dziewczynę kumpla z wytwórni. A tu jakieś randomowe babska na ranczu, biegające dzieciory, imitacja ogniska jak na jakiejś warszawskiej działce ROD.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Jakby to było za fryte, ale zonowiwzujesz się płot stawiać to spoko, ale jak płacisz 3 stówy to beka max xd
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

Oportunistycznyebaka pisze: 16 maja 2025, 19:48 Ładna „męska”majówka - ja tam pomysl jakiejś integracji z fanami propsuje, dość oryginalne (pomijam kwestie które już inni użytkownicy poruszyli w temacie płacenia itp., ktoś chciał, zapłacił, jego sprawa). Natomiast gdyby mnie tak pojebalo i bym się wybrał na ową majówkę byłbym nieźle wkurwiony. Męska majowka, to mi się od razu przed oczami pojawiło ranczo Duttona, nie wiem idziesz z chłopami budować płot, potem siedzicie przy ognisku w lesie, kazdy na zrąbanym wcześniej pniaku, dookoła ciemno jak w d*pie, a Knap opowiada jak to zrobił dziewczynę kumpla z wytwórni. A tu jakieś randomowe babska na ranczu, biegające dzieciory, imitacja ogniska jak na jakiejś warszawskiej działce ROD.

No to też jest mocne, że jemu nie chciało się nawet jakichś pozorów stworzyć i powiedzieć żonie że dobra weź dzieciaki jedz do mamy my tu męska majówkę zrobimy, a tu chuj, nawet tyle nie, no i klimat jak na warszawskim rod jak to celnie użytkownik powyżej zauważył
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
zuperhero

Post autor: zuperhero »

SWN pisze: 16 maja 2025, 10:40 Nie jest to bardziej pojebane niż kupowanie kursu O.S.T.Ra o tym jak zostać raperem, zapraszanie ulubionego rapera na własne wesele albo tatuowanie sobie jego mordy
imo to jest znacznie bardziej pojebane, bo kurs(abstrahując od tego czy był merytoryczny, bo nie wiem) to jednak produkt, który ktoś stworzył i teoretycznie oferuje jakąś wartość nabywającemu, zaproszenie na wesele to też wykupienie usługi w postaci śpiewaka, który wpada na twoje wesele i odpierdala show. u knapa, masz przyjechać na jego działkę, zbić mu płot i jeszcze za to gościowi zapłacić XD przecież to jest jawne opierdalanie ludzi, którzy ze względu na jego aktualną niszowość- są zapewne jego oddanymi fanami lub znajomymi, a wszystko pod płaszczykiem sekciarskiego pierdololo.
a sam łikendzik w lesie spoko sprawa ale mógł ugryźć to jakoś ciekawiej i leciałyby propsy. w sensie np. pro-bono naprawić dach czy schody jakiejś samotnej babuszce żyjącej obok czy coś
Awatar użytkownika
MasterP

Post autor: MasterP »

SWN pisze: 16 maja 2025, 10:40 ALE FAKT, ŻE ZA TE 300ZŁ MASZ JESZCZE ZAPIERDALAĆ PRZY REMONCIE DLA JAKIEJŚ RANDOMOWEJ BABY NA WSI TO ABSOLUTNA NOWA JAKOŚĆ W POLSKIM RAPIE XD

bez kitu kurwa, co za popierdolona akcja :lol: :lol: :lol:

ale mnie to rozjebalo xd
BOUT IT BOUT IT
moxxi

Post autor: moxxi »

MasterP pisze: 16 maja 2025, 21:49 ale mnie to rozjebalo xd
:lol: mnie też
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

wujot pisze: 14 maja 2025, 17:34 miałem kiedyś lekkie spięcie z tym typem na koncercie plenerowym nie pamiętam kogo w stolicy

kuba łak
powiedz coś więcej
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Jasek pisze: 16 maja 2025, 20:18 Jakby to było za fryte, ale zonowiwzujesz się płot stawiać to spoko, ale jak płacisz 3 stówy to beka max xd
Mnie najbardziej rozpierdoliło że im się nawet nie chciało kanapek dla gości lamusów przygotować. Szczyt bezczelności :)
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Technikolorysta

Post autor: Technikolorysta »

....
Ostatnio zmieniony 10 paź 2025, 21:31 przez Technikolorysta, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ