Skan dowodu wyślij
Belmondo
Re: Belmondo
Jak Ty się nazywasz
Skan dowodu wyślij

Skan dowodu wyślij
Odpowiedź młodego gdynianina
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
nescafeklasyg
Chłop co ludziom płyt nie wysyłał się pulta że ktoś wali w chuja
Jakbym patrzył na telegramowe afery gdzie jeden złodziej dyma innego złodzieja na blikach, a potem płacz że ktoś nieuczciwy się okazał i wspólne okradanie innych kończy się tak, że wspólas go robi w chuja
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
pierwsze odklejki belmondo dodawały mu nawet jakiegoś uroku niefrasobliwości co nawet pozytywnie rzutowało na odbiór jego muzy, teraz z każdą kolejną jest coraz gorzej i życzę mu tylko monaru a muzycznie już chyba nic ciekawego nie wyda
- FruitOffTheWall
najlepsza jest jego armia wyznawców. Z każdą akcja fanów mu przybywa bo ludzi jara bycie pojebanym bucem
cały czas mam pytanie w głowie. Kto ma gorzej sentino czy belmondo? Jeszcze z dwa miechy temu, luzno bym powiedział że sentiniak bo on nawet koncertów nie gra. Ale teraz to sebek siedzi w miami, a belmondziarz w okularach gdzieś w gdynii wyzywa dzieciaków.
+ Sebastian cały czas wydaje muzykę, czego Tyta nie ogarnia
cały czas mam pytanie w głowie. Kto ma gorzej sentino czy belmondo? Jeszcze z dwa miechy temu, luzno bym powiedział że sentiniak bo on nawet koncertów nie gra. Ale teraz to sebek siedzi w miami, a belmondziarz w okularach gdzieś w gdynii wyzywa dzieciaków.
+ Sebastian cały czas wydaje muzykę, czego Tyta nie ogarnia
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
samo bycie pojebanym bucem niekoniecznie, bycie najlepszym raperem wszech czasów i przy okazji pojebanym bucem już predzejFruitOffTheWall pisze: ↑03 maja 2025, 17:53 każdą akcja fanów mu przybywa bo ludzi jara bycie pojebanym bucem
- gods bidness
czyli dalej mes>belmondo?
belmondo! nigdy nie bedziesz jak sanah
nawet z social media managerem
belmondo! nigdy nie bedziesz jak sanah
nawet z social media managerem
najlepiej gdyby w końcu rozstrzygnął to beef, tylko obecnie belmondziak mógłby sobie zrobić krzywdę na psychozie amfetaminowej gdyby dowiedział się że po raz kolejny jakiś zgred z warszawy mu ciśnie
Abemus papa
Tej ale wez mi powiedz z czego byście mieli czopke gdyby nie Belmondo, no bo chyba nie z kolejnych alter ego maćka. Belmondo zaskoczyć umie a na to warto czasem poczekać. Szczerze..? bez niego to chuj w dupe to forum, kazdy to mi przyzna, zapytaj jak mi nie wierzysz
Tej ale wez mi powiedz z czego byście mieli czopke gdyby nie Belmondo, no bo chyba nie z kolejnych alter ego maćka. Belmondo zaskoczyć umie a na to warto czasem poczekać. Szczerze..? bez niego to chuj w dupe to forum, kazdy to mi przyzna, zapytaj jak mi nie wierzysz
- yungXpaproch
jest jeszcze sentino, jego wątek ma trochę więcej stron w tym momencie
Jeden i drugi obecnie jest daleki od szczytu formy odklejkowej xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- yungXpaproch
oj wariacie, czekaj na magika na ig live za 15 lat sentino
-
nescafeklasyg
Mentalnie ta sama spierdolina przecież
Ależ gdzie tam, jeden uważa się za wcielenie Bukowskiego i Komedy, artystę światowego kalibru, drugi chce żeby go wszyscy zostawili i mógł sobie w spokoju ćpać a rapowanie traktuje jak dorywcze dorabianie na Uberze
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
bobsonbejbi
Algidziak to ostatnia osoba której można wysłać jakiś skan dowodu, liczyłem że chociaż na tyle siebie świadomy będzie że go to nie zdziwi że chuja dostanie.
Ale te jego oświadczenie to też smutek, to że wycpiany pierdoli głupoty też nikogo już nie dziwi, ale jeśli tu jest trzeźwy takie zwiechy przy zwykłej gadce łapie to zniszczenia muszą już być daleko posuniete
Ale te jego oświadczenie to też smutek, to że wycpiany pierdoli głupoty też nikogo już nie dziwi, ale jeśli tu jest trzeźwy takie zwiechy przy zwykłej gadce łapie to zniszczenia muszą już być daleko posuniete
- yungXpaproch
aż obejrzałem to oświadczenie
nie mówi nawet ze złym przekazem ale trochę kultury by mu kurwa nie zaszkodziło. a no i zamiast pruć się do małolatów w internecie ze mu zarobek zawijają to by sam się wziął za robotę
nie mówi nawet ze złym przekazem ale trochę kultury by mu kurwa nie zaszkodziło. a no i zamiast pruć się do małolatów w internecie ze mu zarobek zawijają to by sam się wziął za robotę
Nie bardzo wierzę że live na 100% trzeźwo po sposobie gadki, ciemny okular nie dla szyku a żeby nie było widać źrenic raczej.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike