Kanye West - BULLY (2026)
Re: Kanye West - Bully (TBA)
ja tam bardziej słyszę "how hitler" i to jako followup do ww3 i jak niby czarny może być nazistą ale ja już nic nie rozumiem ale wiem że klasyk będzie
@Globe też bym chciał tu słyszeć „how”, ale piosenka niestety nazywa się Heil Hitler 
Dodano po 1 dniu 6 minutach 34 sekundach:
Cousins nieironicznie świetny kawałek. Wkręcił się niesamowicie, kto by pomyślał
Dodano po 1 dniu 6 minutach 34 sekundach:
Cousins nieironicznie świetny kawałek. Wkręcił się niesamowicie, kto by pomyślał
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Footage z garażu. Sporo snippetów (time-stampy są w opisie)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
wersja ze snippetu duzo lepsza od tej oficjalnej
Wersja ze snippetu ma być na streamach podobno
Dodano po 3 godzinach 9 minutach :
wersja ze snippetu
Dodano po 46 minutach 32 sekundach:
Najsłabszy kawałek z 3 które wyszły oficjalnie (obok ww3 i cousins), bit fajny, drop fajny, ale jako całość będzie średnio, myślałem że usłyszymy coś więcej niż na snippecie. Śmieszny ból dupy o refren na reddicie ludzie mają, co najmniej jakby Kanye im krzywdę zrobił
Dodano po 3 godzinach 9 minutach :
wersja ze snippetu
Dodano po 46 minutach 32 sekundach:
Najsłabszy kawałek z 3 które wyszły oficjalnie (obok ww3 i cousins), bit fajny, drop fajny, ale jako całość będzie średnio, myślałem że usłyszymy coś więcej niż na snippecie. Śmieszny ból dupy o refren na reddicie ludzie mają, co najmniej jakby Kanye im krzywdę zrobił
-
ruchampsajaksra
I słusznie ze jebią te nazistowskie teksty bo są żenujące i niech wypierdala z takimi treściami, komu się podoba śpiewanie heil hitler? Jakby poprzestał na pierdoleniu na Twitterze i w wywiadach tych swoich przemyśleń typu hitler wynalazł mikrofon to bym miał to gdzieś ale to już przesada
Mi się podoba i nie mam z tym problemu bo nie będę się dawał terroryzować kolesiowi, który 80 lat temu sobie strzelił w łeb w bunkrze
To jest tak ultra głupie ze ja was niepierdole.
Jak to żałośnie skomle o atencje.
I od razu projekcja jak jego wyznawcy na słuchowisku w korei hailują do tego hooka.
I od razu projekcja jak jego wyznawcy na słuchowisku w korei hailują do tego hooka.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2025, 21:13 przez jogi, łącznie zmieniany 1 raz.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
O ile mu pozwolą to puścić, na razie wszystkie dspsy zbanowały kawałek 
Ja dla tego czarnucha mam już tylko xD
- gods bidness
brainrot music
Nie rozumiesz go po prostu, masz inne poczucie humoru, inne poczucie estetyki.
Ja np jestem pod każdym względem lepszym od ciebie człowiekiem i dla mnie to skomlenie o atencję jest wzruszające aż się popłakałem parę razy jakie piękne śmieciu obrzydliwy nienawidzę cię życzę ci śmierci za ten ton którego używasz w stosunku do ye
Lubię użytkownika jogi ale za te posty w tematach związanych z ye krew się gotuje
szanuje ye za wbijanie chuja w normy i ogólne prawa
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Też cie lubie ale nie wtedy jak ssiesz byle plyny tego murzyna. A życzenie śmierci śmiertelnikowi czyni głupszym od każdego na tym forum. Ale pociesznym przy tym.Smly pisze: ↑10 maja 2025, 2:44
Nie rozumiesz go po prostu, masz inne poczucie humoru, inne poczucie estetyki.
Ja np jestem pod każdym względem lepszym od ciebie człowiekiem i dla mnie to skomlenie o atencję jest wzruszające aż się popłakałem parę razy jakie piękne śmieciu obrzydliwy nienawidzę cię życzę ci śmierci za ten ton którego używasz w stosunku do ye
Lubię użytkownika jogi ale za te posty w tematach związanych z ye krew się gotuje
Nadal uważam że Ye to ciumciok który uzależnił się od atencji do tego stopnia że musi pierdolic te kocopoly no jak nie to go trzęsie.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Re: Kanye West - Bully (15/06/2025)
No i zajebiscie że to potwierdził.
Myślę że o datę możemy być spokojni, to urodziny jego córki, której obiecał że wypuści Bully w jej urodziny.
Myślę że o datę możemy być spokojni, to urodziny jego córki, której obiecał że wypuści Bully w jej urodziny.
Re: Kanye West - Bully (15/06/2025)
Nic nie wyjdzie