Dodano po 11 minutach 32 sekundach:
Budda - grazyna vel
Tymek - kiedyś jakaś blondi co chciała zostać raperką kradnąc mu fejm na patencie chyba elovelo czy jakoś tak
Zabson- lila janowska
Taco- córka kogoś znanego ponoć nie pamiętam
Filipek - twoja laska/dupa/dziewczyna
Koldi/tomb - kiedys ta znana w światku helakicia
Wini- chyba jakaś młoda laska z szn z klipu kmo
Ps dzięki za jedyny fajny temat w plhh
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Sokół - kiedyś marysia starosta, która prawdopodobnie miała już dość słuchania tęgiej głowy w kolorowej czapeczce z takim śmiesznym śmigłem na czubku o śródmieściu i życiowym parkiecie i że lamusów na coś nie stać
To raczej sokół pierdolnął tą relacją niczym fanem na rzecz tej kolejnej jorzyny poryckiej, co musiało wywołać wstrząs w głowie marysi który chyba trwa do dziś sądząc po instagramie na którym jest typowa jesieniarska melancholia, piekło piesków i loki z kokakabana.
Ogólnie wojtek to wybierał same jakieś szczypiory wysuszone i pozbawione cyca.
Sokół - kiedyś marysia starosta, która prawdopodobnie miała już dość słuchania tęgiej głowy w kolorowej czapeczce z takim śmiesznym śmigłem na czubku o śródmieściu i życiowym parkiecie i że lamusów na coś nie stać
To raczej sokół pierdolnął tą relacją niczym fanem na rzecz tej kolejnej jorzyny poryckiej, co musiało wywołać wstrząs w głowie marysi który chyba trwa do dziś sądząc po instagramie na którym jest typowa jesieniarska melancholia, piekło piesków i loki z kokakabana.
Ogólnie wojtek to wybierał same jakieś szczypiory wysuszone i pozbawione cyca.
No pono to też był dziwny wybór
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
DGE - Martyna Chakanetsa, która prowadziła kiedyś bloga kulinarnego i była z nim w jakimś Dzień Dobry TVN jak omawiali przypadek rasistowskiego wyśmiewania żony Soboty.
Kaczor (KIllaz Group) - Iza, po ślubie od 14 lat.
Kali - Sandra Gutkowska
Diho - pół Warszawy
Pomidor - wybranka przez którą obecnie wychowuje dwóch synów i nie ma czasu pić
DJ Soina - Patrycja Suzan
DJ Decks - Anna Działek
o ja pierdolę xD a taka ładna z niej byla kiedys dziewczyna, ale we łbie nasrane od najmłodszych lat w sumie, ale że aż tak daleko to pójdzie to się nie spodziewałem