Rap Generation (program Prime Video)
- gods bidness
Re: Rap Generation (program Prime Video)
To były dwa najlepsze battle, szkoda, że w tym drugim się zawiesili i spierdolili, bo by był top notch.

Nowy singielek od OG Kamki
OG Kamka - DZIKA KARTA (OFFICIAL VIDEO)
OG Kamka - DZIKA KARTA (OFFICIAL VIDEO)

- gods bidness
musi popracować nad modulacją głosu, bo strasznie nieprofesjonalnie to brzmi, ale dobrze, że ma światopogląd anty w stosunku do tego co dzisiaj modne, bo dotychas tylko boomerzy sprzeciwiali się taniemu blichtrowi z vitkaca
z jakiegoś powodu daje mi to vibe sb maffija 2015, a jak wjechała tym autem to myślałem, że go rozjebie jak w jbmnt
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
ale gówno obesrane, nie wiem po chuj przesłuchałem to do końca
słabe, ale dajmy jej czas
Wszystko się poszło jebać za jednym ruchem ręki
Za taka fazę dzięki
Za taka fazę dzięki
- marmolad_k2
Mamy Bedoes w domu:
- gods bidness
Ten Mata jest już bardziej Matą niż Mata:
- marmolad_k2
- FruitOffTheWall
żywyrap był chujowy i stężenie zdałonionych rondlarzy było tak wielkie jak chuj łysego z brazzers. Lecz i tak żywyrap>>>gówno>>>ten program, od którego skręca ale nie jointa tylko skręca kurwa w środku
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marmolad_k2
Wychodzi na to, że to swego rodzaju industry plant dla starych dziadów.
- yungXpaproch
czemu kurwa dosłownie nikt tu nie napisał nic o najlepszym gościu z tego programu - olejtomordo
puścił ostatnio klip z numerem który grał przed sędziami i można se posłuchać bo w programie to chuja puścili tego kawałka.
według mnie to totalnie rozjebal wszystkich, pojebany numer wyciągnął między tymi pedalami innymi co brali udział. nie wyszedł poza eliminacje bo zrezygnował z programu czy inny chuj. bardzo dobrze, jak będzie konsekwentnie pracował to samemu zaraz będzie ogromny
dla ciekawostki, widzę po jego insta że nagrywa w studio chłopaków ze składu SQU
puścił ostatnio klip z numerem który grał przed sędziami i można se posłuchać bo w programie to chuja puścili tego kawałka.
według mnie to totalnie rozjebal wszystkich, pojebany numer wyciągnął między tymi pedalami innymi co brali udział. nie wyszedł poza eliminacje bo zrezygnował z programu czy inny chuj. bardzo dobrze, jak będzie konsekwentnie pracował to samemu zaraz będzie ogromny
dla ciekawostki, widzę po jego insta że nagrywa w studio chłopaków ze składu SQU

-(1).gif)