Odpowiem sam sobie- dzisiaj słuchałem kawałku Miuosha z Joką i to właśnie ten pierwszy zrobil ten followup do swojego nomen omen gościa w kawałku
Kaliber 44
Re: Kaliber 44
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Cieszę się że miałem okazję być na koncercie
Samego rapera doceniłem po latach bo w czasach premiery płyty mialem mało lat
Unikatowy głos i styl na naszej scenie
Spoczywaj w pokoju Joka
Samego rapera doceniłem po latach bo w czasach premiery płyty mialem mało lat
Unikatowy głos i styl na naszej scenie
Spoczywaj w pokoju Joka
Spoczywaj w pokoju legendo

Wiadomo już coś o przyczynie śmierci?
- oKulTywowany
Wątpliwe, żeby rodzina oficjalnie potwierdzała cokolwiek, bo i z jakiej racji niby - już prędzej Dab, w jakimś wywiadzie, przy okazji i kiedyś.
Natomiast jeżeli przyczyną była rzeczywiście wiadoma choroba, to raczej nie żadna wątroba ani trzustka, choć się wydają oczywiste (błędnie), tylko prawdopodobnie prawdziwy, najczęstszy efekt, czyli nadciśnienie i niespodziewany zawał (co by tym bardziej pasowało, jeśli prawdą jest to, co gdzieś ktoś wrzucił w komentarzach, że świeżo co przechodził terapię- po odstawieniu ciśnienie często zaczyna szaleć, to typowy problem). Ale wiadomo, to spekulacje jedynie i w niezbyt dobrym guście.
Natomiast jeżeli przyczyną była rzeczywiście wiadoma choroba, to raczej nie żadna wątroba ani trzustka, choć się wydają oczywiste (błędnie), tylko prawdopodobnie prawdziwy, najczęstszy efekt, czyli nadciśnienie i niespodziewany zawał (co by tym bardziej pasowało, jeśli prawdą jest to, co gdzieś ktoś wrzucił w komentarzach, że świeżo co przechodził terapię- po odstawieniu ciśnienie często zaczyna szaleć, to typowy problem). Ale wiadomo, to spekulacje jedynie i w niezbyt dobrym guście.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Bardzo przeżywałam śmierć Joki. Przez wszystkie wspomnienia, koncerty, za vibe za liz
- marmolad_k2