Wigor&Zbylu do spontanicznego projektu na linii MC i producenta. Wigor to doświadczony raper, który jest zawsze kojarzony z macierzystą jednostką Mor WA iz tym, że działa również solo w duetach.
Zbylu do warszawskich producentów od lat pracujących na swojej marce z wieloma raperami. Obaj twórcy od razu złapali wspólne vibe i nagrali w krótkim czasie kilka numerów, co zaowocowało mini albumem pt: „Zgodnie ze sztuką”.
Tytuł jest adekwatny do tego co usłyszymy na tym krążku (EP), będzie dużo klasycznego brzmienia nawiązującego do złotych rodzajów gatunku hip-hop. Muzyka stworzona przez Zbyla idealnie koresponduje z szorstkim wokalem Wigora.
Materiał zawiera 7 premierowych numerów oraz 1 remiks. Gościnnie usłyszymy: Shellerini, TriKu i DJ Element. „Zgodnie ze sztuką” zostanie wydany na winylu i na cd pod skrzydłami wytwórni MORWA MUSIC.
Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025)
Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025)
Ostatnio zmieniony 17 lip 2025, 16:03 przez Rogaliusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
Re: Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025) [Zapowiedź]
props Wigor za działanie solo w duetach
Zawsze lubiłem bity Zbyla, sam Wigor mi nigdy nie przeszkadzał, i na Juras&Wigor nawet go lubiłem. Chętnie sprawdzę
Zawsze lubiłem bity Zbyla, sam Wigor mi nigdy nie przeszkadzał, i na Juras&Wigor nawet go lubiłem. Chętnie sprawdzę
Re: Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025) [Zapowiedź]
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
Re: Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025)
spoko nawet
a może inaczej: spodziewałem się, że będzie bardzo słabe, a jest przyjemnie średnie, chociaż beka z tym, że stawia na skillsy i potem wpada rym typu zrobiłem/urodziłem
a może inaczej: spodziewałem się, że będzie bardzo słabe, a jest przyjemnie średnie, chociaż beka z tym, że stawia na skillsy i potem wpada rym typu zrobiłem/urodziłem
Re: Wigor & Zbylu - Zgodnie ze sztuką EP (2025)
Wpadł wywiad w związku z premierą płyty. Panowie pojawili się u Numera i pogadali o epce oraz ostatnich beefach