Sentino
-
ganster mafia killer
Re: Sentino
co on nagrał jedno ujęcie na jachcie i reszta klipu to urywki z wideo truemana/innych klipow? hahahaah
Puszczanie singli z video mash upami randomowego machania do kamery to też wyprzedzenie jakiejś mody której jeszcze nie rozumiemy jak z hujowym masteringiem albumów czy...??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie, po prostu Trueman (który jest / był menadżerem Sebka i właścicielem praw do muzyki na którą ponoć wystawił 2,7 mln) nie ma kontaktu z Sentino który przed nim uciekł do Miami i musiał sklejać teledysk z niczego. I nie, nie pisze tego dla beki. To sie serio znowu wydarzyło.
- SentoAlainDelon
z niczego czyli "photo to video AI"
No właśnie byłem przekonany, że te ujęcia na łodzi to AI, ale na ig są zdjęcia Sentino jak stoi na łódce. Czyli możliwe, że fragmenty w teledysku to chyba jednak rzeczywiście zanimowane przez sztuczna inteligencję fotki.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Wyglądają na stan zapalny wokół tych ohydnych koron które ma, ale z drugiej strony moglo tak wyjsc na zdjęciu, trzeba by z bliska zbadać pacjenta
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- marco_pantani
jest covidowy klimat klipow nagrywanych iphonem w hotelu w oczekiwaniu na gimbal z aliexpress 
zwracam honor
- yungXpaproch
faktycznie to ujęcie image to video z jachtu dobre
sentino z przyszłości
sentino z przyszłości
- scam_sakawa
tak, @oldschool potwierdzi
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
klip zrobiony metoda chalupnicza to jedno, mnie rozpierdala ze w marbelli sento nawija zwrotke jako kobieta (bo z tego co bylo mowione to byl reference track dla szwesta ewy)
no coz, tak sie konczy branie skamera na menedzera
no coz, tak sie konczy branie skamera na menedzera
Jakim cudem on ma teraz takie wyświetlenia? Niepojęte czego ludzie słuchają.
- scam_sakawa
Czego powinni słuchać ludzie, żeby nie było to niepojęte?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
No nie ale to nie jest ani dobry rap ani dobre disco polo. To jest jakiś paragatunek celebrycki.
- scam_sakawa
Podasz przykład dobrego rapu z Polski?
Hahaha rzeczywiście kupione. Te co nie kupione to w większości że gówno i disco polo. To tylko pokazuje w jak ciemnej dupie jest Tuman 
Sentino dożywotni props, mój rekord to przesłuchane półtora wersu i nic więcej, a nieraz i mniej, nie wiem po co włączam w ogóle, czuje się w obowiązku po prostu