La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
I dopisując, Fabrizio podaje że umowa od czerwca, nie obejmująca KMŚ
Najśmieszniejsze, że WSZYSCY WIEDZIELI że Carlo podpisuje z Brazylią, a do Realu przyjdzie Xabi Alonso (nie jest to żaden news), ale to miało i powinno się wydarzyć po poprzednim sezonie, a na tym odroczeniu stracili wszyscy zainteresowani.
Carlo oczywiście KING
Carlo oczywiście KING
yer a wizard, Harry
Komitet Dyscyplinarny poinformował dzisiaj oficjalnie o karach dla zawodników Realu Madryt po sobotnim finale Pucharu Króla z Barceloną. Antonio Rüdiger został zawieszony na sześć spotkań, więc jego kara będzie obowiązywała we wszystkich hiszpańskich rozgrywkach, w tym także w La Lidze. Lucas Vázquez został ukarany dwumeczową pauzą, ale w jego przypadku zawieszenie będzie dotyczyło jedynie rozgrywkach Pucharu Króla. Natomiast czerwona kartka dla Jude'a Bellinghama została… anulowana.
nowy update rudiger dostal 6 meczy zawieszenia i grał z kontuzja kolana 7 miesięcy, już po operacji do 8tyg.
mendy coś tam se zerwał do 3 miesięcy XD
i alaba zerwał se łąkotke xd nawet do 6 miesięcy bo mam mieć operacje ale zależy czy będą zszywać czy usuwać
brawo Perez za ściągnięcie obrońców w zimę, ale najlepiej wyjebać Carlo bo zespół stracił 30 goli więcej niż w tamtym sezonie
mendy coś tam se zerwał do 3 miesięcy XD
i alaba zerwał se łąkotke xd nawet do 6 miesięcy bo mam mieć operacje ale zależy czy będą zszywać czy usuwać
brawo Perez za ściągnięcie obrońców w zimę, ale najlepiej wyjebać Carlo bo zespół stracił 30 goli więcej niż w tamtym sezonie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
chciałbym zobaczyć w którymś meczu Bellinghama na stoperze
- zemsta1camzata
Nie ukrywam że zaśmiałem, jak Rudiger utykał w klasyku od 70 minuty, w przerwie WYŁ Z BÓLU, a na koniec Carlo na hejnał zmienił go w 111’ za endricka, zamiast na rozgrzewającego się od godziny vallejo
Btw 6 spotkań chyba adekwatna kara (?), ale człowiek aż sobie przypomniał jak Arda Turan rzucił butem w liniowego. Nie było czerwa, nie było zawieszenia, a liczni hiszpańscy dziennikarze promowali narrację o pasji i waleczności
Ps i niech robią bark bellinghamowi, chłop gra drugi sezon z kontuzją i chuj xddd
Btw 6 spotkań chyba adekwatna kara (?), ale człowiek aż sobie przypomniał jak Arda Turan rzucił butem w liniowego. Nie było czerwa, nie było zawieszenia, a liczni hiszpańscy dziennikarze promowali narrację o pasji i waleczności
Ps i niech robią bark bellinghamowi, chłop gra drugi sezon z kontuzją i chuj xddd
yer a wizard, Harry
Lewus dostał połowę tego za palec przy nosie a jakas malpa, ktora jakby miala noz pod reka, to by go uzyla dostala 6... no tak srednio adekwatna jezeli chce sie zachowac jakas konsekwencję.
ja wam mowie jak jakimś cudem real wygra ligę to Carlo zostanie
-
genocidegeneral
dawać ten klasyk
w końcu jacyś biali hiszpanie
ale smutno mnie po tym clasico, najbardziej kompromitująca porażka Realu z FCB od lat. i smutne pożegnanie ancelottiego
w tym meczu był sezon w pigułce:
1. jak mają prowadzenie, to nie potrafią zamknąć, czy kontrolować z żadnym rywalem
2. katastrofalne błędy w obronie (najpierw fajny chotyczny meczyk 2-2, a potem Real 2x będąc przy piłce popełnia błędy, które nawet nie są juniorskie, 2x sami z siebie wypuszczają Barcelonę do idealnych akcji bramkowych. WSTYD
3. Brakuje tej chorej skuteczności z ostatnich lat. Jak Barca gasła fizycznie i można było ukłuć, wykorzystać moment, to Real w ostatnim kwadransie marnuje trzy idealne sytuacje
Wg mnie Barcelona zagrała dzisiaj KIEPSKI MECZ, jak na swoje standardy w tym sezonie i grając na mocnym zmęczeniu/kacu po LM, a to i tak izi wystarczyło. Przymykając oczy na koszulki to wyglądało jak wesole, ale spokojne spotkanie z Valencia, albo Las Palmas, gdzie mecz życia z hattrickiem zalicza Hugo Duro/Fabio Silva. KOMPROMITACJA.
i ja wiem że Real gra bez czterech podstawowych obrońców, ale no nie może to tak wyglądać. Po prostu nie wypada.
Gratulacje FC Barcelona za ten sezon, zasłużony tryplet krajowy.
i jeszcze Las Palmas mi spadnie, w pizdu co za sezon.
Ale wrócimy silniejsi, jak to mawia KLASYK
w tym meczu był sezon w pigułce:
1. jak mają prowadzenie, to nie potrafią zamknąć, czy kontrolować z żadnym rywalem
2. katastrofalne błędy w obronie (najpierw fajny chotyczny meczyk 2-2, a potem Real 2x będąc przy piłce popełnia błędy, które nawet nie są juniorskie, 2x sami z siebie wypuszczają Barcelonę do idealnych akcji bramkowych. WSTYD
3. Brakuje tej chorej skuteczności z ostatnich lat. Jak Barca gasła fizycznie i można było ukłuć, wykorzystać moment, to Real w ostatnim kwadransie marnuje trzy idealne sytuacje
Wg mnie Barcelona zagrała dzisiaj KIEPSKI MECZ, jak na swoje standardy w tym sezonie i grając na mocnym zmęczeniu/kacu po LM, a to i tak izi wystarczyło. Przymykając oczy na koszulki to wyglądało jak wesole, ale spokojne spotkanie z Valencia, albo Las Palmas, gdzie mecz życia z hattrickiem zalicza Hugo Duro/Fabio Silva. KOMPROMITACJA.
i ja wiem że Real gra bez czterech podstawowych obrońców, ale no nie może to tak wyglądać. Po prostu nie wypada.
Gratulacje FC Barcelona za ten sezon, zasłużony tryplet krajowy.
i jeszcze Las Palmas mi spadnie, w pizdu co za sezon.
Ale wrócimy silniejsi, jak to mawia KLASYK
yer a wizard, Harry
Dobra jako że koniec sezonu to cos napisze
Słaby sezon to w żadnym wypadku to nie wina Carlo, tylko pereza i tych kurew z zarządu. w tamtym sezonie liga i lm zrobiona bo kurwa carvajal i mendy forma życia, a w tym pierwszy rozjebane kolano drugi kontuzje większość sezonu
militao znowu acl alaba wraca po acl i kontuzja na 4 miesiące. rudiger pół sezonu gra z rozjebanym kolanem, aż w koncu nie wytrzymał po finale i operacja i Elo. kurwa mac masz trenerów jak jakaś kurwa guarldiola co mu araby co okieno wypierdalają 200mln, a z drugiej strony Carlo co wygrywa rekordowa liczbę pucharów wyprzedza wszystkich przed nim i co kurwa nie ma obrońców. co na to real graj vasquezem który był ok jak zmiennik i se graj touchameni na so który jest tam słaby i asensio XD którym się każdy zachwyca a tak naprawde jak obejrzysz gole które real traci on zawsze przy tym jest i się patrzy XD. Jedyne co się mogę dopierdolić do carlo to trzymanie pakistanca w pierwszyn tak długo, ale guler i bobi chuja by dali przy tej obronie.
tak wiec dzięki ci Carlo za wytrzymanie przy tej żydowskiej kurwie perezie bez narzekania na skład bo to był kurwa cyrk już w tamtym sezonie ci się udało to pociągnąć, ale drugi z jeszcze większymi kontuzjamu, a ty to pociągnąłes do prawie ostatniilej kolejki. props na zawsze tylko mogłeś kurwic więcej na skład że jest chujowy i swojej piłki nie mogłeś grać.
nowy sezon i co kurwa z tego ten Alonso chuja wyczaruje dostanie taa i moze jak się perez zlituje tego gówniarzaz bourmouth. I se to ciągnij, moja predykcja typ nie dociągnie do zimy jak będzie miał takie same kontuzje co Carlo bez carvajala bez militao rudiger z jednym kolanem, ale może mu real kupi obrońców i będziecie se razem walić konia jaki to on jest zajebisty bo kurwa coś tam se podają XD. obym się mylił i Real wymienił mi obrone jak nie to krzyż na drogę i zrezygnuj jak Zidane.
pis joł Carlo forever
Słaby sezon to w żadnym wypadku to nie wina Carlo, tylko pereza i tych kurew z zarządu. w tamtym sezonie liga i lm zrobiona bo kurwa carvajal i mendy forma życia, a w tym pierwszy rozjebane kolano drugi kontuzje większość sezonu
tak wiec dzięki ci Carlo za wytrzymanie przy tej żydowskiej kurwie perezie bez narzekania na skład bo to był kurwa cyrk już w tamtym sezonie ci się udało to pociągnąć, ale drugi z jeszcze większymi kontuzjamu, a ty to pociągnąłes do prawie ostatniilej kolejki. props na zawsze tylko mogłeś kurwic więcej na skład że jest chujowy i swojej piłki nie mogłeś grać.
nowy sezon i co kurwa z tego ten Alonso chuja wyczaruje dostanie taa i moze jak się perez zlituje tego gówniarzaz bourmouth. I se to ciągnij, moja predykcja typ nie dociągnie do zimy jak będzie miał takie same kontuzje co Carlo bez carvajala bez militao rudiger z jednym kolanem, ale może mu real kupi obrońców i będziecie se razem walić konia jaki to on jest zajebisty bo kurwa coś tam se podają XD. obym się mylił i Real wymienił mi obrone jak nie to krzyż na drogę i zrezygnuj jak Zidane.
pis joł Carlo forever
props dla Valencii za odwrócenie sezonu i szansę na puchary
-
genocidegeneral
[*] to jest dramat kurwa, ja bogu dziękuję że syn kradnie sędziom się nie udało zachachmęcić chociaż na remis, bo by wstyd był
od kiedy Corberan to wziął, to przegrali w pół roku tylko mecze z Barcelona, Realem i Atletico. niesamowitą praca żeby odkręcać ten kurwidołek Petera Lima
Dzisiaj o 21 Sevilla - Las Palmas. walczymy, Alaves i Leganes mają nawet gorszy terminarz.
yer a wizard, Harry
Valencia props
jeżeli Las Palmas by dzisiaj ograło Sevillę, to ci mają w sumie bardzo duże szanse spierdolic się do segundy, majac najgorszy kalendarz z reszty walczących o utrzymanie
ale byłby to upadek
jeżeli Las Palmas by dzisiaj ograło Sevillę, to ci mają w sumie bardzo duże szanse spierdolic się do segundy, majac najgorszy kalendarz z reszty walczących o utrzymanie
ale byłby to upadek